Παλι λουφαρεις μωρη?
Μου χρωστας λεφτα βρωμιαρα πουτανα
Ξεκινα να κανεις overnight ραντεβου. Να βρεις και καποιον να σε χεζει το πρωι για κανα εξτραδακι
Ξερεις τι παθαινουν τα πουτανακια οταν χρωστανε
Α, να κι στριφνή αδερφάρα που βλέπει 2ευρο και γουρλώνει το ματάκι!!!
Έχει λυσσάξει από προχθές η πουτανίτσα του ελέους και ζητιάνα του πέους!
ρε θειτσο αφου το εχασες το στοιχημα δωσε τα 2χιλιαρικα να σου ανεβαινει το κοινωνικο σου στατους εξαλλου 2 χιλ ειναι μιση μερα δουλεια για σενα.
Λοιπον ελα τωρα κανε κονε με αβε να τα στειλεις ηλεκτρονικα και βαλτο ως αποδεικτικό στοιχειο εδω στο μπου.
Αν το κανεις θα σου βγαλω το καπέλο
To στοίχημα το κέρδισα, δεν το έχασα. Κι αυτό θα στο επιβεβαιώσουν όλοι οι άλλοι, πλην αριστερών συντρόφων οι οποίοι βέβαια θα στηρίξουν το αριστερό σκουπίδι, ότι και να πει, όπως είχατε στηρίξει το πρεζάκι τον eric όταν έβριζε το παιδί μου, τους γονείς μου, κτλ, κτλ
Κι εσύ λες ότι βάλαμε ένα (ανύπαρκτο) στοίχημα 500 ευρώ, σου λέω ανέβασε το ποστ να το δούμε, μου λες σιγά μην ψάχνω τώρα! Ανέβασέ το λοιπόν και θα σε παραδεχτώ κι εγώ και θα σου βγάλω το καπέλο! Επίσης θα με ξεφτιλίσεις στα μάτια των άλλων εδώ
Αλλά δεν θα το ανεβάσεις. Ξέρεις γιατί? Γιατί τέτοια σκουπιδια είστε, σκουλήκια, κουράδες όρθιες, ψεύτες και φτωχάτζες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας?
Βάζουμε λοιπόν άλλο ένα στοίχημα? Αν βάλαμε όντως το στοίχημα των 500 ευρώ που λες, ανέβασέ το. Θα πάμε τα 2 χιλιάρικα του σκουπιδιού φίλου σου! Ορίστε! Να μια καλή ευκαιρία να τα πάρεις εσύ! Θες λοιπόν να το πάμε το στοίχημα? Έλα, 2 χήνες είναι αυτές! 200 γαμήσια στο μετάξι! Ψήνεσαι?