barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
Ο Δημαρχος Καρπενησιου εχει κάνει τεσσερα παιδια με τρεις γυναικες, εχει πηδηξει ό,τι κινειται και ειναι μεγαλος μαγκας. Θα ηθελες πολυ να του μοιαζεις.Αν έχει καταφέρει κάτι ο Κούλης είναι να με κάνει να θέλω να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές ενώ ανέκαθεν μου ήταν αδιάφορο.Καποιοι βλεπουν
α) Συγκυβερνηση, ενω το πρωτο κομμα ειναι 20 μοναδες μπροστα
β) Μνημονια, οταν το επιτοκιο δανεισμου ειναι 0,5%.
Τι να κανουμε ομως? Τους συμπονουμε.
Αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.
Αυτα ξερουν να λενε, τα λενε υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.
Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος σε αυτή την κατηγορία.
Τις 20 μονάδες τις βλέπεις μόνο εσύ και η Σία Κοσιώνη.
Της Σιας θα της ρίξει έναν ξεγυρισμενο μπούτσο ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ πριν και μετά τις εκλογές το φθινόπωρο και θα ισιωσει.
Με τον μικροπούλι δήμαρχο Καρπενησίου που έμπλεξε ούτε για γίδα βραστή στο Μέτσοβο δεν είναι.
Όντως θα ήθελα να κάνω 4 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες, ρε Κούγια σκέφτεσαι καθόλου αυτά που γράφεις;;
Προφανώς επειδή έχει γαμησει μόνο τρεις γυναίκες στη ζωή του και ήταν απίστευτη ηδονή για αυτόν, τελείωνε μεσα τους..
4 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες, λόγος να περηφανεύεται κάποιος...
οτι να 'ναι όπως λέει και η μικρή κόρη του Κουλη.
ο πρωθυπουργος ταξιδευει καθε τρεις και λιγο ΑΛΛΟ ΤΑΞΙΔΙ σ.[/i][/i]
Αφού τον ξέρουμε τον happy traveler βλαρορκ σιγά.
Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο...η συνέχεια δικιά σας! Ώπα
Ποιος χαπυ τραβελερ ρε ψωμα; Αν δεν ησουν Αλβαναριο, δεν ξερω τι ισχυει στο κρατος σας, θα ηξερες οτι αυτο ειναι εξωτερικη πολιτικη και ειναι στις υποχρωσεις και στο ρολο του πρωθυπουργου. Και αυτα τα ταξιδια ειναι ρουτινα.
Προσεξε, αυτα τα ταξιδια, οχι τα κρυφα ταξιδια για παιχνιδι στη ντιζνευλαντ και συναντηση ιδιωτικη με τους Ροτσιλντ. Ουτε για ταξιδια αποδρασεις διακοπες στις Μαλδιβες να ψαχνει τον πρωθυπουργο ολο το επιτελειο του.
Εξωτερική πολιτική είναι που μαζεύτηκε και στην Ικαρία με άλλους 30 νοματαιους;
Εξωτερική πολιτική ήταν που είπε στα κανάλια να μη το δείξουν;
Εξωτερική πολιτική ήταν η Πάρνηθα χωρίς μάσκα με άλλους 5-6 αγκαλιά;;
Δεν σου έχουν πει οι γκόμενοί σου όταν θα έχεις πουτσα στο στόμα δεν θα μιλάς, άιντε βούρλο ξεσκισμένο.
Καλα, οτι πεις, πουτσα-βουρτσα και μπουζι-βυζι. Αιντε τραβα τωρα στη Ρουλα σου να κλαψετε παρεα.