Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
για να μειώσει τις εισφορές για αυτούς, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕ ΑΠΟ 50€ ΩΣ 120€ ΤΟ ΜΗΝΑ.
Ρε τσιφούτη άχρηστε στην μικρότερη κατηγορία μπήκες ρε χαμένο παρτάλι;
για να μειώσει τις εισφορές για αυτούς, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕ ΑΠΟ 50€ ΩΣ 120€ ΤΟ ΜΗΝΑ.
Το 2031Γαμημενοι μαδουροι του συριζα παρακαλατε να εχουμε θυματα και συνεχη λοκνταουν αλλα μαντεψτε.ΔΕΝ θα πεσουμε σαν ωριμο φρουτο ρεμπεσκεδες
Με επιτοκια δανεισμου κατω απο το 1%, οσοι ονειρευονται μνημονια και καταστροφες θα μεινουν με την ορεξηTo 10ετές ομόλογο με επιτόκιο δανεισμού 0,67%.
Αυτό λένε οι αγορές... αυτοί που έχουν και βάζουν τα λεφτά τους δηλαδή... οι οποίοι μας λένε "ελάτε πάρτε χρήμα αν χρειαστείτε, σχεδόν τζάμπα!".
Κατά τα άλλα όμως πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψιν κάποια μέλη του bou τα οποία βλέπουν καταστροφή, κλαυθμούς και οδυρμούς!
Λέω να ακούσω καλύτερα τις αγορές! Δεν θα έβαζα οδοντίατρο να μου χτίσει το σπίτι... αλλά ούτε τον αλεξέγιεφ!!! Κάποιοι άλλοι θα το έκαναν. Ε, δικό τους πρόβημα, προχωρήστε άφοβα!
Ολοι δικιο εχουνε? Πώς γινεται αφου λενε το αντιθετο? Τι κομματοσκυλίαση ειναι αυτη? Πάρε θεση σαν σοβαρος ανθρωπος.ο τσακαλωτος εχει δικιο εν μερη και ενα μικρο δικιο ο πολακης.Βιταμ τσυριζαιε
Ο Τσακαλώτος απαντά στον Πολάκη: Δεν γονατίσαμε τη μεσαία τάξη, τη βοηθήσαμε έστω και λίγο
Ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι
Πληρης διαλυση
Όμως πρεπει να βγει κομματικη γραμμη τελειωνει το θεμα αυτο,ευθυνη εχει απολυτη το μνημονιο.
Δεν του έκατσε... τη σήμερον ημέρα το χρήμα δεν κάθεται σε κανέναν.Του εκατσε καλα του Κούλη
Ρε τσιφούτη άχρηστε στην μικρότερη κατηγορία μπήκες ρε χαμένο παρτάλι;
To 10ετές ομόλογο με επιτόκιο δανεισμού 0,67%.
Αυτό λένε οι αγορές... αυτοί που έχουν και βάζουν τα λεφτά τους δηλαδή... οι οποίοι μας λένε "ελάτε πάρτε χρήμα αν χρειαστείτε, σχεδόν τζάμπα!".
Κατά τα άλλα όμως πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψιν κάποια μέλη του bou τα οποία βλέπουν καταστροφή, κλαυθμούς και οδυρμούς!
Λέω να ακούσω καλύτερα τις αγορές! Δεν θα έβαζα οδοντίατρο να μου χτίσει το σπίτι... αλλά ούτε τον αλεξέγιεφ!!! Κάποιοι άλλοι θα το έκαναν. Ε, δικό τους πρόβημα, προχωρήστε άφοβα!
To 10ετές ομόλογο με επιτόκιο δανεισμού 0,67%.
Καλα εγω παιρνω σπιτι με παρομοιο επιτοκιο σταθερο για 25 χρονια..... τα επιτοκια ειναι στον πατο, δε λεει κατι αυτο. Ποσο χρημα υπαρχει στην αγορα και τι αναπτυξη εχουμε δειχνει τις προοπτικες
Τι να πει μια κακιασμένη αδερφάρα... δεν έχεις άδικο!!!Ο κακιασμένο πρόβατο ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Μιλάει για άλλη χώρα.
Κι εγώ την είχα πατήσει με αυτά που έλεγε.
Ο κακιασμένο πρόβατο ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Μιλάει για άλλη χώρα.
Κι εγώ την είχα πατήσει με αυτά που έλεγε.
Με επιτοκια δανεισμου κατω απο το 1%, οσοι ονειρευονται μνημονια και καταστροφες θα μεινουν με την ορεξηTo 10ετές ομόλογο με επιτόκιο δανεισμού 0,67%.
Συν τα λεφτα απο την ΕΕ
Του εκατσε καλα του Κούλη
Τύπε αυτα τα λες 7-8 χρονια τωραΕγω προσωπικά, θέλω να πουλήσω όλα τα ακίνητά μου στην ελλάδα. Να μην αφήσω τίποτε.
Αν έπιανα σε όλα τιμές του 2009 , τα πούλαγα αύριο . Και στο 95% της τότε τιμής, τα πουλάω αύριο .
Το ρευστό να φύγει όλο ελβετία εννοείται την ίδια βδομάδα.
Μετά τα ακίνητα, σουτάρω εύκολα και την ελληνική υπηκοότητα και γειά σας.
Σας αφήνω με χαρά, να ακούτε θοδωράκη και λοϊζο ....
Όχι! Από το σεντούκι των πειρατών της καραϊβικής!!! ή Καραβαϊκής που την έλεγε ο σύντροφός σου ο Κουτσόγιωργας!!!Ποια λεφτα απο την εε μαστορα;;
Τύπε αυτα τα λες 7-8 χρονια τωρα
Δεν σε βλεπω να το κανεις ομως
τωρα σας αρεσει ο πολακης,οταν σας τα εχωνε τον λεγατε μουρλοκρητικοΕννοειται παντως οτι σαφεστατα δικιο εχει ο Πολακης