Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Ευστοχο παντως. Δεν απεχει απο τη πραγματικοτητα.
ΑΛηθεια τι πιστευεις θα υπαρξει η οχι μνημονιο μετα απο την πανδημία?Σε ποσους σταθμους εστειλε αυτος ο τυπος το μηνυμα? Εγω το ακουσα στο skai radio στις 6:30 το πρωι.Ειτε με αλεξη ειτε με κουλη θα σας μπει το αγγουρι.Οποιος διαβασε την ανακοινωση της Λαγκαρντ καταλαβαινει χωρις πολλα πολλα οτι ερχεται 5 μνημονιακι.Και οχι μονο για το λαθρογυφτελαδισταν αλλα για τα περισσοτερα κρατη της ευρωζωνης.Παντως η δικια μας η μπανανια θα εχει μεγαλο έλλειμμα.Με 200% χρεος του ΑΕΠ και υφεση 10-15% θα φαμε καλα.Να στησουν κωλαρακια συνταξιουχοι,μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα και ε.ε......![]()
Στον ΑΝΤ1 στην εκπομπη Πρωινοι τυποι το Σαββατοκυριακο, εστειλε ενας τηλεθεατης περιπαικτικο μηνυμα <Ανυπομονω να βγουμε απο τη πανδημια να μπουμε στα μνημονια.> Τα λεει ολα. Και παραγοντας της εστιασης, ελεγε οτι εχουν συσωρευτει τοσοι λογαριασμοι, τοσες υποχρεωσεις, που αμφιβαλει αν θα ανοιξουν μετα ολα τα καταστηματα.
Ειτε με αλεξη ειτε με κουλη θα σας μπει το αγγουρι.Οποιος διαβασε την ανακοινωση της Λαγκαρντ καταλαβαινει χωρις πολλα πολλα οτι ερχεται 5 μνημονιακι.Και οχι μονο για το λαθρογυφτελαδισταν αλλα για τα περισσοτερα κρατη της ευρωζωνης.Παντως η δικια μας η μπανανια θα εχει μεγαλο έλλειμμα.Με 200% χρεος του ΑΕΠ και υφεση 10-15% θα φαμε καλα.Να στησουν κωλαρακια συνταξιουχοι,μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα και ε.ε......![]()
Στον ΑΝΤ1 στην εκπομπη Πρωινοι τυποι το Σαββατοκυριακο, εστειλε ενας τηλεθεατης περιπαικτικο μηνυμα <Ανυπομονω να βγουμε απο τη πανδημια να μπουμε στα μνημονια.> Τα λεει ολα. Και παραγοντας της εστιασης, ελεγε οτι εχουν συσωρευτει τοσοι λογαριασμοι, τοσες υποχρεωσεις, που αμφιβαλει αν θα ανοιξουν μετα ολα τα καταστηματα.
Ελα εσυ και θα σου φερω οποια θες...! Λοιπον?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
τρώει κι ο αλέξης με κοσμο γύρω του στις περιοδίες![]()
Δεν βαζετε και τι εκανε πριν 1 χρονο?
![]()
Αυτο το ΓΤΧ να το βαλεις στον πατο σου μουνοπανο. Εκτος ΑΝ ΤΥΧΟΝ εισαι αντρας και θελεις να μας το γραψεις αναλυτικα.
Θα φέρεις και τη μάνα σου; Ξέρεις ποιά.....
Προεδρος της Γερμανιας?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
![]()
Αυτο το ΓΤΧ να το βαλεις στον πατο σου μουνοπανο. Εκτος ΑΝ ΤΥΧΟΝ εισαι αντρας και θελεις να μας το γραψεις αναλυτικα.
Ειτε με αλεξη ειτε με κουλη θα σας μπει το αγγουρι.Οποιος διαβασε την ανακοινωση της Λαγκαρντ καταλαβαινει χωρις πολλα πολλα οτι ερχεται 5 μνημονιακι.Και οχι μονο για το λαθρογυφτελαδισταν αλλα για τα περισσοτερα κρατη της ευρωζωνης.Παντως η δικια μας η μπανανια θα εχει μεγαλο έλλειμμα.Με 200% χρεος του ΑΕΠ και υφεση 10-15% θα φαμε καλα.Να στησουν κωλαρακια συνταξιουχοι,μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα και ε.ε......![]()
Οσοι ειχαν κανει καλη καβατζα και δεν τα γαμησαν την μανα σε καζινο,μυκονο και ταναπουδες ειναι στα αρχιδια τους.Οποιος ειχε μαγαζι στην εστιαση που δουλευε σχετικα νορμαλ και δεν εχει καβατζα 150-200 χιλ στην ακρη κατι δεν εκανε σωστα.Η εστιαση ηταν ανεκαθεν ο περισσοτερο ευνοημενος κλαδος.Μιλαμε για πολυ μαυρο...
Ξυλο απο την αστυνομια στους ΠΓ αναρχικους για τον Κουφοντινα. Δεν εχει περιπολικα-ταξι να τους μεταφερει τωρα οπως επι ΣΥΡΙΖΑ. Εχει κλωτσιες απο τα Προπυλαια ως την Ομονοια.
Ελα ρε μπουλακο να στα πω απο κοντα σου λεω. Ζητησες την μανα μου ειπα θα στην φερω και οποια αλλη θες. Λοιπον? Βλεπεις ειμαι θετικος σε οτι ζητησεις αρκει να σε δω απο κοντα. Λοπον?Προεδρος της Γερμανιας?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
![]()
Έλα μου τώρα με το κάθε ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ που μου μάθανε και το αρκτικόλεξο γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ να γράψουν ολοκληρωμένα αυτό που θέλουν.
τυπε ενα φου τον εχεις,ενα γυναικωτο αντρακι ειναι 1.67 καχεκτικο λυπασε να το δειρεις αλλα μ αυτα που λεει τις θελει τις φαπες του.Ελα ρε μπουλακο να στα πω απο κοντα σου λεω. Ζητησες την μανα μου ειπα θα στην φερω και οποια αλλη θες. Λοιπον? Βλεπεις ειμαι θετικος σε οτι ζητησεις αρκει να σε δω απο κοντα. Λοπον?Προεδρος της Γερμανιας?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
![]()
Έλα μου τώρα με το κάθε ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ που μου μάθανε και το αρκτικόλεξο γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ να γράψουν ολοκληρωμένα αυτό που θέλουν.
Ελα ρε μπουλακο να στα πω απο κοντα σου λεω. Ζητησες την μανα μου ειπα θα στην φερω και οποια αλλη θες. Λοιπον? Βλεπεις ειμαι θετικος σε οτι ζητησεις αρκει να σε δω απο κοντα. Λοπον?Προεδρος της Γερμανιας?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
![]()
τυπε ενα φου τον εχεις,ενα γυναικωτο αντρακι ειναι 1.67 καχεκτικο λυπασε να το δειρεις αλλα μ αυτα που λεει τις θελει τις φαπες του.Ελα ρε μπουλακο να στα πω απο κοντα σου λεω. Ζητησες την μανα μου ειπα θα στην φερω και οποια αλλη θες. Λοιπον? Βλεπεις ειμαι θετικος σε οτι ζητησεις αρκει να σε δω απο κοντα. Λοπον?Προεδρος της Γερμανιας?Eλα ρε ΠτΓ να στο πω απο κοντα...Αντι για Ντεκορ λουλουδια του εβαλαν μικρόφωνο? Τι λες ΓΤΧεπίσης κοίτα δω να δεις...
![]()
Κοτα ειναι εδω δεν ερχοταν αθηνα να τον γαμησει η ελενα θα ερθει τωρα που ξερει οτι θα τις φαει.
ΠΡΩΤΟΝ...Τιμη και Δοξα στα ΥΑΤ και ΥΜΕΤ.Πουτσα και ξυλο στα απλυταρια
ΔΕΥΤΕΡΟΝ...Νεα σκληρη καραντινα 3 εβδομαδων(προσωπικα πιστευω θα ειναι παραπανω)...λαθος αυτο πιστευω ερχεται μνημονιο μετα το τελος του ιου..
ΤΡΙΤΟΝ...θα ξαναεχουμε παλι καραντινα σκληρη μεσα στον Μαρτη.
Όταν λέω εγώ ότι ξεφτυλίζεσαι μόνος σου... ρε μαλάκα συγνώμη δηλαδή τώρα... πως αντέχεις με ΤΕΤΟΙΑ ξεφτίλα! Γελάνε και τα τσιμέντα ρε κόπανε! Όπως πολύ σωστά έκανες την υποσημείωση, "οι Έλληνες που ΕΧΟΥΝ ΑΜΚΑ" ανίδεο μαλακιστήρι, γαμώ το μυαλό σου και τα πάντα όσα αντιπροσωπεύεις και πιστεύεις!!!! Είσαι ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία, ο πιο αρχιμαλάκας που έχω συναντήσει EVER!!!!! Και συνεχίζεις ακάθεκτος να μου αποδεικνύεις ότι είσαι ακόμα πιο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ από όσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ νόμιζα ότι ήσουν!!!!Χαχαχαχχαχαχα θειτσο φυσα το ...Πάλι με την ίδια παπαρα απάντησες όπως και τότε. Να σου (ξανα)θυμίσω λοιπόν ότι οι ανασφάλιστοι καλύφθηκαν με νόμο Γεωργιάδη. Ψάξτο ξανά. Ο τσιριζας ασφαλισε μόνο τους λάθρο.Μεχρι και οι γιατροι ηθελαν την καταργηση του 5ευρου.
Η παρακρατηση 2% τπυ εοπυυ δεν εγινε για να αντιστάθμιση την περικοπη του 5 ευρου ουτε η αλλη η παπαρα που ειπες 6% στο επικουρικο
Επισης ο συριζα εκανε και το αλλο,δωρεαν νοσοκομειακη περιθαλψη και για τους ανασφαλιστους πολιτες οι οποιοι παλια χρεώνονταν και τα πληρωναν ολα στην εφορια.
Πάλι αδιάβαστος.![]()
Χαχαχα 3ο αποστομωμα
Όσο υπάρχουν ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΕΣ που περιμένουν πως και πως τις πορείες για να κατέβουν 3-4.000 άτομα, καραντίνα ρε μουνιά να γουστάρετε! Καραντίνα μέχρι το Δεκέμβριο!ΠΡΩΤΟΝ...Τιμη και Δοξα στα ΥΑΤ και ΥΜΕΤ.Πουτσα και ξυλο στα απλυταρια
ΔΕΥΤΕΡΟΝ...Νεα σκληρη καραντινα 3 εβδομαδων(προσωπικα πιστευω θα ειναι παραπανω)...λαθος αυτο πιστευω ερχεται μνημονιο μετα το τελος του ιου..
ΤΡΙΤΟΝ...θα ξαναεχουμε παλι καραντινα σκληρη μεσα στον Μαρτη.
![]()
![]()
![]()