stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
πεζε θειτσο δαγκωτο θα ψηφίσουμε ολοι.steka κάνε διαγωνισμό, έστω τώρα
Μάλλον τελικό θα έφτανες ζαν κλωντ με τον βανάκια .... αλλά θα έχανες.....
πεζε θειτσο δαγκωτο θα ψηφίσουμε ολοι.steka κάνε διαγωνισμό, έστω τώρα
ποιον παρακαλεσα ρε χαζοβιολη,εσενα σου ειπα αν θυμάσαι,δωσε μου το τηλεφωνο της αλλο που χεστηκες πανω σου,εξάλλου εσυ εβαλες φωτογραφια της γκομενας σου εδω ταχα μου.Γιατί είναι ξεφτιλισμένο σκουπίδι, επειδή την έβγαλε φωτογραφία? Θα σε ρώταγε? Εξάλλου εσύ δεν παρακαλάς όλους να ανεβάσουν φωτογραφίες ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειστείς ότι έχουν γκόμενα? Και σε μένα δεν το είπες? Για να τον παίζεις τις θες? ή για να γράφεις τις μαλακίες που γράφεις, για οποιοδήποτε θέμα! ή επειδή εσύ τον παίζεις νυχθημερόν στο παιδικό σου δωμάτιο νομίζεις ότι κι όλοι οι άλλοι το ίδιο κάνουν?Για να δουν ολοι ποσο ξεφτιλισμενο σκουπιδι ειναι ο αθηναιος,νταβατζαρει τη γκομενα του βαζοντας φωτογραφια της,μετα να μην γκρινιαζει που τον τρολαρω και του πεταω ψαροκοκκαλο
Εντάξει, κάπου σε καταλαβαίνω... με τα μπουρδέλα κλειστά έχεις ρέψει στη
Σαν κακιασμένη αδέρφο κάνεις ρε μαλάκα!
με ενα πιστολι στον κροταφο θα αφηνα αφεντρα να σταξει κερι στον πουτσο μου
θα προτιμουσα ομως να φαω την σφαιρα παρα να βιωσω το παρακατω για το οποιο τα αγορακια της γαλαζιας κλαδικης πληρωνουν
Ποιον παρακάλεσες? Χαχαχαχα μα σε ΟΛΟΥΣ όσουν έχουν γκόμενα ζητάς φωτογραφία (για να πιστεψεις) ή τηλέφωνο (για να γαμήσεις!)ποιον παρακαλεσα ρε χαζοβιολη,εσενα σου ειπα αν θυμάσαι,δωσε μου το τηλεφωνο της αλλο που χεστηκες πανω σου,εξάλλου εσυ εβαλες φωτογραφια της γκομενας σου εδω ταχα μου.
ο βαγκον ο μεγαλος συντροφος,εκανε πολλα δεξια τσιρακια εδω μεσα να κλαινε σαν πουτανακια σκυλογαμημενα.πεζε θειτσο δαγκωτο θα ψηφίσουμε ολοι.steka κάνε διαγωνισμό, έστω τώρα
Mήπως εκβίασε καμία κοπέλα πάλι;Πότε μπαναριστηκε ο Βαγκον παλι?
ποιους ρε θειταο παρακαλεσα?Ποιον παρακάλεσες? Χαχαχαχα μα σε ΟΛΟΥΣ όσουν έχουν γκόμενα ζητάς φωτογραφία (για να πιστεψεις) ή τηλέφωνο (για να γαμήσεις!)ποιον παρακαλεσα ρε χαζοβιολη,εσενα σου ειπα αν θυμάσαι,δωσε μου το τηλεφωνο της αλλο που χεστηκες πανω σου,εξάλλου εσυ εβαλες φωτογραφια της γκομενας σου εδω ταχα μου.
Ωραια προτυπα εχεις, εναν ανακηρυχθεντα τρια χρονια συνεχεια μιστερ μαλακα του σαιτ και εναν ακραιο ψυχασθενηο βαγκον ο μεγαλος συντροφος,εκανε πολλα δεξια τσιρακια εδω μεσα να κλαινε σαν πουτανακια σκυλογαμημενα.πεζε θειτσο δαγκωτο θα ψηφίσουμε ολοι.steka κάνε διαγωνισμό, έστω τώρα
Εγραψε ιστορια ο βαγκον εδω μεσα αλλα δωσανε πηρανε και τον μπαναραν τα δεξια τσιρακια.
Οσο για τον συντροφο ερικ τι να πρωτοπω,τους ξεκωλιαζε εδω μεσα ολους.
Kαι αυτούς που είπες και άλλους. Π.χ. τον athinaio. Χρυσό τον έχεις κάνει!!!! Σου ανεβάζει λοιπόν φωτό και πάλι γκρινιάζεις!!!!ποιους ρε θειταο παρακαλεσα?
Πες ονοματα,στον βλαροκ που εχει μια θηλυκια γατα,του μουνογατου δεν του ζητησα φωτογραφια αλλα λαιβ μεταδοση.
ο βαγκον ο μεγαλος συντροφος,εκανε πολλα δεξια τσιρακια εδω μεσα να κλαινε σαν πουτανακια σκυλογαμημενα.πεζε θειτσο δαγκωτο θα ψηφίσουμε ολοι.steka κάνε διαγωνισμό, έστω τώρα
Εγραψε ιστορια ο βαγκον εδω μεσα αλλα δωσανε πηρανε και τον μπαναραν τα δεξια τσιρακια.
Καλά αυτός ήταν και χασικλης, το είχε (έχει) κάψει.Ωραια προτυπα εχεις, εναν ανακηρυχθεντα τρια χρονια συνεχεια μιστερ μαλακα του σαιτ και εναν ακραιο ψυχασθενη
Τι λες? Σοβαρά?Εγραψε ιστορια ο βαγκον εδω μεσα αλλα δωσανε πηρανε και τον μπαναραν τα δεξια τσιρακια.
Κατεστραμμενος ανθρωπος.Καλά αυτός ήταν και χασικλης, το είχε (έχει) κάψει.Ωραια προτυπα εχεις, εναν ανακηρυχθεντα τρια χρονια συνεχεια μιστερ μαλακα του σαιτ και εναν ακραιο ψυχασθενη
Ζαν κλωντ έχεις σκεφτεί να εκβιάσεις καμιά κοπέλα όπως ο βανάκιας;;;
Αν το κάνεις θα πάρεις έξτρα πόντους μαλακίας πάντως.
... αλλά αυτά δεν τα ήξερε η κονιόρδου, Υπουργός Πολιτσιμού επί τσίριζα, η οποία πρωταγωνιστούσε στο θέατρο μαζί του. Σωστά τα θυμαμαι?αν εκβιασει 15χρονο αγορι θα τον κανετε διευθυντη στο εθνικο θεατρο
Τι κλωνο; Κοντό, φαλακρό, κοιλαρά, πιλότο στην Αιρ Μπαχάλ; Αυγουλάκι που παριστάνει τον Τσε;Το πολυ πολυ να μπαναριστει και ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΚΛΩΝΟ.