Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
με Αργυροτο μονο κακο φιλε καραμανη δεν πινει η γυναικακανα κρασακι,καμμια μπυρα μονο αντε και στο τσακιρ κεφι λιγη βοτκα
![]()
Οσες γυναικες ειχα δε πινανε σταγονα... και μου τι λεγανε κιολα!
Τωρα ησυχασα! Μονος... θα πιω το βοσπορο!
Εχω διλημμα ομως... με Ρεμο η Με Αργυρο η αλλαγη;εγω λεω με τεραστιο Κωνσταντινο Αργυρο
![]()
![]()
με Αργυροτο μονο κακο φιλε καραμανη δεν πινει η γυναικακανα κρασακι,καμμια μπυρα μονο αντε και στο τσακιρ κεφι λιγη βοτκα
![]()
Εχω διλημμα ομως... με Ρεμο η Με Αργυρο η αλλαγη;εγω λεω με τεραστιο Κωνσταντινο Αργυρο
![]()
![]()
![]()
Τύπε ο συνδυασμός Ρέμος-Κορομηλά-MEGA σηκώνει ακριβό ουίσκι, κορνίζα του Σημίτη και σκορπισμένα πεντοχίλιαρα δραχμές στο τραπέζι του σαλονιού.το μονο κακο φιλε καραμανη δεν πινει η γυναικακανα κρασακι,καμμια μπυρα μονο αντε και στο τσακιρ κεφι λιγη βοτκα
![]()
![]()
Από 10 χρόνια πριν γελούσαμε με την οικογένεια, παρόλα αυτά ακόμα συνεχίζετε να τους ψηφίζετε.![]()
Το λαθρομπάχαλο τελείωσε και κλαίνε τα συντρόφια!
Τον ενφια τον πληρωσες?![]()
Εννοείται ρε τύπε!![]()
Που 'σαι ρε κοπελίτσα εσύ? Βρήκες τα ποστ που λέω ότι την βγάζω με 800 ευρώ και ζω με την μάνα μου?Τα επιδοματα σε προσφυγες καθως και η στεγαση τους συνεχιζονται
Εννοείται ρε τύπε!![]()
Εννοείται ρε τύπε!![]()
Ρε μεγάλε, κάνα φρούριο έχεις με λίθινο μαντρότοιχο και κανόνια σε πύργους?Εννοείται ρε τύπε!![]()
Χλεχλε χαιρεσαι που πληρωνεις το ληστρικο χαρατσι του πιτσαδορου;;
τιτάνα λεκλερκ ξεροχυνουμε με τους φορους σου
![]()
ρε βλακακο τα ποσταρα στη δημοσιοτητα για να πειστει το κοινο.Ζανουλη, αυτη ειναι αφεντρα μονο? Επιτελους βλεπουμε λιγο υλικο
Προς ενημέρωση και μόνο η κυρία Έλενα Χατζή είναι call girl πολύ γνωστό και ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα, χιούμορ και πνεύμα.
Το οτι είναι και γνωστή πορνοστάρ είναι άλλη δραστηριότητά της.
Δε μας απασχολεί τι κάνει στο κομμάτι των ερωτικών ταινιών, δε μας απασχολεί τι κάνει με ΑΛΛΟΥΣ πελάτες στις συναντήσεις της και αν κάνει οτι και στις ταινίες της.
Απλά κυκλοφορούν κάτι ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΑΝ ΚΛΑΝ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΜΠΙΝΕ ΤΟ ΛΑΚΗ ΤΟ ΦΥΛΟΒΙΟ που επειδή ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ έχουν κάνει το ΨΕΜΑ και την ΠΟΥΣΤΙΑ πρώτη φύση τους.