redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα αναθέσει στον Μαρινάκη τύπε να μεσολαβήσειTυπε οι εμιρηδες στο ντουμπαι δεν αγοραζουν μεταχειρισμενα
Θα αναθέσει στον Μαρινάκη τύπε να μεσολαβήσειTυπε οι εμιρηδες στο ντουμπαι δεν αγοραζουν μεταχειρισμενα
Οπότε μεθαύριο θα είσαι εργαζόμενος τύπεστην ομιλια ανακοινωσε 300.000 θεσεις εργασιας σε δημοσιο ιδιωτικο και κοινωνικο τομεα ομως μεσω εσπα και κονδυλια υπουργειου εργασιας
Εγω λεω καλυτερα να πας για ενα μπανακι να ξυπνησεις λιγο.Εεεε τι λες?
Τωρα δεν ειναι ξεπουλημα να πουλησει για 10.000 κατι που αγοραστηκε 750.000????Μωρέ σωστό δεν είναι αλλά το θέμα είναι και να τις πουλήσει τι θα καταφέρει; Και πόσο θα τις πουλήσει....
Ποιος Μαρινακης ρε συ,μονο ο Τσακας μπορει να το σπρωξει στα εμιρατα το οχημα.Και σε πολλαπλασια τιμηΘα αναθέσει στον Μαρινάκη τύπε να μεσολαβήσει
ξεροχυνω με απαξιωση πιρφοροαλεξ
Eχεις δικιο. ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. Επρεπρε να την παραδοση στον βενιζελο και να του κατασχεσει την περιουσια του για ολα τα εξοδα που ειχε το αμαξι μιας και αυτος το επελεξε!Τωρα δεν ειναι ξεπουλημα να πουλησει για 10.000 κατι που αγοραστηκε 750.000????
Τυπε ποιο πιθανο ειναι να δεχτει ολοκληρο το προγραμμα της Θεσσαλονικης ο Σοϊμπλε παρα αυτο ;)Οπότε μεθαύριο θα είσαι εργαζόμενος τύπε
Ποιος Μαρινακης ρε συ,μονο ο Τσακας μπορει να το σπρωξει στα εμιρατα το οχημα.Και σε πολλαπλασια τιμη
Εαν δεν σαρεσει μπορεις να αλλαξεις στεκι μαζι με τον κολλητο σου αλεξ. Δημοκρατια εχουμεΚάνε μου και μαθήματα ορθογραφίας.
Μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.
τυπε αυτοι οι Συριζαιοι καρφωνονται απο της δικες τους μαλακιες.μην τους παρεξηγειςΡε μεγάλε, αφού δεν καταλαβαίνεις γιατί ποστάρεις;
Η ρήτρα ανάπτυξης αφορά την πληρωμή των τόκων των δανείων από τα κράτη και μόνον.
Δεν το αφήνεις καλλίτερα;
ενω ειναι σωστο να κυκλοφορουν βουλευτες με αυτοκινητα αξιας 750.000€ καλα εδω ο λεβεντης μιλαει για περικοπες βουλευτων αυτο τωρα γιατι σε πειραξε???? και γιατι να πουληθει 5.000€ ???? στο ντουμπαι η εμιρηδες κανουν κρα για τετοια αυτοκινητα
Εαν δεν σαρεσει μπορεις να αλλαξεις στεκι μαζι με τον κολλητο σου αλεξ. Δημοκρατια εχουμε
Οπότε μεθαύριο θα είσαι εργαζόμενος τύπε
Για την ωρα κινουνται οι διαδικασιες για να εχεις δραχμη και ανεργια για 5-6 χρονια ακομη.δεν ψηφισα συριζα για να μου βρει δουλεια σε 15 μερες αφου εκλεγει αλλα οτι θα κινησει τις διαδικασιες για να εχω οσο ποιο συντομα γινετε δουλεια εργασια ετσι κι αλλιως το προγραμμα ειναι οι 150 πρωτες μερες διακυβερνησης
Γκεγκε να πεις στα φιλαρακια σου μεγαλε...!Εαν δεν σαρεσει τον μπουλο αλλιως παψε να κλαις...!Και γιατί δεν αλλάζεις εσύ στέκι;
Eγώ είμαι εδώ μέσα από τους πρώτους.
Γκέγκε;
Λες και είναι δικό σου το bou.