Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Γιατί, δικάζουμε κάποιον εδώ μέσα?μπαρμπα
υποτιθεται οτι απο νομικης αποψης εχει παντα δικιο![]()
Γιατί, δικάζουμε κάποιον εδώ μέσα?μπαρμπα
υποτιθεται οτι απο νομικης αποψης εχει παντα δικιο![]()
για θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
συντροφε πως πανε τα πραγματα? ολα καλα?
Μια χαρά αχαχουχα. Με διασκεδάζεις αφάνταστα, όπως επίσης και το ειδωλό σου, ο βλακολαδάκης.
Ναι εσυ εισαι εκεινο το τσιρακι που πεταγοταν σαν πορδη εδω μεσα.
για θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
Μια χαρά αχαχουχα. Με διασκεδάζεις αφάνταστα, όπως επίσης και το ειδωλό σου, ο βλακολαδάκης.
Βιταμ, στο έχω πει τόσες φορές. Σαν απόφοιτος Αλβανικού σχολείου δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Όταν σε ξεκωλιαζουν αφέντρες, τραβελια και τα μισά μέλη εδώ μέσα, ΔΕΝ τους αποστομωνεις.
Υγ Περιμένουμε ακόμα να γράψεις έστω και ένα ποστ σε σωστά Ελληνικά και το link για τις μυστικές δημοσκοπήσεις!!!!!!!
Είσαι χαζός?Ο αλεξ για να κρυβεται απο το σαιτ και συγκεκριμενα απο το νημα εχει χεσμενη τη φωλια του η δεν εχει μουτρα να εμφανιστει.
Εχει αυτογνωσια τουλαχιστον![]()
γραψε με ρε αθηναιε αφου πρωτα μου φερεις τη γυναικα σου.για θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
Βιταμ, στο έχω πει τόσες φορές. Σαν απόφοιτος Αλβανικού σχολείου δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Όταν σε ξεκωλιαζουν αφέντρες, τραβελια και τα μισά μέλη εδώ μέσα, ΔΕΝ τους αποστομωνεις.
Υγ Περιμένουμε ακόμα να γράψεις έστω και ένα ποστ σε σωστά Ελληνικά και το link για τις μυστικές δημοσκοπήσεις!!!!!!!μην τον ανφερεις καν...επειδη ειμαστε η μονη του παρεα στο παιδικο του δωματιο τον εχω ικανο να το ριξει στα χαπια αν τον γραφουμε
![]()
λεγε οτι θες εχεις φαει 5 και τα φυσας και δεν κρυωνουν τσιρακιγια θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
Υγ Περιμένουμε ακόμα να γράψεις έστω και ένα ποστ σε σωστά Ελληνικά και το link για τις μυστικές δημοσκοπήσεις!!!!!!!
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.γραψε με ρε αθηναιε αφου πρωτα μου φερεις τη γυναικα σου.για θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
Υγ Περιμένουμε ακόμα να γράψεις έστω και ένα ποστ σε σωστά Ελληνικά και το link για τις μυστικές δημοσκοπήσεις!!!!!!!μην τον ανφερεις καν...επειδη ειμαστε η μονη του παρεα στο παιδικο του δωματιο τον εχω ικανο να το ριξει στα χαπια αν τον γραφουμε
![]()
Θα σου δωσω 100 για 6 ωρες απλα εσυ θα μου αναφερεις το προγραμμα,δεν θα τις αφησω μερος του σωματος της που δεν θα της το αγγιζω θα την κανω να σκουζει και να ακουγετε ενα μιλι.
λεγε οτι θες εχεις φαει 5 και τα φυσας και δεν κρυωνουν τσιρακιγια θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
μπατμαν ας τη φερει ο αθηναιος και θα την αφησω μετα να γραψει κριτικη απο το προφιλ του.Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.γραψε με ρε αθηναιε αφου πρωτα μου φερεις τη γυναικα σου.για θυμισε μου εσυ δεν εισαι που ειχες φαει τα 5 αποστομωματα απο μενα τοτε που μου πηγαινες κοντρα??kinks
![]()
Θα σου δωσω 100 για 6 ωρες απλα εσυ θα μου αναφερεις το προγραμμα,δεν θα τις αφησω μερος του σωματος της που δεν θα της το αγγιζω θα την κανω να σκουζει και να ακουγετε ενα μιλι.
αθηναιε δεν φρικαρω απλα μου εχει καρφωθεί το γκομενακι,μια λες οτι μπαινει απο το προφιλ σου και τα βλεπει ολα απο την αλλη της εχεις βαλει φωτογραφία οποτε ειναι μια καλη φαση να το εκμεταλλευτεις και εκμεταλλευτουμε.οταν του γραφετε για το παρελθον του φρικαρει αλλο που ο ιδιος τα εχει γραψεικαλο θα του εκανε να σβησει αυτο το ντροπιαστικο προφιλ που τον στραποναρουν,που ειναι μπουλης και μενει με τους γονεις του χωρις να εχει φραγκο κλπ
φανταζομαι ποσες φορες θα εχει παιξει το τουτσουνακι του με τις φωτος που εχουμε βαλει στο νημα
![]()
αθηναιε δεν φρικαρω απλα μου εχει καρφωθεί το γκομενακι,μια λες οτι μπαινει απο το προφιλ σου και τα βλεπει ολα απο την αλλη της εχεις βαλει φωτογραφία οποτε ειναι μια καλη φαση να το εκμεταλλευτεις και εκμεταλλευτουμε.οταν του γραφετε για το παρελθον του φρικαρει αλλο που ο ιδιος τα εχει γραψεικαλο θα του εκανε να σβησει αυτο το ντροπιαστικο προφιλ που τον στραποναρουν,που ειναι μπουλης και μενει με τους γονεις του χωρις να εχει φραγκο κλπ
φανταζομαι ποσες φορες θα εχει παιξει το τουτσουνακι του με τις φωτος που εχουμε βαλει στο νημα
![]()
Εσυ θα παρεις 100 γιουρια και εγω το γκομενακι ενα 6ωρο,αυτο στο λεω γτ αν την σεβοσουν δεν θα εβαζες φωτογραφια της και ποσο μαλλον εν γνωση της αφου μπαινει απο το προφιλ σου.
Περιμενω εξηγησεις
διοτι η κυβερνηση δεν εκανε τις σωστες κινησεις για να μεινει η εταιρια εδωΓια πιο λογο εγκαλειται η κυβερνηση που αφοφασισε η νικε να αλλαξει στρατηγικη;
με ξενερωσες ρε αθηναιε,ενταξει δεν θελω τη γκομενα σου κρατα την για παρτι σου.βανταμα τελευταια φορα που σου απευθυνω ποστ.Διαβαζε λοιπον.
Επειδη εσυ εισαι ενα ναυαγιο κακομοιρης,αεργος,ζεις με τους γονεις σου και δεν εχεις ανθρωπο να μιλησεις,ΣΤΡΑΠΟΝΑΡΕΣΑΙ για να σου σηκωθει,κατα δηλωση σου ΔΕΝ μπορεις να πας με κανονικη γυναικα,εισαι αγραμματος και κοινωνικα αμορφωτος και επειδη σπαμε πλακα μαζι σου -αν και τελευταια στεναχωριεμαι π[ροσσωπικα γιατι γινεσαι κακος βλεποντας οτι υπολειπεσαι απο τους υπολοιπους ανδρες- και με ψεμματα ταχα μου οτι εχεις σπουδασει και ταχα μου φερνεις αυτοκινητα προσπαθεις να διασκεδασεις τις εντυπωσεις εγω σταματω να σου ποσταρω αυτα που ο ιδιος εχεις γραψει και θες να ξεχασεις.Μην αυτοκτονησεις μαν απλα πηγαινε σε γιατρο.Θα πληρωσουν οι δικοι σου σε αγαπανε και ας εισαι τελέιωμενη υποθεση.![]()
Όταν ο ζαν έκανε τουρ με καντίνες και τσέπωνε 2000 ευρώπουλα καθαρά/μήνα, εμείς τελειώναμε το δημοτικό.με ξενερωσες ρε αθηναιε,ενταξει δεν θελω τη γκομενα σου κρατα την για παρτι σου.βανταμα τελευταια φορα που σου απευθυνω ποστ.Διαβαζε λοιπον.
Επειδη εσυ εισαι ενα ναυαγιο κακομοιρης,αεργος,ζεις με τους γονεις σου και δεν εχεις ανθρωπο να μιλησεις,ΣΤΡΑΠΟΝΑΡΕΣΑΙ για να σου σηκωθει,κατα δηλωση σου ΔΕΝ μπορεις να πας με κανονικη γυναικα,εισαι αγραμματος και κοινωνικα αμορφωτος και επειδη σπαμε πλακα μαζι σου -αν και τελευταια στεναχωριεμαι π[ροσσωπικα γιατι γινεσαι κακος βλεποντας οτι υπολειπεσαι απο τους υπολοιπους ανδρες- και με ψεμματα ταχα μου οτι εχεις σπουδασει και ταχα μου φερνεις αυτοκινητα προσπαθεις να διασκεδασεις τις εντυπωσεις εγω σταματω να σου ποσταρω αυτα που ο ιδιος εχεις γραψει και θες να ξεχασεις.Μην αυτοκτονησεις μαν απλα πηγαινε σε γιατρο.Θα πληρωσουν οι δικοι σου σε αγαπανε και ας εισαι τελέιωμενη υποθεση.![]()
Σε εξολοθρευσα και σενα.
Next....
ζαν γκόμενα έχει ο άνθρωπος, όχι αφέντρα...
τι ασχολείσαι, τι την θες?
πες μας για αμάξια και καντίνες. ότι ξέρεις και γι αυτα τέλος πάντων
τιποτα απο τα 2διοτι η κυβερνηση δεν εκανε τις σωστες κινησεις για να μεινει η εταιρια εδωΓια πιο λογο εγκαλειται η κυβερνηση που αφοφασισε η νικε να αλλαξει στρατηγικη;
και με το παραδειγμα της εταιριας πιθανως φυγουν και αλλες αμερικανικες (μπορει και μη αμερικανικες)εταιριες
που σημαινει περρισοτερη ανεργια και επεισης ελλειψη εμπορευματος του συγκεκριμενου προιοντος στην ελλαδα λογω απαγορευσης της εταιριας
φίλε εσύ συριζαίος ή πασόκ?