barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
Βρείτε την διαφορά.
1. Παττακός, στρατηγός της Χούντας σκοτωσε χιλιάδες κόσμο, βγήκε από φυλακή με Μητσοτάκη το 1991 λόγω προβλήματος υγείας, έζησε ομως άλλα 25 χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε TV και περιοδικά
2. Ακτιβιστής Κουφοντίνας διεκδικεί ένα δίκαιο αίτημα του αλλά πρέπει να πεθάνει τώρα φυλακή γιατί σκότωσε 11 ανθρώπους.
Φιλαράκο οι λέξεις "ακτιβιστής" και ¨δίκαιο" μπηκαν σε μια προσπάθεια να γίνεις κωμικός ή να αυτοεξευτελιστείς, σωστά;
Δηλαδή μας λες γενικά ότι οι λέξεις ακτιβιστής και δίκαιο απέχουν και δεν συνδέονται ποτέ;
Υ.Γ Το παραπάνω με τον παττακο δεν το σχολίασες.
Έκανες μια καλή αρχή.
Επέτρεψέ μου να σου δώσω μια συμβουλή. Πριν ξεκινήσεις διάλογο μαζί μου, μετρήσου γιατι αν δεν είσαι ικανός θα σε κάνω να κλάψεις.
Πάμε. Από πότε ένας τρομοκράτης και καταδικασμένος δολοφόνος αποκαλείται "ακτιβιστής"; Μήπως και το ISIS είναι τελικά ομάδα ακτιβιστών;
Αν δεν έχεις πάει σχολείο, ψάξε βρες και διάβασε τον ορισμό του "ακτιβιστής". Και μετά, όταν είσαι έτοιμος και όταν έχεις διαβάσει τη συμβουλή μου και έχεις αποδεχτεί το ρίσκο που παίρνεις έλα να απαντήσεις.
Δεν έχω κλάψει για πραγματικά σοβαρούς λόγους δεν θα κλάψω επειδή μου την είπε ένας Garit στο bourdela.com ...παει αυτό.
Δεν ξέρεις την ιστορία του κουφοντινα, εσύ στέκεσαι μονο στο ότι σκότωσε 11 ανθρώπους
Και γιατί να ξέρω την ιστορία ενός δολοφόνου; Εσυ ξέρεις την ιστορία του ISIS; Του λιγνάδη μήπως; Η "ιστορία" του καθε μαλάκα δικαιολογεί την πράξη; Τον κάνει "ακτιβιστή";
Σε ξαναρωτάω - διάβασες τον ορισμό της λέξης "ακτιβιστής" που χρησιμοποίησες; Θεωρείς οτι το ISIS είναι ομάδα ακτιβιστών με "δίκαια" αιτήματα;
Τέλος, το να ψοφήσει ένας τρομοκράτης δολοφόνος 11 αθώων είναι για μένα δικαιοσύνη
O Κουφοντινας λοιπόν είναι ένας -δικαιως- φυλακισμενος, απεργός πείνας, ζητάει κάτι δίκαιο, αυτό υποστηρίζουν και δικηγορικοι σύλλογοι (ακόμα και ο Άλεξ71 εδώ μέσα) που η δουλειά τους είναι αρμόδια σε τέτοια ζητήματα, οτιδήποτε περιττό είναι απλώς μια φούσκα στο νερό.
Χαιρετώ.
Κανενας δικηγορος δε ζηταει να ικανοποιηθουν τα αιτηματα του δολοφονου, ΜΑΛΑΚΑ. Να προσπαθησουν να μη ψοφισει ζητανε για να μην ηρωποιηθει.
Σιγα μην αγεται και φερεται το σωφρονιστικο, η δικαιοσυνη και ολη η κοινωνια απο μια απεργια πεινας του καθε δολοφονου.