barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.221
- Πόντοι
- 5.506
Τι γαμησες ρε μπαροκουλη
Με τον κωλος μας γαμησες παλι;
Ο λογος του φακερου μετραει
Ο δικος σου ειναι για τα σκουπιδια
Ξέρω.
Τι γαμησες ρε μπαροκουλη
Με τον κωλος μας γαμησες παλι;
Ο λογος του φακερου μετραει
Ο δικος σου ειναι για τα σκουπιδια
Αυτό είναι το fake, αυτά είναι τα πραγματικά!
Ξέρεις τι μου θυμίζεις? Τον Παππά της ΧΑ που έλεγε ότι άκουσε την Άδωνι στις τουαλέτες να λέει ότι προτιμώ ο γιος μου να βγει χαυγιτης παρα αριστερός. Ντάλε κουάλε, τα ίδια σκατά είστε κι εσείς κι οι χαυγτίτες!!!
Πάρε τα original τώρα σκουπιδαριό!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαει ο μπαροκουλης που παρακαλαει την ελεναρα να τον σοδομισει για πουτανακια![]()
ΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑ ΕΤΣΙ, ΑΕΡΑΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ!!!!!!!
Καλή πρέζα να πάρεις... πάρε μπόλικη-μπόλικη, σου το συνιστώ και σε προτρέπω ανεπιφύλακτα!!! Να φτιαχτείς ρε αδερφέ, συνέχεια κλεισμένος σπίτι τι θα κάνεις? Βάρα εκεί πράμα να είσαι ωραίος!!!! Αν δεν έχεις λεφτά, σου δίνω εγώ για να πάρεις μπόλικο να το φχαριστηθείς!!!!Παλι για ψωνιστηρι ηρθες μωρη μπαρμπατρυπουλα
Δεν σε γαμαμε μωρη βρωμιαρα
ΟΥΣΤ απο αΔΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θες να πας φτωχομπινε? Πληρώνω εισιτήρια!Επική σύγκριση!!! Για όλα τα ζωάδια-απολειφάδια-σκουπίδια που γουστάρουν τέτοιες χώρες!!!
Να πάτε εκεί, σκουπίδια!!!
Πάμε και το στοιχηματάκι: Βάζω στοίχημα ΟΛΑ μου τα λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις ότι δεν θα πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγα χουβαρντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, πρεζομαλάκες, παντοφλάκηδες και μπούληδες-ανώμαλους που μένουν με τη μαμά τους, σας χαιρετώ! Πάω να βγάλω λεφτά!
Καλή συνέχεια με την κύρια ασχολία σας, το bou.com!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι' αυτό είστε φτωχομπινέδες!
Saludos!!!!
ο φακερουλης σου ξεβρακωσε και το θειτσακο σου χαζουλη,για μενα κλαιν ειπε οτι του ειπα να γραψει ενα σεναριο κλαιν και παλι.Μιλαει ο μπαροκουλης που παρακαλαει την ελεναρα να τον σοδομισει για πουτανακια![]()
ΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑ ΕΤΣΙ, ΑΕΡΑΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ!!!!!!!
ο βλαροκ ειναι 100% γκει δηλωμενος.Φυλοβιε για βλαροκ ξερουμε οτι απο τη μεση και κατω ειναι dead
Και οτι ηθελε μα τον βιασει η ελεναρα
εγω του ειχα πει αν εισαι μαγκας ξεμπλοκαρε με απο το προφιλ του να το οργωνα αλλα κοτα λυρατη ειναι και πουστης.Ο μπαρμπας εχει κλειδωσει το προφιλ του ο πουστης και μας λεει βρες τα ποστ χαχαχα
Μονο ενας πουστης θα το ελεγε αυτο
ο βλαροκ ειναι 100% γκει δηλωμενος.Φυλοβιε για βλαροκ ξερουμε οτι απο τη μεση και κατω ειναι dead
Και οτι ηθελε μα τον βιασει η ελεναρα
Ο θειτσος ειναι κατα 50 με 60% γκει μια και ο φακερος δεν βγαζει το π.μ να γινει 100
Ο καραμουνας ειναι κατα 50%
τι λες ρε μπαρμπαγκει εγω εχω πει οτι στην ηλικια που εισαι τωρα και μενεις στο παιδικο σου δωματιο εγω θα ειμαι στην τροπικη κουβα.Επική σύγκριση!!! Για όλα τα ζωάδια-απολειφάδια-σκουπίδια που γουστάρουν τέτοιες χώρες!!!
Πάμε και το στοιχηματάκι: Βάζω στοίχημα ΟΛΑ μου τα λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις ότι δεν θα πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θες να πας φτωχομπινε? Πληρώνω εισιτήρια!Επική σύγκριση!!! Για όλα τα ζωάδια-απολειφάδια-σκουπίδια που γουστάρουν τέτοιες χώρες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγα χουβαρντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δως του τα σε μπολιβαρ! Να δει μασουρια ο μπατσοκος να χορτασει![]()
![]()
![]()