jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
τρελοκοτσιδου ξεφτιλιζεσαι,τωρα σου κατσε οτι ειναι ο βαγγον??να σου πω τρελοκοτσιδου αν γινει πολεμος με την τουρκια θα πολεμησεις??ναζιστής συριζαίος. Καλύτερα έτσι. Σε ένα καράβι όλοι οι μη Ελληνες - και μετά αυτόματος πιλότος τουρκία. Αν φτάσουν θα περάσουν καλά. Αν δε φτάσουν, ε εντάξει και τι έγινε
Τωρα που παραβιαζουν οι τουρκοι τον εναεριο χωρο και τα θαλασσια συνορα μας γιατι δεν αντιδρας?γιατι δεν ζητας να παμε σε πολεμο?γιατι δεν βριζεις τη κυβερνηση σου και κανει τη κοτα στους Τούρκους?
Περιμενω απαντησεις τρέλοκοτσιδου.
Τι να πολεμήσει αυτός ο βουτυρομπεμπες, κακομοίρης από κούνια είναι.
Το παλιό μέλος monocle ή καλύτερα μουνοχλές είναι, κάτι τέτοια τυπακια που φτιάχνουν κάθε μήνα και άλλο προφιλ τα κατουραμε στο στόμα, αφού πρώτα τους χεσουμε τη μάπα..
Κουνα τον κωλο σου και κάντονα φραπεεε μουνοχλέέέέ μουνοχλέέ ε ε!!
Οπως σου έχω γράψει και πιο πριν, η εμμονή σου με θέματα ομοφυλοφυλικά λέει πολλά για εσένα. Καρφώνεσαι!
Το εαν είμαι βουτυρομπεμπές μάλλον το λες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.
Μην ξεχάσεις να γραψεις στο θρεντ για τον "ακτιβιστή" τρομοκράτη ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Αλλα ναι, έγραψες με το αλλο προφιλ σου εκει
Ο τρόπος γραφής σου μόνο με κομπλεξικό φασιστακι παραπέμπει ρε μουνοχλέ, τράβα άνοιξε κάνα άλλο προφίλ τώρα με την ελπίδα να μη σε καταλάβουμε..ζωντόβολο..
Και σου έχω ξαναπεί, δεν δικαιούσαι να μιλάς για Κουφοντίνα, αυτά που έκανε λάθος ή σωστά θέλουν πολλά κιλά αρχιδια και όχι να είσαι μονάρχιδος όπως εσύ.
Κατάλαβε μουνοχλέ; τράβα να πολεμήσεις για τη Μακεδονία τώρα τα όνειρα σου που πούλησε η ΝΔ από το '90.
Παλιοσιχαμα θα πουλήσεις εσύ πνεύμα καραγκιοζακο.
Δεν υπάρχει λόγος να χάνεις την ψυχραιμία σου. Αποδέξου την ομοφυλοφυλία σου, κανεις δε θα σε κοροιδέψει. Οκ ΣΧΕΔΟΝ κανεις.
Αυτά που έκανε ο καταδικασμένος τρομοκράτης ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ κουφοντίνας αξίζουν μια σφαίρα στο κεφάλι του. Είναι κοτα ο τύπος, οπως ολοι οι τρομοκράτες. Κακώς τον ταίζουμε και του παρέχουμε στέγη. Κανονικά έπρεπε να είχε κάποιο "ατυχημα".
Για τα λοιπά που γράφεις, δε βγάζω νόημα. Μάλλον δεν πηρες τα χάπια σου. Τωρα μιλαει ο τονυ ή ο ζχαγκλος; Η ο βαγκον; Εχεις χάσει τη μπάλα ε;
Ομοφυλόφιλος δεν είμαι Πουστράκια σαν και σένα όμως στο χαρακτήρα πάντα θα τους κάνω την κωλαρα τούνελ των Τεμπών φλώρε.
Εγώ είμαι ο γαμιάς σου, και ναι έχω χάσει την μπάλα..είναι βαθειά στο κωλάντερο σου και δεν φαίνεται .
Χωρίς σχόλιο. Είναι προφανές το τι σε βασανίζει. Αποδέξου το.
Τα άλλα που γράφεις, βαγκον, είναι κάπως επιθετικά και με φοβίζουν να ξέρεις.
Χαχχαχαχααχαχαχχα οραματα βλεπεις,ρε αν ηταν ο βαγγον και σε αναλαμβανε θα σε εκανε τ αλατιου.