Βλαροκ αν διαβάσεις το κείμενο θα δεις ότι δεν γράφει για απουσία αστυνόμευσης και ατιμωρησία παρά μόνο τονίζει ότι η ασφάλεια του πανεπιστημίου γίνεται με προσωπικό και πόρους του πανεπιστημίου και όχι με πόρους της κρατικής αστυνομίας. Κατάλαβες γυναικωτέ βλακάκο; Το να χρησιμοποιείς πόρους της αστυνομίας για τα πανεπιστήμια μόνο ο άριστος Κούλης θα μπορούσε να το σκεφτεί.
Τι λες ρε βλαμμένο μουνόπανο και συ;; Τι σχέση έχει αυτό και ποιά η διαφορά για ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ίδρυμα βρε ΖΩΑΔΙ;
Με το που βγήκε η ανακοίνωση του Κούλη για την πανεπιστημιακή αστυνομία, μου ζητήθηκε από τον φίλο σου Λεκλερκ να εκφράσω τη γνώμη μου (ως ειρωνεία επειδή με αποκαλεί "ακαδημαϊκό"). Η τοποθέτησή μου λοιπόν ήταν κατά λέξη: "Συμφωνώ με την αστυνόμευση στα πανεπιστήμια αλλά όχι με πόρους της ΕΛ.ΑΣ".
Λίγες μέρες μετά, έβγαλε ανακοίνωση το σωματείο των αστυνομικών εκφράζοντας την ίδια άποψη, ότι δηλαδή δεν πρέπει να σπαταληθούν πόροι της ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη των πανεπιστημίων.
Τώρα έχουμε και την τοποθέτηση του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που επίσης λέει το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή η φύλαξη προφανώς και είναι απαραίτητη αλλά όχι με πόρους της αστυνομίας.
Η γνώμη του kolompourda δεν σου αρέσει, η γνώμη της ΕΛ.ΑΣ. δεν σου αρέσει, η γνώμη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης δε σου αρέσει. Σου αρέσει μόνο ό,τι πει ο Κούλης επειδή το είπε ο Κούλης. Η ηλιθιότητα και η χαμηλή νοημοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.