jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ερικ και βανταμ
δεξια τσιρακια πηδαν
δεξια τσιρακια πηδαν
μην φοβάσε απολιτιστε εγω μουνακια και βυζάκια πιανω απλα οταν κατι κωλοπαιδεραλακια μου κωλοτριβονται τους το πιανω και το κοβω.θελει να σου πει πως ο κουλης δεν εχει την στήριξη απο την πλειοψηφια του λαου.Οκ τύπε, είπες και εσύ το χιλιοειπωμένο οτι στις δημοκρατίες επικρατεί η πλειοψηφία των συμμετεχόντων.Με 10.000.000 εγγεγραμμένους (στοιχεία 2019), συμμετοχή το πολύ 60% και καμια 3% άκυρα/λευκά, με πρόχειρους υπολογισμούς το 45% του Κούλη σου δεν είναι πάνω από 2.500.000 ψήφους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δηλαδή πραγματικό ποσοστό επί του πληθυσμού 20%. Δηλαδή σε 10 τυχαία άτομα που θα συναντήσω στο δρόμο οι 2 θα γουστάρουν Κούλη. Νομίζω ότι το bou το αντικατοπτρίζει αυτό, δηλαδή αν βάλουμε εσένα, το λεκρερκ, τον αλεξ71, τον μπαρμπαπήδουλα, κλπ, δεν ξεπερνάτε το 20% των εγγεγραμμένων του σαη.καλησπερα στο νημα,σε ολο τον κοσμο,στον ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ και στην ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ
Και στους καλους ανθρωπους που παραστρατησαν προσωρινα αλλα θα δωσουν δαγκωτο το 45% στον Κυριακο της καρδιας μας το 2023.
Οπότε στα 10 άτομα στον δρόμο 2 γουστάρουν Κυριάκο, 1 γουστάρει Τσίπρα, μισός γουστάρει Φώφη και ο άλλος μισός Κουτσούμπα και κάτι ρέστα δεκαδικά γουστάρουν καραφλό παγόνι και κηραλοιφή.
Επίσης 6 δεν κούνησαν τον κώλο τους να πάνε να ψηφίσουν οπότε επέλεξαν άλλοι γι αυτούς.
Έχεις να μας αποκαλύψεις κάποια άλλη συνταρακτική αλήθεια;
Πρεπει να σου αλλαξω ονομα απο παντογνωστη μου φαινεται.
Λέγε με όπως θες.
Το τσουτσούνι μου μην μου πιάσεις.
Κοιτα η προμοταρου τωρα κυρουλα με φακιολι και ξεσκονοπανο.
ναι ολο δουλειες ειναι η προμοταρου σπρωχνει τους ορθιους.Η βλαχαρα το παιζει busy και καλα εχει δουλειες και μολις γραψουν για αυτην απανταει κατευθειαν
εγω σεβομαι την ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα τουρε τσιριζαιοι ρε ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!
σεβαστειτε τα ασπρα τα μαλλια του μπατσοκου και την ηλικια του!
μη του τη μπεφτετε ετσι!
ποιες δουλεις ρε τεμπελοχανα,αφου εισαι σε αναστολή.ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ξεφωνημένε ΖΑΝ-ΒΙΤΑΜ, υπάρχει κόσμος που έχει και δουλειές, δεν ασχολείται με το μπου όλη την ώρα...
ούτε μένει με τη μαμά και τον μπαμπά όντας αποτυχημένος σε όλα του.
πάλι καλά που οι άνθρωποι σε κρατάνε σπίτι τους γιατί αλλιώς θα ήσουν άστεγη ξεφωνημένη...
πιάνεις τσουτσούνια - εσύ το λες
κάνεις κριτική σε αυτούς που σε γαμάνε - εσύ το έγραψες
σε στραπωνιάζουν αφέντρες - εσύ το λες
έχεις άποψη για τις καλές αφέντρες - εσύ το γράφεις
φτιάχνεις στην καλύτερη χοτ ντογκ και πουλάς σαπάκια (οκ με τις δουλειές δεν έχω θέμα καλά κάνεις αλλά μην το παίζεις και καμπόσος), μαύρα. ΚΛΕΒΟΝΤΑς το κράτος και εμάς - εσύ το λες
δεν γαμάς γκόμενες παρά μόνο με 10ρικο στο μετάξι - εσύ το λες
τράβα πιες το γαλατάκι σου και μπες στην κούνια να ρίξεις καναν ύπνο. ΗΛΙΘΙΕ, που δεν καταλαβαίνεις ούτε τα βασικά...
Ημουν τρελογιατρο σημερα....
Μειωσε τα λαντοζ και μου δωσε ενα νεο μουρλοχαπο που ανεβαζει τη λιμπιντο και επαναφερει τη στυση!!!
Αντε μπας και τον βρεξουμε μες το 21!
Με 10.000.000 εγγεγραμμένους (στοιχεία 2019), συμμετοχή το πολύ 60% και καμια 3% άκυρα/λευκά, με πρόχειρους υπολογισμούς το 45% του Κούλη σου δεν είναι πάνω από 2.500.000 ψήφους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δηλαδή πραγματικό ποσοστό επί του πληθυσμού 20%. Δηλαδή σε 10 τυχαία άτομα που θα συναντήσω στο δρόμο οι 2 θα γουστάρουν Κούλη. Νομίζω ότι το bou το αντικατοπτρίζει αυτό, δηλαδή αν βάλουμε εσένα, το λεκρερκ, τον αλεξ71, τον μπαρμπαπήδουλα, κλπ, δεν ξεπερνάτε το 20% των εγγεγραμμένων του σαη.καλησπερα στο νημα,σε ολο τον κοσμο,στον ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ και στην ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ
Και στους καλους ανθρωπους που παραστρατησαν προσωρινα αλλα θα δωσουν δαγκωτο το 45% στον Κυριακο της καρδιας μας το 2023.
θα τον βαλω να σου τρυπησει κωλαντεριΕλααθηναια απο το βλακοχωρι θα του σηκωθει του καραμουνη να σου ριξει εναν μπουτσο να στανιαρεις
Ας μην αναφερθω σε παραδείγματα, αν και θα ηθελα πραγματικα να ρωτησω την διοικηση για ποιον λογο διατηρει καποια ατομα εδω μεσα, που το μονο που καταφερνουν ειναι να εκνευριζουν τους αλλους με τις ανοησιες τους.
Μπατσοκε σεβομαι τα ασπρα σου μαλλια και δε θα σου πω τιποτα...