athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
Πινω κατυ με πατατακια,πακοτινια και βλεπω ξυλικιΓονατισα 9 μεγαλες μπιρες και τωρα ανοιγω τζοναρα μπλακ... δε κουμπωσα μουρλοχαπα για να αντεξω.... αι να δουμ,!
Πινω κατυ με πατατακια,πακοτινια και βλεπω ξυλικιΓονατισα 9 μεγαλες μπιρες και τωρα ανοιγω τζοναρα μπλακ... δε κουμπωσα μουρλοχαπα για να αντεξω.... αι να δουμ,!
Εντάξει, δεν θα ψέξω αυτούς που τον ψήφισαν για να ψηφίσουν "κάτι άλλο ρε παιδί μου"! Απλά μου φαίνεται ότι εδώ κι ένα χρόνο τώρα το έχει ρίξει στην μαλάκινση! Και δεν αναφέρομαι καν στις επιστολές του Ιησού ή τις κιραλοιφές! Μιλάω για πράγματα που λέει στη Βουλή...!Αυτος φταιει ρε Μπαρμπα η οι μαλακες που τον ψηφισαν;
καταλαβαμε ποσα κιλα εχεις φτασει 120 η 130??Πινω κατυ με πατατακια,πακοτινια και βλεπω ξυλικιΓονατισα 9 μεγαλες μπιρες και τωρα ανοιγω τζοναρα μπλακ... δε κουμπωσα μουρλοχαπα για να αντεξω.... αι να δουμ,!
Thn αγωγη του καραμαναρου θελει αυτος για να ισιωσειΕντάξει, δεν θα ψέξω αυτούς που τον ψήφισαν για να ψηφίσουν "κάτι άλλο ρε παιδί μου"! Απλά μου φαίνεται ότι εδώ κι ένα χρόνο τώρα το έχει ρίξει στην μαλάκινση! Και δεν αναφέρομαι καν στις επιστολές του Ιησού ή τις κιραλοιφές! Μιλάω για πράγματα που λέει στη Βουλή,,,!Αυτος φταιει ρε Μπαρμπα η οι μαλακες που τον ψηφισαν;
Ρε κόψτε το λίγο το πιώμα... δεν θα σας σηκώνεται σε λίγα χρόνια!
150καταλαβαμε ποσα κιλα εχεις φτασει 120 η 130??Πινω κατυ με πατατακια,πακοτινια και βλεπω ξυλικιΓονατισα 9 μεγαλες μπιρες και τωρα ανοιγω τζοναρα μπλακ... δε κουμπωσα μουρλοχαπα για να αντεξω.... αι να δουμ,!
ρε καραμουνα γαμηθηκες παλι .τωρα στις 10 εχει mma-ufc ποτακι μαλλον καλοκαιρι θα τα καταφερουμεΤυποι που θα πατε για ποτακι σαββατο βραδυ σημερα;
Εχετε κανονισει;;
Κι εγγ εδω βονταφον τβ ταινιουλα μια τεραστια γαβαθα με...5 ειδων...τσιπς, μπιρες κ καμια ουισκαρα...
Νεκρα...
2 φορες την βδομαδα πινω και με μετροΡε κόψτε το λίγο το πιώμα... δεν θα σας σηκώνεται σε λίγα χρόνια!
Καλά εσύ πέρα από την πλάκα, πρόσεξε που τα ανακατεύεις με τα χάπια και δεν ξέρω γω τι άλλο παίρνεις! θα σε βρούν στον καναπέ μετά από καμιά βδομάδα από τη μυρωδιά!!!Ηδη δε μασ σηκωνεται...
ρε καραμουνα γαμηθηκες παλι .τωρα στις 10 εχει mma-ufc ποτακι μαλλον καλοκαιρι θα τα καταφερουμεΤυποι που θα πατε για ποτακι σαββατο βραδυ σημερα;
Εχετε κανονισει;;
Κι εγγ εδω βονταφον τβ ταινιουλα μια τεραστια γαβαθα με...5 ειδων...τσιπς, μπιρες κ καμια ουισκαρα...
Νεκρα...
Στο τελος θα σε σηκωνουν με ατομικο γερανο,να δω ποιος θα γυρναει τη μανιβέλα
χιονιζε και δεν μπορεσα να κανω γυμναστική σημερα μεθαυριο πουλαω αμαξι και ερχομαι αθηνα,αριστερη λωριδα κενη και θα ερχομαι με 200 ζουμπιτοςΒλεποντας ufc αμεσως σκεφτηκα τον αθληταρα του μουαι ται Βανταμα τι να κανει στο κωριο αραγε;θα σαλαγαει τιποτα προβατα;θα κοιμαται ηδη απο τις 7 γιατι το πρωι θα παει να αρμεξει;
χιονιζε και δεν μπορεσα να κανω γυμναστική σημερα μεθαυριο πουλαω αμαξι και ερχομαι αθηνα,αριστερη λωριδα κενη και θα ερχομαι με 200 ζουμπιτοςΒλεποντας ufc αμεσως σκεφτηκα τον αθληταρα του μουαι ται Βανταμα τι να κανει στο κωριο αραγε;θα σαλαγαει τιποτα προβατα;θα κοιμαται ηδη απο τις 7 γιατι το πρωι θα παει να αρμεξει;
χαχαχαχαχαχ εφω στη θεση σου θα στενοχωριομουν.Ευτυχως που δουλευω και εχω γυναικα σπιτι σε αυτους τους χαλεπους καιρους ρε καραμαναρε...συν βεβαια τα ουισκακια και τα σχετικατωρα στις 10 εχει mma-ufc ποτακι μαλλον καλοκαιρι θα τα καταφερουμεΤυποι που θα πατε για ποτακι σαββατο βραδυ σημερα;
Εχετε κανονισει;;
Νεκρα...
2 φορες την βδομαδα πινω και με μετροΡε κόψτε το λίγο το πιώμα... δεν θα σας σηκώνεται σε λίγα χρόνια!
Σήμερα δηλαδή είναι η πρώτη ή η δευτερη?2 φορες την βδομαδα πινω και με μετρο
Καλά εσύ πέρα από την πλάκα, πρόσεξε που τα ανακατεύεις με τα χάπια και δεν ξέρω γω τι άλλο παίρνεις! θα σε βρούν στον καναπέ μετά από καμιά βδομάδα από τη μυρωδιά!!!Ηδη δε μασ σηκωνεται...
Μην παίζεις με αυτά...
Δευτερη...την αλλη βδομαδα τωραΣήμερα δηλαδή είναι η πρώτη ή η δευτερη?2 φορες την βδομαδα πινω και με μετρο
Και γω ΠΑΝΤΑ με ...ΜΕΤΡΟ πινω ; D
Nαι... γι' αυτό ακριβώς στο λέω!!!Τυπε αφου ακομα ζω.... καλα ειμαστε!