εσυ εισαι ο μονος αντικειμενικος δεξιοςεγω ειμαι Δεξιος αν και πιστευω και αντικειμενικος
καποιοι αλλοι δυστυχως με τα λεγειν τους και τις αποφασεις για το ποιους ψηφισαν στο παρελθον αποτελουν ως γιαλατζι δεξιοι
εσυ εισαι ο μονος αντικειμενικος δεξιοςεγω ειμαι Δεξιος αν και πιστευω και αντικειμενικος
καποιοι αλλοι δυστυχως με τα λεγειν τους και τις αποφασεις για το ποιους ψηφισαν στο παρελθον αποτελουν ως γιαλατζι δεξιοι
στοκε τα ελληνικα πολεμικα στη θαλασσα του μαρμαρα αν φτασουν θα τα εχουν βουλιαξει οι τουρκοι.Αφού δεν έχεις ιδέα ρε Ζανκλώ. Γιατί ασχολείσαι; Τι απάντηση περιμένεις και πράσινα άλογα; Πες μας εσύ γιατί δεν έχουν δικαίωμα. Περιμένω απάντησηελληνικα πολεμικα εχουν το ελευθερο να μπουν στον ευξεινο ποντο??και να φτασουν μεχρι την τραπεζουντα να καταγραψουν και να κανουν ασκεηση πολεμική?Άδικα το συζητάτε. Το Τσεσμέ είναι ωκεανογραφικό και μπορεί να κάνει έρευνες εκτός χωρικών υδάτων. Στην περίπτωσή μας τα 6 νμ. Χωρίς να παραβαίνει ή να παραβιάζει τίποτα. Δεν έχει καμία σημασία αν ανήκει στο τουρκικό ναυτικό.Πολεμικα πλοια δικα μας μπορουν να ειναι στα διεθνη υδατα του Αιγαιου? Ναι ή οχι?ναι εσυ εισαι ικανος να αλλαξεις και μονος σου τους νομους.Οχι, με χαλαει οτι εισαι εγκαθετο κομματοσκυλο του Συριζα και ψευτης. Στα διεθνη υδατα μπορει να διερχονται ακομη και πολεμικα. Δεκαετιες γινεται αυτο. Το ξερεις αλλά κανεις προπαγανδα.ελα, βοδια της νδ, ξερω οτι γουσταρετε να ασχοληστε μονο με την κωλοτρυπιδα της κασσιανης, αλλα δειτε και αυτο,
με το Τσεζμε στην υφαλοκρηπιδα σας θα γιορτασετε τα 200 χρονια ,
το τσεσμε ειναι του πολεμικου ναυτικου, δεν ειναι πολιτικο σκαφος αρα πρεπει να εμποδιστει,
σας χαλαει που λεμε προδοτη τον κουλη?
Θα εχουν μπει τα πλοια στον πειραια θα εχπυν κανει αποβαση οι τουρκοι και θα λες ειναι απολυτως νομιμο αυτο που κανουν.
Αν ναι, γιατι δεν μπορουν τα τουρκικα?
Θελεις να απαγορευθει και στα ελληνικα πολεμικα να μπαινουν σε διεθνη υδατα?
Δηλαδη τα πολεμικα πλοια θα κινουνται μονο εντος χωρικων υδατων?
Τι ειναι αυτα που ποσταρεις? Βαριεμαι.
Περιμενω απαντηση.
Marco Van Basten
δεξιοι εννοω ψηφοφορους που δεν εχουν φυγει απο την δεξια αντιληψη και δεν εχουν ψηφισει αλλο κομμα πλην της δεξιας
60 40 παει με 60 την αριστερα.φιλε μου εχουν γινει πολλα μαγαζακια με δεξιο προφιλ αλλα δυστυχως μεχρι 4 κομματα μπαινουν στην βουλη
η αριστερα κυριαρχει μεσα στα κομματα της βουλης
φιλε μου εχουν γινει πολλα μαγαζακια με δεξιο προφιλ αλλα δυστυχως μεχρι 4 κομματα μπαινουν στην βουλη
ωραια απαντα μου τα ελληνικα πολεμικα μπορουν να πανε στη τραπεζουντα να κανουν εκει ασκηση με αληθινα πυρα?στοκε τα ελληνικα πολεμικα στη θαλασσα του μαρμαρα αν φτασουν θα τα εχουν βουλιαξει οι τουρκοι.Αφού δεν έχεις ιδέα ρε Ζανκλώ. Γιατί ασχολείσαι; Τι απάντηση περιμένεις και πράσινα άλογα; Πες μας εσύ γιατί δεν έχουν δικαίωμα. Περιμένω απάντησηελληνικα πολεμικα εχουν το ελευθερο να μπουν στον ευξεινο ποντο??και να φτασουν μεχρι την τραπεζουντα να καταγραψουν και να κανουν ασκεηση πολεμική?Άδικα το συζητάτε. Το Τσεσμέ είναι ωκεανογραφικό και μπορεί να κάνει έρευνες εκτός χωρικών υδάτων. Στην περίπτωσή μας τα 6 νμ. Χωρίς να παραβαίνει ή να παραβιάζει τίποτα. Δεν έχει καμία σημασία αν ανήκει στο τουρκικό ναυτικό.Πολεμικα πλοια δικα μας μπορουν να ειναι στα διεθνη υδατα του Αιγαιου? Ναι ή οχι?ναι εσυ εισαι ικανος να αλλαξεις και μονος σου τους νομους.Οχι, με χαλαει οτι εισαι εγκαθετο κομματοσκυλο του Συριζα και ψευτης. Στα διεθνη υδατα μπορει να διερχονται ακομη και πολεμικα. Δεκαετιες γινεται αυτο. Το ξερεις αλλά κανεις προπαγανδα.ελα, βοδια της νδ, ξερω οτι γουσταρετε να ασχοληστε μονο με την κωλοτρυπιδα της κασσιανης, αλλα δειτε και αυτο,
με το Τσεζμε στην υφαλοκρηπιδα σας θα γιορτασετε τα 200 χρονια ,
το τσεσμε ειναι του πολεμικου ναυτικου, δεν ειναι πολιτικο σκαφος αρα πρεπει να εμποδιστει,
σας χαλαει που λεμε προδοτη τον κουλη?
Θα εχουν μπει τα πλοια στον πειραια θα εχπυν κανει αποβαση οι τουρκοι και θα λες ειναι απολυτως νομιμο αυτο που κανουν.
Αν ναι, γιατι δεν μπορουν τα τουρκικα?
Θελεις να απαγορευθει και στα ελληνικα πολεμικα να μπαινουν σε διεθνη υδατα?
Δηλαδη τα πολεμικα πλοια θα κινουνται μονο εντος χωρικων υδατων?
Τι ειναι αυτα που ποσταρεις? Βαριεμαι.
Περιμενω απαντηση.
Αυτο σημαινει οτι τα χωρικα τους υδατα ειναι απροσπελαστα απο ελληνικα πολεμικα πλοια τη στιγμη που στα ελληνικα υδατα βαφτιζονται διεθνη απο τον αλεξ τον δικηγορο και και αλωνιζουν γυρωγυρω απο τα ελληνικα νησια.
Ναι ειμαστε αδυναμοι δεν μπορουμε να τους αντισταθουμε τελος κανουμε μωκο,οχι μαλακιες τωρα.
έχεις πήξει στη μαλακία ζαν. πόσες παπαριές πια θα πεις....
εγω δουλειά εχω πουτανιτσα δεν εχω,θα μου δωσεις τη γκομενα σου με 120 στη τσεπη?γαμησε τα οπως ολοι μας...τουλαχιστον εχεις δουλεια ειναι το σημαντικοτερο σε αυτους τους καιρουςΚαι επισης τι κανεις εσυ μωρη πακιστανικη μουχλα;![]()
δεν ξέρω τι παίζει Αθήνα αλλά Βόλο μας έχουν πριξει τ αρχίδια.. μεχρι το περίπτερο θες μυνημα![]()
σπίτι - δουλειά και έτσι.. super λέμε.. γαμησε τα
γλασκε σκατα αντικειμενικος ειναι ο μουνογατος τον ξερω απο την καλη και απο την αναποδηεσυ εισαι ο μονος αντικειμενικος δεξιοςεγω ειμαι Δεξιος αν και πιστευω και αντικειμενικος
60 40 παει με 60 την αριστερα.φιλε μου εχουν γινει πολλα μαγαζακια με δεξιο προφιλ αλλα δυστυχως μεχρι 4 κομματα μπαινουν στην βουλη
ρε εισαι χαζος η κανεις τον χαζο?είσαι ηλίθιος.
διεθνή ύδατα, αβλαβής διέλευση σου λέει τίποτα?
τι να σου απαντήσω ρε μαλάκα που αναμασάς μαλακίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις?
η ερώτησή σου είναι αφελέστατα ηλίθια.
αν είχες την εξυπνάδα και ήθελες και μπορούσες και γνώριζες - ΜΑΛΑΚΑ - θα ρώταγες "γιατί κι εμείς δεν δεσμεύουμε περιοχές για ασκήσεις ίσα για να μπούμε στο ρουθούνι των τουρκαλάδων?"
φυσικά κι αυτή η ερώτηση του επιπέδου σου και αφελέστατη, αλλά τουλάχιστον όχι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθια...
ρε εισαι χαζος η κανεις τον χαζο?είσαι ηλίθιος.
διεθνή ύδατα, αβλαβής διέλευση σου λέει τίποτα?
τι να σου απαντήσω ρε μαλάκα που αναμασάς μαλακίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις?
η ερώτησή σου είναι αφελέστατα ηλίθια.
αν είχες την εξυπνάδα και ήθελες και μπορούσες και γνώριζες - ΜΑΛΑΚΑ - θα ρώταγες "γιατί κι εμείς δεν δεσμεύουμε περιοχές για ασκήσεις ίσα για να μπούμε στο ρουθούνι των τουρκαλάδων?"
φυσικά κι αυτή η ερώτηση του επιπέδου σου και αφελέστατη, αλλά τουλάχιστον όχι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθια...
Δεν δεσμευτηκε με την αιγυπτο κατω στη μεσογειο την ασκηση ονομαζομενη μεδουσα και?οι τουρκοι γελουσαν.
Εγω σου λεω γτ η ελλαδα δεν παει να κανει πολεμικη ασκηση στον ευξεινο ποντο??απαγορευεται αφου διεθνη υδατα δεν ειναι?
ααα αρα αυτοι προκαλουνε?αφου ειναι διεθνη υδατα δεν ειναι προκληση,Λαμανιφ, ενα είναι η συνθήκη του Μοντρέ.
Δεύτερο είναι πως εμείς δεν παμε να προκαλέσουμε αλλά να υερασπιστούμε.
Καταλαβαίνεις την διαφορά ή είσαι τελειώς μοσχάρι??