politis
1. για τους κλαδους οικονομια και υγεια πρεπει να μπουνε ατομα "που γνωριζουν την πιατσα"
2. ατομα που να πανε στην ευρωπη και να τους πουν ετσι εχει η κατασταση με την οικονομια και την υγεια μπορειτε να βοηθησετε? η να κοιταξουμε βοηθεια εκτος εε
3. τζακια παραγοντες και δηθεν γνωριζοντες των πραγματων βλεπουμε καθημερινα τι εχουν προσφερει
1. Δεν με ενδιαφέρουν τα άτομα "που γνωρίζουν την πιάτσα" γιατι δεν μπορώ να ξέρω το βάθος της γνώσης και της σκέψης τους. Οπότε προτιμώ να μετράω τα αποτελέσματα των πράξεών τους.
Έτσι ενώ γνωρίζω οτι ο Πολάκης είναι ένα άξεστο φανατικό γίδι και ο Χαϊκάλης ένας απαίδευτος γελοίος προτιμώ να μην τους κρίνω από τα λόγια αλλά από τα έργα τους. Παπάρια μάντολες δηλαδή.
Αντίθετα σε κάθε Σκυλακάκη δεν ακούω τόσο τι λέει αλλά αν μπορεί να ελαφρύνει την τσέπη μου. Για την ώρα είμαι οκ με μείωση ασφαλιστικών εισφορών, εισφοράς αλληλεγγύης και εταιρικών φόρων.
Περιμένω και την κατάργηση του χαρατσιού ΕΕ.
2. Φρόντισε να έχεις εσύ νύχια για να ξυθείς και μην περιμένεις να σε ξύσουν άλλοι. Είδαμε τους προηγούμενους παπάρες που πίστευαν οτι οι ευρωπαίοι "θα μας παρακαλούσαν να μας δανείσουν". Ή τα σούρτα-φέρτα του γελοίου ξαδέρφου Τσίπρα και Λαφαζάνη σε Ρωσία, Κίνα, Βενεζουέλα, Ιράν! για ζητιανιά. Τελικά καταλήξαμε στους φυσικούς μας συμμάχους την Ευρώπη, χωρίς φυσικά τα ψευτοτσαμπουκαλίκια και με αυτούς να προστατεύουν πρώτα τα συμφέροντά τους και μετά εμάς. Ελπίζω να μας έγινε μάθημα ότι free meal δεν υπάρχει πουθενά.
3. Στα αρχίδια μου τα τζάκια, οι παράγοντες κλπ. Με αυτά ασχολείσαι εσύ. (π.χ. αν ο Σαμαράς έχει συμφέροντα με τον Βάρδα και βάζει τον Γεωργιάδη να ψωνίζει από εκεί. Αυτά είναι παραπολιτικά για χαχόλους).
Μετράς το έργο. Αν υπάρχει (ξανα)ρίχνεις το κουκί. Αν δεν υπάρχει πάμε γι άλλα.