Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Περιμένω την σειρά μουΑνωμαλαρασντυπος που τραβαει φοτο απο κοριτσακια σε δημοσιους χωρους χωρις να το ξερουν και τις ποσταρει σε ενα μπουρδελοσαιτ
Ποσο πιο ξευτιλας ;
Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει να τον στειλει μεσα ;
Μιας και είμαι από τους παλιούς και το ΄έχω ξαναδεί πολλές φορές αυτό το μήνυμα (από διάφορα μέλη, με διάφορες μορφές) επίτρεψε μου το παρακάτω.Με την εμπειρια δεκα και πλεον ετων μεσα σε αυτο το σαιτ, εχω να κανω μια θλιβερη διαπιστωση.
Το επιπεδο των συμμετεχοντων τον τελευταιο καιρο εχει πέσει απιστευτα.
Το μονο που προσπαθουν καποιοι ειναι απλως να γραψουν εξυπναδες ή να προσβαλλουν τον συνομιλητή.
Δεν ηταν ετσι παλιοτερα.
Και σε αυτό εχει ευθυνη και η διοικηση, που αφηνει διαφορα κατακαθια εδω μεσα να μολυνουν το περιβαλλον με βρισιές και κυριως, ανοησίες και βλακείες.
Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για το μελλον.
Δυστυχως πολυ δυνατοι συνομιλητες του παρελθοντος κουραστηκαν απο τους διαφορους ντενεκέδες και δεν μπαινουν πια.
Για να μην πω και καποιους που βαρεθηκαν τις απειλές απο τον κάθε μπάμια.
Ας μην αναφερθω σε παραδείγματα, αν και θα ηθελα πραγματικα να ρωτησω την διοικηση για ποιον λογο διατηρει καποια ατομα εδω μεσα, που το μονο που καταφερνουν ειναι να εκνευριζουν τους αλλους με τις ανοησιες τους.
Το μονο που μας νοιαζει δηλαδη ειναι να εντοπισουμε κανεναν κλωνο και να τον μπαναρουμε? Σοβαρα τωρα? Αυτο ειναι το προβλημα και οχι ο καθε ψυχασθενης που λέει ό,τι του κατεβει?
Μηπως καποια στιγμη να συνειδητοποιησουμε οτι μας διαβαζουν και επισκεπτες και δεν βρισκουν πλεον κινητρο να εγγραφουν?
Το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στη ζωη ειναι να γαμιετε η γυναικα σου με άλλον
Θελω να απευθυνθώ στον αλεξ το σοβαρο νδ του σαιτ.Από τα χυσαμόλια που έχει φάει από διάφορους... No κουκου!!!
Και το άλλο το βλαχαδερό, που να του τον σηκώσει!!!!!
Θυμασε αλεξ που σου ειπα οτι εχει πεσει το επιπεδο των δεξιων στο σαιτ,να το ζωντανό παράδειγμα.
Επρεπε εσυ τουλαχιστον ο σοβαρος να τους ελεγες την τελευταία πρωτη και να μιλουν με επιχειρηματα και οχι να γεμιζουν ενα νημα με ασυναρτησιες.
Παρε θεση περι αυτου αλλιως σημαινει οτι τους στηριζεις.
Το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στη ζωη ειναι να γαμιετε η γυναικα σου με άλλον
Να γαμιεται η γυναικα σου με αλλον και να αναγκαστεις να μετακομισεις πισω στην μαμα σου ωστε να μπορεις να πληρωνεις διατροφες
Οταν διαβασα το ποστ του μπαρμπαπηδουλα συγκινηθηκα απο το καταντημα του
Aκομα να ανεβάσεις το ποστ. Οπότε... από fake news ξέρουμε!Να γαμιεται η γυναικα σου με αλλον και να αναγκαστεις να μετακομισεις πισω στην μαμα σου ωστε να μπορεις να πληρωνεις διατροφες
Τα χασίκλια δεν έχουν γνώμη. Έχουν ΟΚΑΝΑ και αποτοξίνωση και πέταμα στην χωματερή!Εγω εσενα εβριζα μωρη ανωμαλαρα δεν εβαζα φοτος απο κοριτσακια ανηλικα σε σαιτ για μπουρδελα
Να γαμιεται η γυναικα σου με αλλον και να αναγκαστεις να μετακομισεις πισω στην μαμα σου ωστε να μπορεις να πληρωνεις διατροφες
ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ; Ηρεμα ρωταω.
ρε ηλιθιο σκουπιδι το ισραηλ εχει εμβολιασει 1.2 εκ πολιτες τι χαιρεσαι ρε βλακα με 5 χιλιάδες εμβολιασμους που εχουν γινει στη χωρα μεχρι τωρα.Και ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ πέφτου οι καρπαζιές πάλι στα σκουπίδια!
Κνιτοσερβιτόροι, τον καφέ μου και γρήγορα γιατί θα πέσει φάπα!!!
ρε 4.5 στειλε μνμ στην ελενα και ασε τους μεγαλους να μιλανε τωρα,η αλλιως βαλε κινουμενα σχεδια να δειςΤο χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει στη ζωη ειναι να γαμιετε η γυναικα σου με άλλον
ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ; Ηρεμα ρωταω.