John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
ρε θειτσε σε γαμησε και τσιριζεις σαν πουτανακι κατακαβλωμενο που σταζει το μουνι του.Για να καταλάβεις....Ρε τύπε Ave, κοψε λιγακι, ποιος ειναι τρολ, ο στοκαδούρας?
Σοβαρα τα λες τωρα αυτα?
Αυτό ήταν το στοίχημα:
Και μετά το αλλάζει:
Και τώρα κοτσάρισε μέσα και το "αναγκαστικές!"!!!
Κατάλαβες?
ερχεται ολοι το ξερουμε,η τυρραννια μονο με βια θα πεσει τονυ,να στηθουν κρεμαλες και να γινουν εξοριες σε ξερονησια.Ε-ε-έρχεται.
Ο συριζα πρεπει να κυβερνησει και θα ερθει ως λυτρωτης στο λαο.
ηδη γινονται ζυμώσεις μεσα στο κομμα,ξερουν πως ο κουλης θα φύγει αμεσα απο την προεδρια μετα απο λαικη εντολη,ο συριζα σε εναμιση χρονο κυβερνησης δεν ειχε πολιτικο κοστος τη στιγμη που η νδ εχει χασει σχεδον ενα 20% των ψηφοφορων της.
αν χασει οχι δεν θα μεινει θα παραιτηθεί μονος του.Τελειωσες?16 μοναδες οι πληρωμενες δημοσκοπησεις.Ονειρευεσαι ζυμωσεις σε κομμα που ειναι εικοσι μοναδες μπροστα, κατα τα αλλα εγω ειμαι ο τραγικοςχαχααχχααχαχαχα χαχαΤο 2031 θα το δουμε.Το πιο σημαντικο. Ποιος θα αναλαβει το κομμα; Ο Κωστακης Καραμανλης υπουργος υποδομων-μεταφορων, το δικαιουται φυσικα λογω ονοματος, αλλα ειναι μικρος ακομα. Πιο μετα. Κατι λενε για τον Νικο Δενδια.
Μαλλον Κωστας Μπακογιαννης ομως
Εισαι τραγικος
Εμενα με ευχαριστεί το γεγονος που ξεφουσκώνεται,γτ και εκλογες να γινουν πανω απο 35 δεν παιρνετε θα συγκυβερνησετε με κιναλ θα σας συχαθει ο λαος μεσα σε λιγο καιρο ασε που θα τα σπασετε και θα βγει ο συριζα με 50 μονάδες αυτο το σεναριο αν κερδισετε σ αυτες εννοω φέτος οσο για το 23 που θελετε ο συριζα θα κερδισει με διαφορα.
Ωραια.
Πες μας τωρα, οταν θα χασει ο Συριζα το 2023 , ο Τσιπρας θα πρεπει να παραμεινει?
Περιμενω απαντηση για να την καταχωρησω, γιατι τοτε θα λες άλλα
Εξαλλου και να κερδισει μια τετραετια να μεινει μετα πρεπει να μπει νεο αιμα στο χωρο.
Υπαρχουν αξιολογοι νεοι οπως ο ζαχαριαδης και ο ηλιοπουλος που εχουν μελλον,μ αρεσε και ο παπας αλλα μαλλον δεν θελει προεδρικι.
Λίνα Μενδώνη / Συγκέντρωση καλλιτεχνών - Ζητούν παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού
Χτυπανε καμπανες και η κυβερνηση κουλη κανει να αδιαφορει.
Αυτη τη στιγμη η κουλοκυβερνηση βρισκεται σε ενα τελμα.
Απο την μια ο κουλης αν ξυλωσει την μενδωνη θα φανει η κυβερνηση αδυναμη και σιγουρα με την μενδωνη να εχει χεσμενη τη φωλια της για τη συγκαλυψη του λιγναδη,απο την αλλη αν την κρατησει στο ποστο τους η φθορα και το κοστος θα ειναι μεγαλο.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως η κυβερνηση κουλη εχει ξεμπροστιαστει.
Για να εχει λιγοτερο πολιτικο κοστος πρεπει να ξηλώσει αμεσα την μενδωνη.
μωρη καραπουτανιτσα αμφισβητεις και το δικο μου στοιχημα?
Εσυ μωρη ξεβρακωτη δεν ελεγες οτι βγαζεις 3.5χιλιαρικα τη μερα??
Και εγω σου ειπα εφοσον βγαζεις 3.5 τη μερα στο μηνα φτανεις μια 100αρα και σπυ λεω του πουστη τα 500χιλιαρικα θα τα εχεις σε λογαριασμο και μετα στο αλλαξα και σου λεω βαλε μου φορολογικη και μου εβαλες μια του 11 με ετησιο συνολικο εισοδημα 40χιλιαδων το οποιο δεν ξερουμε αν ειναι δικο σου οπως και αν ειναι τεκμαρτο μεσα.
Με λιγα λογια ξεφτιλιστηκες μωρη πουτανιτσα,τα 500 δεν τα εδωσες αλλα ξεφτιλα.
Ο τονυ σε ξεβρακωσε χθες ο αβε και εγω το ιδιο,πως αντεχεις ρε θειτσο να σε ξεφτιλιζουν οι αριστεροι???
ρε αμαθε η φωνη των μελων ακουγεται στον συριζα δεν ειναι οπως σε εσας που αποφασιζουν και διαταζουν.Λίνα Μενδώνη / Συγκέντρωση καλλιτεχνών - Ζητούν παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού
Χτυπανε καμπανες και η κυβερνηση κουλη κανει να αδιαφορει.
Αυτη τη στιγμη η κουλοκυβερνηση βρισκεται σε ενα τελμα.
Απο την μια ο κουλης αν ξυλωσει την μενδωνη θα φανει η κυβερνηση αδυναμη και σιγουρα με την μενδωνη να εχει χεσμενη τη φωλια της για τη συγκαλυψη του λιγναδη,απο την αλλη αν την κρατησει στο ποστο τους η φθορα και το κοστος θα ειναι μεγαλο.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως η κυβερνηση κουλη εχει ξεμπροστιαστει.
Για να εχει λιγοτερο πολιτικο κοστος πρεπει να ξηλώσει αμεσα την μενδωνη.
Στείλε μέηλ στην ΝΔ Ζανούλη. Μπορεί να σε ακούσουν.
Εκεί είναι ψυχοπονιάρηδες και δεν θα πάνε κουβά, όπως στον Σύριζα.
δεν βαζω το εχω πει,αλλα ο θειτσος κωλοτριβοταν και ανοιγοκλεινε η κωλοτρυπιδα του,και που το κερδισα τα εδωσε?μωρη καραπουτανιτσα αμφισβητεις και το δικο μου στοιχημα?
Εσυ μωρη ξεβρακωτη δεν ελεγες οτι βγαζεις 3.5χιλιαρικα τη μερα??
Και εγω σου ειπα εφοσον βγαζεις 3.5 τη μερα στο μηνα φτανεις μια 100αρα και σπυ λεω του πουστη τα 500χιλιαρικα θα τα εχεις σε λογαριασμο και μετα στο αλλαξα και σου λεω βαλε μου φορολογικη και μου εβαλες μια του 11 με ετησιο συνολικο εισοδημα 40χιλιαδων το οποιο δεν ξερουμε αν ειναι δικο σου οπως και αν ειναι τεκμαρτο μεσα.
Με λιγα λογια ξεφτιλιστηκες μωρη πουτανιτσα,τα 500 δεν τα εδωσες αλλα ξεφτιλα.
Ο τονυ σε ξεβρακωσε χθες ο αβε και εγω το ιδιο,πως αντεχεις ρε θειτσο να σε ξεφτιλιζουν οι αριστεροι???
Ανάμεσα στα πολλά που έλεγες ήταν οτι δεν βάζεις στοιχήματα επειδή δεν στο επιτρέπει η αριστερή σου ιδεολογία.
Νταξ,δεν τρέχει τίποτε, έχεις πει και μεγαλύτερες παπαριές.
χαζουλη καμια σχεση,η εφη ειναι αξιολογη και μορφωμενη γυναικα απλα για αρχηγος του συριζα δεν κανει γιατι ειναι ηπιου προφιλ και πρεπει να τα λεει σταρατα.αν χασει οχι δεν θα μεινει θα παραιτηθεί μονος του.Τελειωσες?16 μοναδες οι πληρωμενες δημοσκοπησεις.Ονειρευεσαι ζυμωσεις σε κομμα που ειναι εικοσι μοναδες μπροστα, κατα τα αλλα εγω ειμαι ο τραγικοςχαχααχχααχαχαχα χαχαΤο 2031 θα το δουμε.Το πιο σημαντικο. Ποιος θα αναλαβει το κομμα; Ο Κωστακης Καραμανλης υπουργος υποδομων-μεταφορων, το δικαιουται φυσικα λογω ονοματος, αλλα ειναι μικρος ακομα. Πιο μετα. Κατι λενε για τον Νικο Δενδια.
Μαλλον Κωστας Μπακογιαννης ομως
Εισαι τραγικος
Εμενα με ευχαριστεί το γεγονος που ξεφουσκώνεται,γτ και εκλογες να γινουν πανω απο 35 δεν παιρνετε θα συγκυβερνησετε με κιναλ θα σας συχαθει ο λαος μεσα σε λιγο καιρο ασε που θα τα σπασετε και θα βγει ο συριζα με 50 μονάδες αυτο το σεναριο αν κερδισετε σ αυτες εννοω φέτος οσο για το 23 που θελετε ο συριζα θα κερδισει με διαφορα.
Ωραια.
Πες μας τωρα, οταν θα χασει ο Συριζα το 2023 , ο Τσιπρας θα πρεπει να παραμεινει?
Περιμενω απαντηση για να την καταχωρησω, γιατι τοτε θα λες άλλα
Εξαλλου και να κερδισει μια τετραετια να μεινει μετα πρεπει να μπει νεο αιμα στο χωρο.
Υπαρχουν αξιολογοι νεοι οπως ο ζαχαριαδης και ο ηλιοπουλος που εχουν μελλον,μ αρεσε και ο παπας αλλα μαλλον δεν θελει προεδρικι.
Ζανούλη παλιά έβαζες και την Αχτσιόγλου στους υποψήφιους.
Νομίζω οτι επειδή γκαστρώθηκε με τον καράφλα της κρατάς μουτράκια.
ρε μας κοροιδευεις,ποιος φτωχος ρε μενει στην εκαλη που το καθε σπιτι κοστιζει πανω απο 300χιλιαρικα.Το λοιπόν που λέγαμε, στα ΒΠ το 80% του κόσμου έτσι και δει άστεγο στο δρόμο δεν θα του δώσει ούτε μισό ευρώ ούτε λίγο νερό, κοιτάζοντας εκείνη την στιγμή βιτρίνες καταστημάτων με βρακιά 50€ το κομμάτι.
Στα ΒΠ θα βρεις πολύ κόσμο που μόλις κάνει μια καλή πράξη θα υπερηφανεύεται για καιρό, θα το μοιραστει στο Facebook Instagram κλπ.
Στα ΒΠ θα βρεις κόσμο πολύ αλαζονικό, που το κύριο μέλημα του είναι πως θα πουλήσει παραπάνω μούρη την ημέρα και πως θα δείξει τα πλούτη του με λουσα και πούπουλα από σφαγμένα ζωάκια που υποτίθεται τα αγαπάει κρατώντας 2-3 husky σπίτι του μοστρτάροντας τα στα social media.
Στα ΒΠ θα βρεις κόσμο δεν έχει ιδέα πως ζει το μεγαλύτερο μέρος του λαού διότι έχει κατακλυστεί στα αμερικανικά πρότυπα που βλέπει στο ίντερνετ .
Στα ΒΠ θα βρεις κόσμο που κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή έμεινε χωρίς ρεύμα 2-3 μέρες αλλά ανώνυμα θα σου πει ότι έχει 2 γεννήτριες σπίτι του και 2 δεξαμενές για να μη πέσει το στάτους του που έχει δημιουργήσει, ανώνυμα.
Αυτά από έναν φούρναρη σε συνοικία κοντά στο κέντρο της Αθήνας, που η δουλειά του σνομπάρεται από ανώτερους επειδή δεν είναι παραγωγική, εκείνη τη στιγμή που την σνομπαρουν τρώνε και μια μπουκιά ψωμί να παει παρακάτω η κακία τους.
Ρε Τόνυ, νέος άνθρωπος είσαι, είναι κρίμα να πορεύεσαι το δημιουργικότερο κομμάτι της ζωής σου μέσα στις προκαταλήψεις και τους αφορισμούς.
Δεν σου φταίνε σε τίποτε τα ΒΠ.
Όσοι καλοί οικογενειάρχες κατοικούν στο μπραχάμι τόσοι κατοικούν και στην εκάλη.
Όσοι απατεώνες υπάρχουν στην δροσιά τόσοι είναι και στα πατήσια.
Την ίδια ματαιοδοξία έχει το πιτσιρίκι που ποστάρει στο facebook, είτε είναι στο κεφαλάρι είτε στο μπουρνάζι.
Για τα 'αμερικανικά πρότυπα' (πολύ αριστερίστικο κλισέ ρε τύπε) δεν το συζητάω. Δες τα μπεργκεράδικα και τους τράπερ στη γειτονιά σου.
Οι συνοικίες δεν καθορίζουν την αξία, το ήθος και την ποιότητα των ανθρώπων. Αυτά είναι παντού ίδια.
Οι συνοικίες καθορίζουν την ποιότητα ζωής, την ασφάλεια, το πράσινο, τις υποδομές και την καλοπέραση γενικότερα.
Ε, τι να κάνουμε, όσο μεγαλύτερο πορτοφόλι έχεις τόσα περισσότερα από αυτά αγοράζεις. Αυτά όμως δεν σε κάνουν καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο.
Σε κάνουν περισσότερο ή λιγότερο πλούσιο. Και ανάλογη της τσέπης σου είναι η εμβέλεια των πράξεών σου.
Ένας φιλάνθρωπος με λίγα λεφτά θα κεράσει ένα γεύμα. Ένας πλούσιος θα κάνει χορηγία μια πτέρυγα νοσοκομείου.
Ένας μικροαπατεώνας θα βουτήξει κανένα πορτοφόλι. Ένα λαμόγιο θα κάνει hedge fund και θα ροκανίσει εκατομμύρια.
Δεν είναι ο τόπος κατοικίας που καθορίζει το ποιόν σου. Ούτε τα λεφτά που έχεις.
Είναι οι αξίες, το ήθος και ο χαρακτήρας που κουβαλάς.
Χαχαχααχχαχαχα του θειτσου του αρεσει να γλειφει γυναικεια ποδια ποδολαγνος ο θειτσος η αλλιως ποδομαλακας.
Αχχαχαχαχαχχα αχ α α
ξερεις επισης μου κανε εντυπωση που λεει του αρεσουν μεχρι 36 νουμερο,σπανιο για γυναικα τοσο μικρο νουμερο,αρα ???δεν μπορω ουτε να το πω τονυ,ο θειτσος ειναι ο λιγναδης του σαιτ.Χαχαχααχχαχαχα του θειτσου του αρεσει να γλειφει γυναικεια ποδια ποδολαγνος ο θειτσος η αλλιως ποδομαλακας.
Αχχαχαχαχαχχα αχ α α
Του θειτσου άμα του πεις να πάρει πόδι από 'δω θα βγάλει γλώσσα από τη χαρά.
Πολίτη σωστά τοποθετηθηκες και καλά έκανες, όμως, μίλησα για την πλειονότητα, δηλαδή όχι για όλους, αλλά πάνω από τους μισούς, και όχι δεν τα λέω αυτά με το κόμπλεξ "είναι πλούσιοι και εγώ όχι" .
Μιλάω καθαρά για τον χαρακτήρα τους, ο άνθρωπος στα εύκολα παρουσιάζει χειρότερο εαυτό, τι εννοώ εύκολα; όταν σε μεγαλώνουν μέσα στα πούπουλα, όταν δεν σου λένε σε τίποτα όχι, όταν κάτι το έχεις έτοιμο και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να το κυνηγήσεις τότε γίνεσαι κοινώς μαμοθρευτο.
Και όχι δεν τα βάζω αποκλειστικά με τα ΒΠ, στα νότια δηλαδή είναι καλύτεροι; (βουλιαγμένη π.χ), και όχι ούτε με τους νότιους.
Πλούσιο και κακομαθημένο κόσμο θα βρεις και στην κυψέλη και στον Κολωνό.
Τα έχω καθαρά με τους κακομαθημένους, που ζουν μέσα στη μόστρα στην επιφάνεια και την αλαζονεία.
Τυχαίνει όμως περισσότερο τέτοιο κόσμο να βρίσκεις στα ΒΠ και σε άλλα "πλούσια" προάστεια, πως να το κάνουμε τώρα.
Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι όμως;; ότι ένα παιδί μικρομεσαίων που μεγαλώνει στα ΒΠ και ο μπαμπάς του δεν μπορεί να του παρει το τελευταίο playstation ας πούμε, θα νιώσει μπουλινγκ από τα υπόλοιπα παιδιά που ο πατέρας τους τους το αγόρασε, και ξέρεις γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων οι "πλούσιοι" γονείς μαθαίνουν τα παιδιά τους να νιώθουν ανωτέρα, ότι είναι ουρανοκατεβατα, και εν συνεχεία αυτό στη ζωή τους θα επιδεινωθεί καθώς μεγαλώνουν.
Δεν τα έχω ούτε με τα λεφτά τους , ούτε με τα λούσα, αλλά στο ότι θα μοστραρουν συνέχεια την "ανωτερότητα" τους.
Κατά βάθος τους λυπάμαι , αλλά από την άλλη συνέχεια βλέπω περιστατικά που θα με κάνουν να νιώθω αηδία για αυτούς.
Δόξα τω θεώ δουλειά που βγάζω χρήμα για πάρτι μου έχω, αλλά κοιτάζω και βαθύτερα όμως τι γίνεται, εκεί που μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά συνάνθρωπο μου που αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Πες το όμως στους περισσότερους πλούσιους αυτό, να βοηθήσουν, θα σε κοιτάξουν με βλέμμα ζαβό και θα καταλήξεις εσύ ο χαζός στο τέλος, στο μυαλό τους πάντα.
τονυ προσεχε τον πολιτη ειναι αρχιπουστακι τον ξερω απο την καλη και την αναποδη,κουναβι ειναι ο πολιτης απλα πετα του κανα καστανο να τρεξει να το φαει.Πολίτη σωστά τοποθετηθηκες και καλά έκανες, όμως, μίλησα για την πλειονότητα, δηλαδή όχι για όλους, αλλά πάνω από τους μισούς, και όχι δεν τα λέω αυτά με το κόμπλεξ "είναι πλούσιοι και εγώ όχι" .
Μιλάω καθαρά για τον χαρακτήρα τους, ο άνθρωπος στα εύκολα παρουσιάζει χειρότερο εαυτό, τι εννοώ εύκολα; όταν σε μεγαλώνουν μέσα στα πούπουλα, όταν δεν σου λένε σε τίποτα όχι, όταν κάτι το έχεις έτοιμο και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να το κυνηγήσεις τότε γίνεσαι κοινώς μαμοθρευτο.
Και όχι δεν τα βάζω αποκλειστικά με τα ΒΠ, στα νότια δηλαδή είναι καλύτεροι; (βουλιαγμένη π.χ), και όχι ούτε με τους νότιους.
Πλούσιο και κακομαθημένο κόσμο θα βρεις και στην κυψέλη και στον Κολωνό.
Τα έχω καθαρά με τους κακομαθημένους, που ζουν μέσα στη μόστρα στην επιφάνεια και την αλαζονεία.
Τυχαίνει όμως περισσότερο τέτοιο κόσμο να βρίσκεις στα ΒΠ και σε άλλα "πλούσια" προάστεια, πως να το κάνουμε τώρα.
Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι όμως;; ότι ένα παιδί μικρομεσαίων που μεγαλώνει στα ΒΠ και ο μπαμπάς του δεν μπορεί να του παρει το τελευταίο playstation ας πούμε, θα νιώσει μπουλινγκ από τα υπόλοιπα παιδιά που ο πατέρας τους τους το αγόρασε, και ξέρεις γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων οι "πλούσιοι" γονείς μαθαίνουν τα παιδιά τους να νιώθουν ανωτέρα, ότι είναι ουρανοκατεβατα, και εν συνεχεία αυτό στη ζωή τους θα επιδεινωθεί καθώς μεγαλώνουν.
Δεν τα έχω ούτε με τα λεφτά τους , ούτε με τα λούσα, αλλά στο ότι θα μοστραρουν συνέχεια την "ανωτερότητα" τους.
Κατά βάθος τους λυπάμαι , αλλά από την άλλη συνέχεια βλέπω περιστατικά που θα με κάνουν να νιώθω αηδία για αυτούς.
Δόξα τω θεώ δουλειά που βγάζω χρήμα για πάρτι μου έχω, αλλά κοιτάζω και βαθύτερα όμως τι γίνεται, εκεί που μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά συνάνθρωπο μου που αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Πες το όμως στους περισσότερους πλούσιους αυτό, να βοηθήσουν, θα σε κοιτάξουν με βλέμμα ζαβό και θα καταλήξεις εσύ ο χαζός στο τέλος, στο μυαλό τους πάντα.
Κάπου συμφωνούμε. Κάπου όχι.
Εσύ λες οτι ο προϋπάρχον πλούτος χαλάει τον χαρακτήρα, εγώ λέω οτι ο πλούτος είναι απλά ένα μέσον. Αν έχεις αρχές τον χρησιμοποιείς σωστά.
Ας μην σπαμάρουμε όμως άλλο το νήμα που έχει θέμα τα πολιτικά.
Καλό είναι επίσης οτι γίνεται πολιτισμένη κουβέντα ανεξάρτητα διαφωνίας.
ξερεις επισης μου κανε εντυπωση που λεει του αρεσουν μεχρι 36 νουμερο,σπανιο για γυναικα τοσο μικρο νουμερο,αρα ???δεν μπορω ουτε να το πω τονυ,ο θειτσος ειναι ο λιγναδης του σαιτ.Χαχαχααχχαχαχα του θειτσου του αρεσει να γλειφει γυναικεια ποδια ποδολαγνος ο θειτσος η αλλιως ποδομαλακας.
Αχχαχαχαχαχχα αχ α α
Του θειτσου άμα του πεις να πάρει πόδι από 'δω θα βγάλει γλώσσα από τη χαρά.