Τύπε ... σε βλέπω λίγο ... ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ !!!!!!
Τον γαλάζιο που .... έγλειφε πορνοστάρ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ Φ40
και κατουράει στο στόμα ...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ;;;;;;;;
Σχολίασες τίποτε ;;;;;;;;;;
Εκεί μιλάμε όχι μόνο για στραπόνιασμα ... αλλά και ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ .
Ρε μεγάλε δεν τα βλέπω και όλα!!! Δεν έχω ιδέα για ποιον λες!
By the way, καλή χρονιά με λιγότερα νεύρα σου εύχομαι!
Κάτσε να σε διευκολύνω, για μένα λέει το αποτυχημένο άφραγκο ναυάγιο. Το γεγονός οτι μιλούσα και μιλάω με την Κυρία Έλενα Χατζή εδώ και χρόνια, εκτός που τον τσούζει γιατί δε μπορεί με πενταροδεκάρες να σκεφτεί καν να πλησιάσει τέτοια μπάτζετ, εκτός οτι του έχω γαμήσει τον εγκέφαλο και την ψυχούλα, το βρήκε ως αφορμή να μου την πει. Όπως και το άλλο το αυτιστικό το ζαν κλαν βιτάμ. Επειδή η κυρία έκανε πρόσφατα ΤΑΙΝΙΑ με αυταρχικά και δεν ξέρω τι άλλα θέματα.
Από αυτά τα δυο τα ναυάγια της ζωής, ζαν κλαν και άφραγκος λόρδος, ποιό άραγε να είναι το πιο κακόμοιρο; Ποιό να λυπηθούμε περισσότερο; Ποιό να προσπαθήσουμε να ΜΗΝ του μοιάσουμε;;
Φυσικά, η λακού η άφραγκη λόρδα (από τη λόρδα που τον θερίζει) αυτή είχε και τη φοβερή "έμπνευση" πως είμαι κατά σειρά, ο αβρααμ, η πούστικη κιθάρα, ο θαμώνας των τσοντάδικων, ο μαξιμος, κάτι άλλο σε 33, ο ένας, ο άλλος, το μισό και βάλε σαιτ.
Λογικό, που να χωρέσει ο πάτος του τέτοιο γαμήσι αεροπλανικό που του κάνω τόσο καιρό, τέτοιο χέσιμο μεκατούρημα που έχει φάει στην καράφλα και στάζει στη χοντρή κοιλάρα του;;
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΝΩ.