★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.093
- Πόντοι
- 3.556
Πολύ σωστά! Ο οποιος βέβαια ξηλώθηκε μέσα σε ένα μισάωρο και όλοι το καταδίκασαν, όπως κι εγώ, μπορείς να δεις τα ποστ μου ο ίδιος.Τα σκουπίδια είναι μαζί πάντα και ίδια παντού. όλα τα σκουπίδια στο χώρο που έγιναν οι αποκαλύψεις. Και βέβαια έσπευσαν να υποστηρίξουν! Τυχαίο?
Από την άλλη μεριά, δεν έχω δει ΠΟΤΕ εσένα ή τον μαμάκια ή το σκουπίδι ή την κουράδα ή την κοπελίτσα (ο καθένας ξερει ποιος είναι, έχω γίνει νονός σας εκτός από γαμιάς σας!) να καταδικάζεις αυτό:
ή αυτό:
ή αυτό:
ή αυτό:
ή αυτό:
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν είμαστε το ίδιο? Κατάλαβες ότι είστε κοινά σκουπίδια που πλέον πάτε σιγά σιγά στο περιθώριο και στο πεζοδρόμιο σαν τις πουτάνες? Το έχετε καταλάβει και γι' αυτό έχετε ΦΡΙΚΑΡΕΙ εντελώς!
Tα σκουπίδια λοιπόν θα πάνε εκεί που ανήκουν, όπως γινόταν πάντα!
Καλή χωματερή λοιπόν σκουπίδια, πάω να βγάλω φράγκα!
ή αυτό;
Εδώ μέσα ο θειτσος είναι ο καμποσος που βγάζει 4 χιλιάρικα τον μήνα, όπως ισχυρίζεται.
Βέβαια, απο τις σχεδόν 100 κριτικές του οι περισσότερες ήταν στο μετάξι, άτομο που βγάζει τόσα χρήματα πάει μετάξι να γαμησει με δεκαρικο, χμμμ...
Λέει ότι δεν πλησιάζει λαθρομετανάστες στα 5 μέτρα αλλά γαμαει στα ίδια σεντόνια με αυτούς...και πάλι χμμμ..
Κατηγορεί για ανώμαλους και σκουπίδια τους αριστερούς γενικά
Είναι 49 χρονών δίποδο και φωτογραφίζει γυναίκες στον δρόμο κρυφά σαν κοτούλα που είναι γιατί άμα τον βρουν θα του κόψουν τα χέρια, περηφανεύεται για αυτο..χμμ
Βγαίνει στα λούνα παρκ με τα παιδιά του και φωτογραφίζει και καλά μαμάδες των υπολοίπων παιδιών και νιώθει κουλ για αυτο.
Οι μαμάδες που τραβάει είναι το λιγότερο όμως, στον δρόμο ακολουθει και τραβάει φωτο 15χρονα κοριτσάκια, μετά όταν του την λέμε για αυτήν την ανώμαλη πράξη σφίγγουν τα λουριά λέει δεν είναι ανήλικες, μας βγάζει και τυφλούς τώρα.
Μακράν το πιο ηλίθιο μέλος του σάιτ, θα πάρει πολλά χρόνια να ξαναπεράσει τέτοιος.