ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΝΔ
τα τηλεσκουπιδια συντομα βο(υ)λευτες
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΝΔ
θειτσο αν φυγει η νεολαια απο τη χωρα και μείνετε τα γεροντια θα ερθουν πακια αφγανακια και θα ειναι το νεο εργατικο της χωρας,θες να ακουσεις και το πιο ωραιο οτι οι ξενοι στη χωρα ψηφιζουν κατα πλειοψηφια συριζα.Προσωπικώς ζω μια χαρά! Και ξέρεις τι μου αρέσει? Ότι μπετόβλακες, άχρηστοι και τεμπελχανάδες σαν εσένα έχουν φύγει ή σκέφτονται να φύγουν!Αυτό είναι το πρόβλημα με τους ηλίθιους σαν και του λόγου σου. Ότι βλέπετε τα κόμματα σαν ποδοσφαιρικές ομάδες. Γι αυτό σας αξίζει το Ελλαδιστάν και γενικά να ζείτε στον απόπατο για μια ζωή μέχρι να βάλετε μυαλό.
Αυτό θέλω κι εγώ, άντε να την κάνετε σιγά σιγά!
μην λες τετοια ρε πασοκε παρεξηγηται,πες τον 5ποντο να αισθανθεί καλυτεραΕιπα και γω θαρθει δεν θαρθει ο 4.5 cm
η αλκο ρε χαζουλη ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρεια.
αυτή η διαφορά να μην πέφτει κάτω από το 15% !!
τι τραβάτε κι εσείς οι συριζέοι...
αντιπολίτευση και να ανοίγει η ψαλίδα από τις εκλογές. άρχοντες ρε !!!
αμ ο τσίπρας? πίσω και από τον κανέναν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός...γελάνε και τα μπρόκολα
Τελικά με τη βίζα τι έγινε? Θα πας στο Αμέρικα να κυνηγήσεις το american dream?θειτσο αν φυγει η νεολαια απο τη χωρα και μείνετε τα γεροντια θα ερθουν πακια αφγανακια και θα ειναι το νεο εργατικο της χωρας,θες να ακουσεις και το πιο ωραιο οτι οι ξενοι στη χωρα ψηφιζουν κατα πλειοψηφια συριζα.Προσωπικώς ζω μια χαρά! Και ξέρεις τι μου αρέσει? Ότι μπετόβλακες, άχρηστοι και τεμπελχανάδες σαν εσένα έχουν φύγει ή σκέφτονται να φύγουν!Αυτό είναι το πρόβλημα με τους ηλίθιους σαν και του λόγου σου. Ότι βλέπετε τα κόμματα σαν ποδοσφαιρικές ομάδες. Γι αυτό σας αξίζει το Ελλαδιστάν και γενικά να ζείτε στον απόπατο για μια ζωή μέχρι να βάλετε μυαλό.
Οι ελληνες θα φυγουν ειδικα η νεολαια για ενα καλυτερο μελλον και εσεις μεινετε με τον κουλη να σας βουλιαζει.
Εγω θα ερχομαι τα καλοκαιρια να αγοραζω καμμενη γη θα σου λεω και ενα μπραβο που θα συνεχιζεις να ψηφιζεις κουλη.
μπατμαν δεν ειναι ευκολο,εχει βαλει δικηγορο ο θειτσος στην αμερικη και υποθεση θα παει στο δικαστηριο...θα παρει απο μηνες εως και χρονο.Τελικά με τη βίζα τι έγινε? Θα πας στο Αμέρικα να κυνηγήσεις το american dream?θειτσο αν φυγει η νεολαια απο τη χωρα και μείνετε τα γεροντια θα ερθουν πακια αφγανακια και θα ειναι το νεο εργατικο της χωρας,θες να ακουσεις και το πιο ωραιο οτι οι ξενοι στη χωρα ψηφιζουν κατα πλειοψηφια συριζα.Προσωπικώς ζω μια χαρά! Και ξέρεις τι μου αρέσει? Ότι μπετόβλακες, άχρηστοι και τεμπελχανάδες σαν εσένα έχουν φύγει ή σκέφτονται να φύγουν!Αυτό είναι το πρόβλημα με τους ηλίθιους σαν και του λόγου σου. Ότι βλέπετε τα κόμματα σαν ποδοσφαιρικές ομάδες. Γι αυτό σας αξίζει το Ελλαδιστάν και γενικά να ζείτε στον απόπατο για μια ζωή μέχρι να βάλετε μυαλό.
Οι ελληνες θα φυγουν ειδικα η νεολαια για ενα καλυτερο μελλον και εσεις μεινετε με τον κουλη να σας βουλιαζει.
Εγω θα ερχομαι τα καλοκαιρια να αγοραζω καμμενη γη θα σου λεω και ενα μπραβο που θα συνεχιζεις να ψηφιζεις κουλη.
η αλκο ρε χαζουλη ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρεια.
αμ ο τσίπρας? πίσω και από τον κανέναν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός...γελάνε και τα μπρόκολα
Οχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες,εγω θα χαιρομουν αν η αλκο εβγαζε 25 μοναδες και πανω αλλα με 15 μοναδες μαλλον δυσκολα τα πραγματα για εσας.
Ειμαστε 3 μοναδες πανω σε αττικη και απο 7,5 μοναδες σε κρητη και δυτικη ελλαδα.
Οτι τσεπωσετε απο μακεδονια και θεσσαλια ολα τα υπολοιπα ειναι ντερμπι.
πεζε για αντιπροσωπος στάνταρ θα παω,ηταν να πηγαινα και στις προηγούμενες αλλα δεν πηγα γιατι ειχα κατι θεματα προσωπικα.η αλκο ρε χαζουλη ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρεια.
Οχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες,εγω θα χαιρομουν αν η αλκο εβγαζε 25 μοναδες και πανω αλλα με 15 μοναδες μαλλον δυσκολα τα πραγματα για εσας.
Ειμαστε 3 μοναδες πανω σε αττικη και απο 7,5 μοναδες σε κρητη και δυτικη ελλαδα.
να πας στις εκλογές εφορευτική (μπορεί να δώσουν και χαρτζιλήκι),
ή σαν αντιπρόσωπος κόμματος,
για την διασφάλιση του αποτελέσματος
παίζουν γκομενάκια (δικ. αντιπρόσωπος, από κόμματα κλπ)
ακόμη και αυτοκίνητο μπορεί να πουλήσεις,,,
Α. το εχω παμπολες φορες οτι ποτε δεν ασχολουμαι με τις εξω γκομενες.πεζε για αντιπροσωπος στάνταρ θα παω,ηταν να πηγαινα και στις προηγούμενες αλλα δεν πηγα γιατι ειχα κατι θεματα προσωπικα.η αλκο ρε χαζουλη ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρεια.
να πας στις εκλογές εφορευτική (μπορεί να δώσουν και χαρτζιλήκι),
ή σαν αντιπρόσωπος κόμματος,
για την διασφάλιση του αποτελέσματος
παίζουν γκομενάκια (δικ. αντιπρόσωπος, από κόμματα κλπ)
ακόμη και αυτοκίνητο μπορεί να πουλήσεις,,,
Οπως το ειπες και αμαξια θα πλασαρα αλλα γκομενα για σχεση δεν παιζει,μονο αν μου καθοταν το ιδιο βραδι αλλιως ντηλητ.
α. γκόμενα δεν παίζει γιατί δεν μπορείς. άσε που θα γελάει με τα χάλια και τις μαλακίες σου
β. σαπάκια ρε σε ποιον να πουλήσεις? μου θες και μπέμπα...
θες να ακουσεις και το πιο ωραιο οτι οι ξενοι στη χωρα ψηφιζουν κατα πλειοψηφια συριζα.
ειπαμε οσες δημοσκοπησεις και αν μου βαλεις δεν ειναι πίστευτες.τα τσούξαμε και γυρίσαμε βλέπω ζαν...
τι μαλακίες λες πάλι? τι μονόλογους?
δώσε αν μπορείς καμιά σοβαρή απάντηση για τις δημοσκοπήσεις και για τον καλογρίτσα που σου έγραψα πριν...
(μόνο για αμάξια μη μιλάς )
μουνογατε αρεσω στη γκομενα σου,χθες την ωρα που κοιμόσουν ειχε μπει απο το προφιλ σου και μου κωλοτριβοταν,αναβει λεει με αντρες που δερνουν μπατσμπιτσ.ΠΑΛΙ παραλληρει ο ΒΑΝΤΑΜΑΣ;Τα κατρουτσα απο το κωριο του εκαναν ζημια..εχουν ασβεστη οι ρετσινες μαλλον
ειπαμε οσες δημοσκοπησεις και αν μου βαλεις δεν ειναι πίστευτες.τα τσούξαμε και γυρίσαμε βλέπω ζαν...
δώσε αν μπορείς καμιά σοβαρή απάντηση για τις δημοσκοπήσεις και για τον καλογρίτσα που σου έγραψα πριν...
Μονιμα τον συριζα τον εχουν στο 24 και στις προηγουμενες τον ειδαν στο 26 και εβγαλε 32.
Εχετε καταντησει αηδια με τις δημοσκοπησεις και μακαρι να ηταν αληθινες,εγω σου ειπα παμε σε εκλογες και θα δεις ποιο ειναι το αληθινο αποτελεσμα
ΔΕΝ εισαι ικανος βανταμα δυστυχως να ικανοποιησεις νορμαλ γυναικα...μετα λυπης μου το λεωμουνογατε αρεσω στη γκομενα σου,χθες την ωρα που κοιμόσουν ειχε μπει απο το προφιλ σου και μου κωλοτριβοταν,αναβει λεει με αντρες που δερνουν μπατσμπιτσ.ΠΑΛΙ παραλληρει ο ΒΑΝΤΑΜΑΣ;Τα κατρουτσα απο το κωριο του εκαναν ζημια..εχουν ασβεστη οι ρετσινες μαλλον
Μαζεψε την γιατι θα στη πηδηξει συριζαιος
Η Ν.Δ. και το νέο της κομματικό έντυπο έχουν χάσει πια κάθε φαντασία. Για άλλη μια φορά επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα. Κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των “ΝΕΩΝ” η είδηση ότι 6 στους 10 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα έχουν δει μείωση στο εισόδημά τους. Κάτι τέτοιο ίσως οδηγούσε σε νέες «απομακρύνσεις» δημοσιογράφων. Ωστόσο, θα άξιζε να σκεφτούν κάποιο νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το επόμενο διάστημα. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.ειπαμε οσες δημοσκοπησεις και αν μου βαλεις δεν ειναι πίστευτες.τα τσούξαμε και γυρίσαμε βλέπω ζαν...
Μονιμα τον συριζα τον εχουν στο 24 και στις προηγουμενες τον ειδαν στο 26 και εβγαλε 32.
Εχετε καταντησει αηδια με τις δημοσκοπησεις και μακαρι να ηταν αληθινες,εγω σου ειπα παμε σε εκλογες και θα δεις ποιο ειναι το αληθινο αποτελεσμα
εμπεριστατωμένη απάντηση,,,
όλο βλακείες είσαι...
για καλογριτσα ? για λεγε...