alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Σαμαρας εχει αποδειχθεί ότι σε εσωσε.Κι ο Σαμαράς εχει αποδειχθεί μεγαλος ψεύτης
Ο Σαμαρας εχει αποδειχθεί ότι σε εσωσε.Κι ο Σαμαράς εχει αποδειχθεί μεγαλος ψεύτης
Ο Σαμαρας εχει αποδειχθεί ότι σε εσωσε.
Τι σχεση εχει αυτο ρε γιατρε; Για σενα μπορει αυτα που πληρωσε να ηταν παγωτό αλλα για αυτόν παλούκι. Να δειχτείς θες;
Tυπε ο κοσμος αυτη την στιγμη ειναι διχασμενος ναι η οχι?Ασχετα με το ποιος εχει δικιο η οχι.Και παντα στην μακρα ιστορια μας ειχαμε απειρες περιπτωσεις εθνικου διχασμου.Αφου ο Συριζα ειπε ότι δεν θα πληρωσει και θα ανακουφιστεί ο κοσμος από τα μνημονια. Ψεματα μας λεει δηλαδή?
Και αν μας λεει ψεματα, για ποιον διχασμο μιλας?
Δεν είναι διχασμος να λεει ο ενας ψεματα και ο άλλος να το αναδεικνυει.
Είναι υποχρεωση να αναδειχθεί ο ψευτης.
το μονο που εχει καταφερει μεχρι τωρα ο ειναι να ξεπουλησει ολη την ελλαδα (λες και ειναι χωραφι του) και να χρωσταμε περισσοτερα απο πριν ...
Τυπε εχω συμμαθητη που ψηφιζει ψεκασμενο Καμμενο και προσπαθουσε να με πεισει οτι η Ελλαδα ειναι προηγμενη μπροστα στην Γερμανια,απλως δεν την αφηνουν να παρει μπρος.Μονο τα πορτοκαλια που βγαζουμε ειναι αρκετα για να κατατροπωσουμε τους Γερμανους,οι οποιοι μαλιστα δεν παραγουν αλλο αυτοκινητα γιατι δεν εχουν που να τα πουλησουν.Κι αυτος ο τυπος ειναι 49 χρονων και ψηφιζει......Εσύ τύπε έκανες εγγραφή τον πέμπτο κλώνο σου για να ψηφίσεις τον Άλεξ και με την ευκαιρία είπες να ποστάρεις και μια μπαρούφα;
Τί να ξεπουλήσει μωρέ και σε ποιόν; Ποιός ενδιαφέρεται να αγοράσει και να επενδύσει στην Ελλάδα με τα μυαλά που κουβαλάμε και με τις μπούρδες που λένε ακόμα κι αυτοί που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν;
Εσύ τύπε έκανες εγγραφή τον πέμπτο κλώνο σου για να ψηφίσεις τον Άλεξ και με την ευκαιρία είπες να ποστάρεις και μια μπαρούφα;
Τυπε εχω συμμαθητη που ψηφιζει ψεκασμενο Καμμενο και προσπαθουσε να με πεισει οτι η Ελλαδα ειναι προηγμενη μπροστα στην Γερμανια,απλως δεν την αφηνουν να παρει μπρος.Μονο τα πορτοκαλια που βγαζουμε ειναι αρκετα για να κατατροπωσουμε τους Γερμανους,οι οποιοι μαλιστα δεν παραγουν αλλο αυτοκινητα γιατι δεν εχουν που να τα πουλησουν.Κι αυτος ο τυπος ειναι 49 χρονων και ψηφιζει......
Εσύ τύπε έκανες εγγραφή τον πέμπτο κλώνο σου για να ψηφίσεις τον Άλεξ και με την ευκαιρία είπες να ποστάρεις και μια μπαρούφα;
Τί να ξεπουλήσει μωρέ και σε ποιόν; Ποιός ενδιαφέρεται να αγοράσει και να επενδύσει στην Ελλάδα με τα μυαλά που κουβαλάμε και με τις μπούρδες που λένε ακόμα κι αυτοί που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν;
Να πανε με το λεωφορειο αν δεν εχουν λεφτα. ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ.
Κρατα το +1 για τον πορνοπαπο, γιατι η Εριναλ και ο Χρηστιδης πανε να τον πεταξουν εκτος τετράδας.γιατρέ εσύ μου ξέφυγες τελείως στα ημιτελικά θα σε βάλω σφήνα σαν 4+1 ;)
γιατρέ εσύ μου ξέφυγες τελείως στα ημιτελικά θα σε βάλω σφήνα σαν 4+1 ;)
Ποσο πιο γελοιος μπορεις να γινεις;
Οποιος δεν εχει λεφτα παιρνει λεωφορειο. Τελος.Ποσο πιο γελοιος μπορεις να γινεις;
Αν δεν κανω λαθοs ....ο Καβαφηs ειχε πει οτι..........."Και οι Μηδοι επιτελουs θα διαβουνε"Γάμησέ τα δικέ μου!
Νομίζω πως μας αξίζει όχι απλά ο Τσίπρας, αλλά ο Κιμ Ιλ Γιονγκ!
Κρατα το +1 για τον πορνοπαπο, γιατι η Εριναλ και ο Χρηστιδης πανε να τον πεταξουν εκτος τετράδας.
Εγώ ξερω πολλους καμμένους που θα ξαναψηφίσουν σαμαρά μετά το φιάσκο τηων τελευταίων 2 χρόνων. Δεν έχουν καμία διαφορά από τον συμμαθητή σουΤυπε εχω συμμαθητη που ψηφιζει ψεκασμενο Καμμενο και προσπαθουσε να με πεισει οτι η Ελλαδα ειναι προηγμενη μπροστα στην Γερμανια,απλως δεν την αφηνουν να παρει μπρος.Μονο τα πορτοκαλια που βγαζουμε ειναι αρκετα για να κατατροπωσουμε τους Γερμανους,οι οποιοι μαλιστα δεν παραγουν αλλο αυτοκινητα γιατι δεν εχουν που να τα πουλησουν.Κι αυτος ο τυπος ειναι 49 χρονων και ψηφιζει......
Γιατί δεν μου δίνεις το τρόπαιο με απονομή, αν έτσι σε βολεύει καλύτερα;