athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
οτι συμφερει λενε τα αμορφωτα της Κουμουνδουρου...προσπαθουν για προπαγανδα αλλα τα φλοκια πεφτουν βροχη
περιμενω να ληξει η καραντινα να γινουν πορειες και να ματσουκωνουν ΥΑΤ απλυτους με τα καινουρια γκλομπ,ασπιδες,ΚΑΜΕΡΕΣ ατα ΝΕΑ κρανη και εγω διπλα τους οπως πανταΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!![]()
περιμενω να ληξει η καραντινα να γινουν πορειες και να ματσουκωνουν ΥΑΤ απλυτους με τα καινουρια γκλομπ,ασπιδες,ΚΑΜΕΡΕΣ ατα ΝΕΑ κρανη και εγω διπλα τους οπως πανταΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!![]()
να χαιρομαι μαζι με αλλα πραγματα
![]()
Χαζομπαροκ τσουλακι χυσοδοχειο των σινεμα ξερουμε ποιος εισαι αλλου αυτα
για να λεμε την αληθεια ο κλωντ ειναι πιο πολυ πασοκ...κλωντ και ταιγκερουλης ο αφρος των ψηφοφορων του Συριζα![]()
πες με μαλακα
ελα ρε χαζομπαροκ σε λιγο θα το πιστεψεις κιολαςΧαζομπαροκ τσουλακι χυσοδοχειο των σινεμα ξερουμε ποιος εισαι αλλου αυτα
Ο γαμιάς σας είμαι. Μετά τον τεράστιο Άδωνη (επίσημος γαμιάς κνιταλητών) και τον τεράστιο Καραγαμιά σας.
σοσιαλιστης ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είμαι ρε ντιρλα.για να λεμε την αληθεια ο κλωντ ειναι πιο πολυ πασοκ...κλωντ και ταιγκερουλης ο αφρος των ψηφοφορων του Συριζα![]()
Καλυτερα πες με μαλακα η οτι αλλο θες αλλα οχι πασοκο,τους συχαίνομαι τους πρασινους.
Ρε ζωαδια για 500.000 δανειο δινει 500 ευρω το μηνα![]()
Πανυγηριζουν τα βουρλα που ο αδωνις για μισο μυριο δανειο δινει 500 e το μηναμαλακες εισαστε τοσο γ κατηγορια που ουτε να σας βρισω δεν αξιζετε
Πανυγηριζουν τα βουρλα που ο αδωνις για μισο μυριο δανειο δινει 500 e το μηναμαλακες εισαστε τοσο γ κατηγορια που ουτε να σας βρισω δεν αξιζετε
Θέλεις και να μιλήσεις για πολιτική όταν δεν ξεχωρίζεις 5 νούμερα μπροστά σου.