fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Δεν προκειται να κατεβει καν στις εκλογες
Είναι απίθανο να του δώσει λεφτάκια κανένας Δον , για να εκτελέσει αποστολίτσα ;;;;;;
Δεν προκειται να κατεβει καν στις εκλογες
μαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Κυβερνηση κουλη -11% υφεση
Ρώτα πολιτες που βριζουν τη κυβερνηση απο το πρωι μεχρι το βραδι
Καλά, ξελόγκαρε λίγο 2-3 μέρες γιατί σου έκανε το κωλάντερο μπουρί και ακόμα δεν το κατάλαβες.
Ρε χαζουλη σας εχω βλεντησει ολα τα δεξια φασιστακια εδω μεσα,στη σειρα καθεστε και τρωτε μια τις φαπες και απο την αλλη τα χυσαμόλια στην μαπα.
Ενας συριζαιος και σας γανωνειβτα πρεκια σε 5 νδ εδω μεσα,ποση αλλη ξεφτιλα
Οι Δον δεν πονταρουν σε κουτσά άλογαΔεν προκειται να κατεβει καν στις εκλογες
Είναι απίθανο να του δώσει λεφτάκια κανένας Δον , για να εκτελέσει αποστολίτσα ;;;;;;
ΚΡΑΚμαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Καλά, ξελόγκαρε λίγο 2-3 μέρες γιατί σου έκανε το κωλάντερο μπουρί και ακόμα δεν το κατάλαβες.
Ρε χαζουλη σας εχω βλεντησει ολα τα δεξια φασιστακια εδω μεσα,στη σειρα καθεστε και τρωτε μια τις φαπες και απο την αλλη τα χυσαμόλια στην μαπα.
Οι Δον δεν πονταρουν σε κουτσά άλογα [/quote]Είναι απίθανο να του δώσει λεφτάκια κανένας Δον , για να εκτελέσει αποστολίτσα ;;;;;;
Πρόβλημα έχει ο εγκέφαλός σου. Έτσι κάνε τέτοια αντιπολιτευση σκουπιδαριο του κερατά να ξεφύγει ο Κουλης καμιά 30αρια μονάδες!εχουν στειλει εκχιονιστικο στο κολωνακι να το τραβαει ο σκαι και να πανηγυριζουν τα οργια οτι δηθεν γινετε κατι ενω το 80% της αττικης εχει τεραστιο προβλημα
τα μεγαλυτερα ζωα που κυβερνησαν αυτον τον τοπο ειναι αυτα τα ζωα
αυτο να πας να το πεις στα αποκλεισμενα χωρια της αττικης και της ευβοιας που εχουν μεινει 12 ωρες χωρις ρευμα και ουτε ξερουν ακομα ποσο.Ε μαλακες αριστεροί, δεν ξαναψηφιζω Κουλη ρε, κοιταξτε τι έκανε το άτομο, σα δε ντρέπεται!![]()
![]()
![]()
30 μοναδες χα α α α α χαχαχαχαχαχαΠρόβλημα έχει ο εγκέφαλός σου. Έτσι κάνε τέτοια αντιπολιτευση σκουπιδαριο του κερατά να ξεφύγει ο Κουλης καμιά 30αρια μονάδες!εχουν στειλει εκχιονιστικο στο κολωνακι να το τραβαει ο σκαι και να πανηγυριζουν τα οργια οτι δηθεν γινετε κατι ενω το 80% της αττικης εχει τεραστιο προβλημα
Φάε και το πρωινό σου χεσιμο στα μούτρα σκουπίδι της δεκάρας!!!![]()
![]()
![]()
Κάτσε μην φεύγεις... έχω και κάτι τελευταία!
ΡΟΥΦΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
η δικαιολογια των νδ ηταν επειδη ειναι λεει κοντα ο ευαγγελισμος γι αυτο χαχαχaxxaxεχουν στειλει εκχιονιστικο στο κολωνακι να το τραβαει ο σκαι και να πανηγυριζουν τα οργια οτι δηθεν γινετε κατι ενω το 80% της αττικης εχει τεραστιο προβλημα
που ρε αγοριτσακι με εκανε σουρωτηρι ο δικηγορος???μαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Μάλιστα. Ακόμα δεν κατάλαβες πως σε έκανε σουρωτήρι ο δικηγόρος χωρίς αναισθητικό. Καλό είναι αυτό, μερικές φορές η άγνοια σώζει.
που ρε αγοριτσακι με εκανε σουρωτηρι ο δικηγορος???μαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Μάλιστα. Ακόμα δεν κατάλαβες πως σε έκανε σουρωτήρι ο δικηγόρος χωρίς αναισθητικό. Καλό είναι αυτό, μερικές φορές η άγνοια σώζει.
Εδω μεσα αγκωμαχει καθε φορα που ερχεται σε αντιλογο μαζι μου.
Ηδη δυο τρικλοποδιές εχει φαει εδω μεσα αλλο που εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι.
Θες να σου θυμισω μια στην παγιδα που επεσε με την αρτεμις με το σαιτ της συνδρομης.
Θες δευτερη στα πολιτικα οταν ελεγε οτι η υφεση θα ειναι εως -5% και επεσε εξω οταν εγω του ελεγα θα ειναι δαγκωτο -10%
Θες τριτη με την προβλεψη οτι ο γερουλανος δεν θα πηγαινε για δευτερη εκλογικη αναμετρηση με τον μπακο και οτι απο την πρωτη θα εβγαινε νοκ αουτ.
ρε αγοριτσι εσεις δεν ασκουσατε και ασκειτε μεχρι τωρα.που ρε αγοριτσακι με εκανε σουρωτηρι ο δικηγορος???μαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Θες να σου θυμισω μια στην παγιδα που επεσε με την αρτεμις με το σαιτ της συνδρομης.
Θες δευτερη στα πολιτικα οταν ελεγε οτι η υφεση θα ειναι εως -5% και επεσε εξω οταν εγω του ελεγα θα ειναι δαγκωτο -10%
Θες τριτη με την προβλεψη οτι ο γερουλανος δεν θα πηγαινε για δευτερη εκλογικη αναμετρηση με τον μπακο και οτι απο την πρωτη θα εβγαινε νοκ αουτ.
Εντάξει Λαμανιφ, πες μας τώρα, ποιός "ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας"
ρε αγοριτσι εσεις δεν ασκουσατε και ασκειτε μεχρι τωρα.που ρε αγοριτσακι με εκανε σουρωτηρι ο δικηγορος???μαραζι το εχω να πεις οτι αυτο η κυβερνηση το εκανε σκατα,ολα καλα τα βλεπεις και ζητωκραυγαζεις κιολας.Εννοεις τον Συριζα του 2012-2014 που ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου οταν τα αρπακτικα ηταν πανω απο το κεφαλι μας? Ναι δικιο εχεις. Αστο ρε παλικαρι, δεν σου βγαινειεδω εσεις ασκουσατε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας.Το να ασκεις κριτικη για υφεση εν μεσω πανδημιας ειναι δειγμα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.αρχισες παλι την παραπληροφορηση.
Εντάξει Λαμανιφ, πες μας τώρα, ποιός "ασκουσε κριτικη εν μεσω μνημονιου και τα αρπαχτικα του δντ και τηης εε πανω απο τα κεφαλια μας"
Εγω αν ημουν στην ηγεσια του συριζα θα ειχα βγαλει τη χωρα απο το ευρω και την εε και ας χοροπηδουσατε οσο θελατε.
Συνεργασια με κινα και ρωσια σε εμποριο και ανοιχτη χωρα για επενδυσεις και φθηνο τουρισμο και με υποτιμημενο νομισμα,θες να πας σκ στο παρισι η στο βερολινο τρεξε να παρεις βιζα τουριστικη.
Ελπίζουμε όλοι ότι καταλαβαίνεις και μόνος σου πόσο τελειωμένος ηλίθιος είσαι...