jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
μηδα αλλα εδω περα πρέπει να ανηκεις σε καποιο χωρο.Καλά ρε Κλωντ είναι δυνατό να ρωτάς τέτοιες μλκιες????καταλαβα βγαλαμε συμπερασμα με τα λεγομενα σπυ οτι ανηκεις στον ακροδεξιο χωρο.Ωραία ταπε.ο καθηγητής του ΣΥΡΙΖΑ
Τις μλκιες του Τσίπρα τις.βαφτισε ηγετικό προφίλ στο τέλος
Καλά τα μπαρμπουτσαλα πάμε στην ουσια
1.Το Μπρεξιτ πέτυχε και οι Άγγλοι γινονται αφέντες στον τόπο τους
Φυσικά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν τα κρατίδια της νοτ Ευρώπης όπως η Ελλάδα με τους ραγιάδες κ τον Κούλη .Αλέξη κλπ κακό συναπάντημα
2.η ακροδεξιά ,δηλ οι κανονικοί άνθρωποι,που θέλουν μια κανονική ζωή κουράστηκαν να πληρώνουν τους κοπριτες δικαιωματιστες τύπου αντιφα να γεμίζουν τις γειτονιές τους με περιττώματα Αφγανούς Πακιστανούς Αφρικανούς που θέλουν κιόλας την εξουσία κ τον λεγχο σε τοπικό επίπεδο γιατί έτσι προστάζει ο... Αλλάχ
Ηιβαυτο και ανεβαίνει η λεγόμενη Ακροδεξιά ,δηλ οι νορμαλ άνθρωποι της κοινωνίας σε χώρες που έχουν την ικανότητα οι άνθρωποι ακόμα ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,όπως σκανδιναυικα Γερμανία Αυστρία Ολλανδία Β Ιταλια
3.η σύγκρουση Γερμανιας Αμερικής δεν είναι με την Αμερική του Ομπάμα αλλά με την Αμερική του Τραμπ
Αν βγει ο Μπάιντεν τελικά δεν θα υπάρχει καμμία σύγκρουση
Συμπέρασμα δεν υπάρχει προς ώρας
Εκτός ένα
Η χώρα του ΡΑΓΙΑ ήταν είναι και θα είναι για τον πουτσο στο διηνεκές
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...για.ολους ,αλλά πιο πολύ για σας που εξαρτάται η ζωή σας από αυτό το μόρφωμα το Ελληνικό Κράτος...
Αν ισχυει πες το εδω μεσα δημοσια για να ξέρουμε που ανηκεις.
Φαίνεσαι ψαγμενο άτομο ,αλλά δυστυχώς μάλλον έχεις ζήσει μόνο Ελλάδα και έχεις περιορισμένο πεδίο εμπειριών
Είναι ερώτηση αυτή??
Πες μου τι ομάδα είσαι να σου απαντήσω με ρωτάς??
Να απαντήσεις σε αυτά που διαβάζεις
Τι ομάδα είμαι ,τι κόμμα ΔΕΝ είμαι, αυτά είναι για 15χρονα ( δηλ έως 50ρηδες αν μιλάμε για Ελλάδα. Νοητικά)
Άνοιξε λίγο τα αυτιά σου σε αυτά που γράφω
Δεν μένω Ελλάδα και είμαι μες στις εξελίξεις που έρχονται στην Ελλάδα
Εσύ όπως και το 90% των Ελλήνων ζητε σε ένα βιτσουαλ ριάλιτυ που το φτιάχνουν τα ΜΜΕ και τα σάιτ ένθεν και κηθεν ..από λεφτ μέχρι λιμπεραλ
Ο καθένας λέει τον δικό του παπά..η πραγματικότητα στην Ευρώπη τουλάχιστον είναι εντελώς άλλη στα πάντα...
Γιβαυτο δωσε βάση σε κάποια από όσα λέω για ναχεις έστω μια δόση του τι παίζετε κ θαρθει στην ομφαλοσκοπουσα αναδελφη χωρα-χωρο
Υγ το ακροδεξιός είναι σχήμα λόγου και πλάκα πιο πολυ
Αυτές οι καρικατούρες που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν αποτελούν ούτε δεξιά ούτε ακροδεξιά
Οι πρόβεβλημενοι τουλάχιστον...
Εχω ζησει σε 3 διαφορετικες χωρες.
1 χρονο Φιλαδέλφεια ηπα
1 χρονο ντοχα καταρ
6 μηνες δουβλινο
Ας το παμε απο την αρχη σε ποια χωρα μενεις και ποσα χρονια?