politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
τον Βανταμ τον υποστηρίζω επειδή είναι μόνος του εδώ μέσα εναντίων τόσων δεξιών ηλιθίων
Εγώ πάλι δεν κοιτάω τον συσχετισμό δυνάμεων αλλά την ορθότητα των επιχειρημάτων. Ο Βιτάμ θα φάει τρολάρισμα είτε είναι μόνος του είτε όταν συνασπίζεται με pussy, eric, ave, glasko, fylovio, johnny ή Tony ξέρω 'γω.
Δεν είναι πόσους έχει μαζί του αλλά τι βλακείες λέει. Και φυσικά λαμβάνει την αντίστοιχη απάντηση.
Δεν είναι καν θέμα ιδεολογικής συμπάθειας ή αντιπάθειας. Υπάρχουν μια χαρά σοβαροί άνθρωποι αριστεροί με τους οποίους μπορεί να γίνει όμορφη κουβέντα π.χ. Luka Bazuka.
Βέβαια τώρα αυτά τα γράφω σε κάποιον που τσουβαλιάζει "δεξιούς ηλιθίους" αλλά τες παν, το σκεπτικό το κατάλαβες.
που του προσβάλουν την οικογένεια την δουλειά του και με παιδικες ατάκες προσπαθούν να τον συκοφαντήσουν, "μαντράς σαπιοκινητων, καντινιερης" γούστο του και καπέλο του να εργάζεται σε ότι βρει, η δουλειά δεν είναι ντροπή,
Ακριβώς αυτό. "Η δουλειά δεν είναι ντροπή".
Και αυτό είναι σημαντικότατος παράγοντας για να πάρω κάποιον στα σοβαρά. Αν έχεις βγάλει πέντε ευρώ με τον ιδρώτα σου θα σε σεβαστώ. Αν πάλι ατύχησες και την βγάζεις προσωρινά με ΚΕΑ μέχρι να δεις τι θα κάνεις πάλι δεν θα πω τίποτε. Όταν όμως είσαι ικανός για εργασία και περηφανεύεσαι για το ΚΕΑ που ροκανίζεις εις βάρος των σκληρά εργαζομένων τότε είμαι απέναντι. Όταν οι 'δουλειές' που διαλαλείς είναι κομπογιαννίτικες, χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς έναρξη στην εφορία, χωρίς εισφορές, χωρίς αποδείξεις, χωρίς ΑΦΜ, χωρίς ασφάλιση στους εργαζομένους σου, χωρίς εν γένει προστιθέμενη αξία στην κοινωνία τότε πάλι απέναντι θα με βρεις. Από παράσιτα εξυπνάκηδες χορτάσαμε. Ειδικά από αυτούς που τους ταΐζουν ακόμη οι γονείς τους στα 32.
Τώρα για τις σεξουαλικές αποκλίσεις και τα κωλοτριψίματα σε τραβελομάγαζα δεν μας πέφτει λόγος. Όταν όμως έχουμε τα παραπάνω σε συνδυασμό με την προβαλλόμενη βαρβατίλα του άβαταρ βανταμ τότε και εκεί πέφτει τρολάρισμα.
αλλά τι λέω όμως, η πλειονότητα από σας για να μιλάτε έτσι για τις δουλειες είστε ανεργοι άπραγοι και φοβάστε την σκιά σας.
Επίσης όσο και να τον βρίζετε τον ανεβάζετε, δείχνετε πόσο ξεπεσμενοι είστε που ασχολείστε 5-6 άτομα την ίδια στιγμή με έναν, νομίζετε κάτι κάνατε τώρα ...
Κανα δυο που ξέρω είναι άριστοι επαγγελματίες, καταξιωμένοι στον κλάδο τους. Δεν θα πω φυσικά ποιοί και που. Αρκετοί άλλοι από την συγκρότηση του λόγου τους δεν μου φαίνονται για τυχάρπαστοι.
Ανώνυμο φόρουμ είμαστε όμως. Ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει.
Ακόμη και οτι ο Ζανούλης δεν θέλει κλωτσές.