δεν ειναι μονο αυτο το θεμαΕΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η ΦΡΟΥΡΑ ΜΩΡΗ
Folli Follie σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ: Τι αναφέρουν τα email
Στις 11 Μαΐου του 2018 υπάλληλος της εταιρείας ενημερώνει τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο μέσω email αναφέρει χαρακτηριστικά. “Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα σημερινά πεπραγμένα. Επικοινώνησαν σήμερα με τον πρόεδρο της επιτροπής ο κ. Μπαλαούρας (ο οποίος πραγματικά υπερβάλλει εαυτόν για τον όμιλο, είναι ο μπροστάρης), ο Φλαμπουράρης, ο κ. Χαρίτσης, υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Αραχωβίτης από το στενό περιβάλλον. Ο δε πρόεδρος είπε ότι είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί τόσο και ήδη δέχεται επικρίσεις για την ευνοϊκή...κλπ κλπ
ΦΡΟΥΡΆ ΦΡΟΥΡΑ Η ΦΡΟΥΡΆ ΠΟΘ ΕΊΝΑΙ
ειναι οτι προκειται και για χρηματισμο αμμεσο η εμμεσο
ο υπάλληλος, ο οποίος στο mail βάζει σε παρένθεση τον αριθμό 80 δίπλα στην λέξη "ανάγκες" αναφέρει στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο: «Δεν θα ήθελα ούτε μέσω email ούτε τηλεφωνικά να μιλήσουμε πιο αναλυτικά. Νομίζω ότι τη στιγμή αυτή δεν έχουμε την πολυτέλεια κανένα σύμμαχό μας να χαρίσουμε στους αντιπάλους μας για οποιονδήποτε λόγο. Πρέπει δυστυχώς να διαθέσετε ένα κονδύλι για αυτές τις επαφές. Δεν είμαι υπέρ, και το ξέρετε, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι γίνεται διαφορετικά. Ενημερώστε με πώς προχωρώ τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση. Παρακαλώ μονολεκτικά λόγω της σοβαρότητος. Με ένα ναι ή ένα όχι για να ξέρω τι να πω αύριο που περιμένουν απάντηση. Αν είναι ναι, μην πείτε τον λόγο σε κανένα».
ο μπαλαουρας απαντησε οτι τα 80 πηγαν στα νοσοκομεια της ηλειας απο την οποια καταγεται
«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμφανίσει ως δήθεν προσωπικό μου όφελος ή προσωπική μου απολαβή, τις δωρεές ύψους 80.000 ευρώ σε ιατρικά μηχανήματα που έγιναν απευθείας στα νοσοκομεία της Ηλείας
δηλαδη den πηρε τα 80 για να βοηθησει αλλα τα εστειλε η φολι στα νοσοκομεια της περιφερειας του
αν ειναι αληθεια ποιοι συμφωνειτε;