Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σε όσους καταδικασμένους δολοφόνους παραιτείται η αξιωματική αντιπολίτευση
Σε όσους καταδικασμένους δολοφόνους παραιτείται η αξιωματική αντιπολίτευση
Ναι... άρα? Είναι καταδικασμένος κάπου? Στην νοβάρτις π.χ? Είναι ένοχος? Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες? Τον κηνυγάει τον FBI? Δεν μπορεί να πάει στην Αμερική?
Ναι... άρα? Είναι καταδικασμένος κάπου? Στην νοβάρτις π.χ? Είναι ένοχος? Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες? Τον κηνυγάει τον FBI? Δεν μπορεί να πάει στην Αμερική?
ρε μαλακα θειτσο πουτανακια τα θελω,τι νομίζεις θα θελα γαμους καρδουλες αγαπουλες κλπ πηδημα και δρομο η λεγόμενη μεθοδος πουτανοποιησης των γυναικων ανοιξα και νημα γ αυτο,θα εδινα 120 ετρω στον αθηναιο να μου την εφερνε περιποιημενη ο αθηναιος φοβηθηκε γτ θα κολλαγε η γκομενα μαζι μου η θα καταλαβαινε τη διαφορα και θα τον παραταγε να βρει αλλον.Ρε μαλάκα αλήθεια τώρα... έχεις φαγωθεί με τις γκόμενες/γυναίκες των άλλων... και συγχρόνως μας πρήζεις τον πέουλα ότι δεν ασχολείσαι πέραν του αγοραίου σεξ!!! Αποφάσισε ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!καταλαβα τη βοιδοσχολη εχεις τελειωσει.Βλακουλη εχω τελειωσει διοίκηση επιχειρήσεων τει τωρα και να μην το πιστεψεις στα παπαρακια του θειτσου.εντωμεταξυ ο χωριατης κατρουλης λεει εχει τελειωσει και οικονομικα...εγω ειμαι αστροναυτης με τον μαλακα τον γιδοβοσκο
Για πες μωρη κοτα εσυ τι εχεις τελειωσει?
Η γκομενα σου τι εχει τελειωσει??
Αν δεν εχει τελειωσει θα τη κανω εγω να τελειωσει,λοιπον κοτα θα μου τη στειλεις βιζιτα λεγε ναι η ου?
Ο μόνος φιλαράκι που έχει για γκόμενα την χούφτα του εδώ μέσα από ότι φαίνεται, με την οποία ερωτοτροπεί στο παιδικό του δωμάτιο, είσαι εσύ! Τώρα όλα τα άλλα που μας λες τα ακούμε βερεσέ! Κραβ-ματαράνγκα και στραπονιάρης (ταυτόχρονα δεν γίνεται), γαμήσι σε μπουρδέλα και κανονικές γκόμενες αλλά επί πληρωμή (ταυτόχρονα δεν γίνεται), ο κουφοντίνας ήρωας αλλά ο ρουπακιάς δολοφόνος (ταυτόχρονα δεν γίνεται), κτλ, κτλ, κτλ!!!ρε μαλακα θειτσο πουτανακια τα θελω,τι νομίζεις θα θελα γαμους καρδουλες αγαπουλες κλπ πηδημα και δρομο η λεγόμενη μεθοδος πουτανοποιησης των γυναικων ανοιξα και νημα γ αυτο,θα εδινα 120 ετρω στον αθηναιο να μου την εφερνε περιποιημενη ο αθηναιος φοβηθηκε γτ θα κολλαγε η γκομενα μαζι μου η θα καταλαβαινε τη διαφορα και θα τον παραταγε να βρει αλλον.
Δεν του ξαναλεω για τη γκομενα του γτ νομιζω οτι το παιρνει πανω του.
Για σενα θειτσο δεν λεω γτ ξερω οτι εχεις τη χουφτα σου για γκομενα.
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ενα ενα τα βιδεάκια και απο τους δυο σας.
Δεν κολλάει, γαμιέται πατόκορφα η σελίς.
ΣΟΥ έκανα αναφορά λέειΑντί να κάνω παράπονα στον οποιοδήποτε σου έκανα μια αναφορά στον διαχειριστή για κατάχρηση.
Στα παπάρια του βέβαια τι γίνεται στα πολιτικά/αθλητικά αλλά φίλος μια, δυο, τρείς μας έχετε βγάλει τα μάτια με τα κατεβατά που πάτε και ξεσκαλίζετε.
Πέρα από τα μάτια που μας βγάζετε κολλάτε και τη σελίδα.
Ε μια κάποια στιγμή θα ασχοληθεί, δε μπορεί.
Αρα ουσιαστικά δεν έχεις σπουδάσει. Ειδικά αν είσαι απο κανα TEI μεσολόγγι. Εισαι εκτός αγοράς εργασιας και άρα ή ανοιγεις σουβλατζίδικο/ καφετέρια/ ταξι/ πουλας αμάξια ή περιμένεις να γίνεις δημόσιος υπάλληλος όταν ο συριζα γινει κυβέρνηση. Δηλαδή ποτέ. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την προσπάθειά σου, αλλά ίσως να έβλεπες τη λύση καφετέριας σαν πιο ρεαλιστικό;εχω τελειωσει διοίκηση επιχειρήσεων τει
Περίπου ότι μας συμφέρει.ΣΟΥ έκανα αναφορά λέειΑντί να κάνω παράπονα στον οποιοδήποτε σου έκανα μια αναφορά στον διαχειριστή για κατάχρηση.
Στα παπάρια του βέβαια τι γίνεται στα πολιτικά/αθλητικά αλλά φίλος μια, δυο, τρείς μας έχετε βγάλει τα μάτια με τα κατεβατά που πάτε και ξεσκαλίζετε.
Πέρα από τα μάτια που μας βγάζετε κολλάτε και τη σελίδα.
Ε μια κάποια στιγμή θα ασχοληθεί, δε μπορεί.
Στη μπάρμπι να φανταστώ δεν παιχτηκε αναφορά εεε;
Bέβαια, ότι μας συμφέρει
Για να μην μπερδεύεσαι