KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Είσαι ένα ενενήντα και χτιστός να υποθέσω τυπε ?παπαρια το πολυ να βαφτει ασπρη απο τα χυσια μου
Είσαι ένα ενενήντα και χτιστός να υποθέσω τυπε ?παπαρια το πολυ να βαφτει ασπρη απο τα χυσια μου
μαλακα να σε δειρει γαυρος γινετε...να σε δειερει βαζελα με τιποταααααΜαλάκα με αποσυντόνησες τώρα!!! Δηλαδή οι βάζελοι έχουν πράσινο αίμα; Δηλαδή εγώ έχω κίτρινο; Αρχίζω ν ανυσηχώ
Περιμένω επιβεβαίωση από Φυστίκη. Σε δεύτερη μοίρα ο Τσίπρας
Και τι σε νοιαζει εσενα ρε τυπε?Εγω αντισταση κανω στην προηγουμενη κυβερνηση.Ο νομος οταν ειναι αδικος ειναι και περυσι αδικος και φετος και του χρονου.Θα παρει τ αρχιδια μου (η προηγουμενη κυβερνηση).Κανεις πλακα ? Τον Ενφια στον επεβαλε η ΝΔΠΑΣΟΚ για το 2014 τι να κανουμε που η δοση τελειωνει 02/2015? Δλδ εαν γινοντουσαν εκλογες τον μαρτιο του 2015 θα ζητουσες να σου επιστρεψει την δοση του φεβρουαριου?????? Για να συνελθουμε λιγο
τύπε εγώ ψηφίζω ΚΚΕ που δίνει περισσότερα και συμφέρει...Τύπε ο Αλέξης θα σου παρέχει δωρεάν τα πάντα άμα είσαι άνεργος,μαλάκας είσαι να δουλεύεις;
1.20 λαπαςΕίσαι ένα ενενήντα και χτιστός να υποθέσω τυπε ?
φυστικη....τύπε εγώ ψηφίζω ΚΚΕ που δίνει περισσότερα και συμφέρει...
όλοι στο μπου είναι ψηλοί και φέτες φίλε :S1.20 λαπας
Τώρα που έγινε εξουσία το τσιράκι της σια και θαυμαστής του μπουοναβεντούρα ντουρούτι, ο αντιεξουσιαστικών τάσεων λακές του λευκού οικου, επιβάλει την αλαζονία του και καυλώνει και ξεροχύνει που κυβερνάει. Τώρα πρέπει ολοι να κάνουμε οτι πει το τσιπροισλαμικό κράτος στη νότια βαλκανική. Υποταχθείτε. Αλλιώς είστε εχθροί της δημοκρατίας και θα πάτε στα γκούλαγκ
εκανε ρε τυπε...ειπε οτι οι ΔΥ θα εχουν προνομια και θα κυνηγησει τους ελευθερους επαγγελματιεςΠρόγραμμα Δημόσιων Επένδύσεων; :<
Μια πρόταση ως τώρα για επιχειρηματικότητα
Τυπε κανε και συ προγραμματικες να διαλεξω.τύπε εγώ ψηφίζω ΚΚΕ που δίνει περισσότερα και συμφέρει...
Και με ψωλή 25 cm τύπεόλοι στο μπου είναι ψηλοί και φέτες φίλε :S
σιγά μην κάνω τόσο δρόμο για να σε γαμήσω... ανέβα πιο πάνω αλλιώς σου στέλνω τον legola!!!πασαλιμανι....ρολοι σημερα
Φροντισε το πασοκ νδ ετσι ωστε οτιδηποτε λογικο να ακουγεται παραλογοΑποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων,θέσπιση πλαισίου για ελεύθερες απολύσεις, κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ σταδιακά μέχρι το 2016
Και με ψωλή 25 cm τύπε
εκανε ρε τυπε...ειπε οτι οι ΔΥ θα εχουν προνομια και θα κυνηγησει τους ελευθερους επαγγελματιες
Είχαν μια φαγούρα οι εταίροι τύπε :-μάλιστα .... καταργείται άμεσα η τράπεζα θεμάτων για τις εξετάσεις στα λύκεια...
για τους γερμανοτσολιαδες!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Κουρεύονται οι καταθέσεις ύψους 250 δις ευρώ Ελλήνων σε τράπεζες της Ευρώπης
Nikolaos Gonos / Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015 / 11
Aποκαλύπτουμε την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε-Γιουνκέρ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε.-με εξαίρεση την Ελλάδα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο.
Οι επικεφαλής της Ε.Ε. έχουν στα χέρια τους τις σχετικές εκθέσεις των κεντρικών τραπεζιτών των χωρώς της Ε.Ε. οι οποίες ανεβάζουν το ύψους του συνολικού αθροίσματος των καταθέσεων των συμπολιτών μας στα 250 δις ευρώ.
Μόνο στο διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου πάνω από 14 δις ευρώ εγκατέλειψαν τις ελληνικές τράπεζες για αντίστοιχες της Ευρώπης.
Το ποσοστό του κουρέματος δεν έχει αποφασισθεί ακόμη.