σκασε ρε,καλως και εγινε η συμφωνια των πρεσπων,ολοι τη στηριξαμε εκτος απο κατι φασιστακια.
Η β.μακεδονια ανηκει στην αρχαια μακεδονια και δικαιως ονομαστηκε έτσι.
Δεν σας αρεσει καντε κωλοτουμπες.
Τι λες ρε ξεφτιλισμένο ανθελληνικό σκουπίδι που θα μου πεις ότι η αρχαία Μακεδονία είναι τα σκόπια?
ΟΥΣΤ ρε ξεφτιλισμένε, μάθε ιστορία ρε αρχιδομαλάκα που θα πιάσεις στο στόμα σου την Μακεδονία... εσύ που δεν θα πυροβολούσες Τούρκο. Σκατομαλάκα, προδότη. ΟΥΣΤ ρε. ΞΕΦΤΙΛΑ!
Τράβα να γαμησεις βρωμιαρες τσιγγανες στο μετάξι παρά να μιλάς εσύ ρε σίχαμα.
Ο Ζαν είπε ότι τα εδάφη της βόρειας Μακεδονίας είναι τα βόρεια εδάφη της αρχαίας Μακεδονίας, τι δε σ'άρεσε εδώ ρε κωλοσπυριάρη;
Η νου-δουλα σου τόσα χρόνια γκαριζε να αλλάξει το όνομα σε γεωγραφικό προσδιορισμό, αν λοιπόν ψηφιζόταν το ίδιο από την νου-δουλα σου θα ζητωκραυγαζες ρε κουραδοκεφτέ.
Σάλτα γαμήσου ρε ανιστόριτε μπινέ ανώμαλε που γαμάς ανήλικες, δουλεύεις σαν μούλος σε φούρνο κάπου στο καρπενήσι, σκαταλβανέ μαλάκα.
Κι ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν σιδηρόδρομος. Κι αν εσύ δεν ήσουν σκατομπινές, θα ήσουν σκαταλαβανός. Τώρα και τα δύο. Πως τα κατάφερες έτσι? Μούλε!
Της γιαγιάς σου οι ρωγες, νόμιζες ήταν σταφύλια και τις ετρώγες,
σκατοβρωμιαρη.
Δεν απάντησες στα ίσα σε αυτό που σου είπα και δείχνει ξεκάθαρα πόσο τραγελαφικός θειτσος είσαι, τα εδάφη της βόρειας Μακεδονίας ηταν ή δεν ηταν εδάφη της βόρειας ΑΡΧΑΊΑΣ Μακεδονίας ρε τσιγγανόλαγνε;;
Ρουφα λοιπόν τα πεοσφαιρίδια μου και ας φλέγεται το κωλοτρυπιδι σου από τα νευράκια, σκατοβρωμιαρη.