midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.278
- Πόντοι
- 3.656
ΌχιΚαι εσυ πακογαμημενος εισαι σαν τον καραμουνη ;
Το ανάποδο
Ενεργητικός
Γαμαω πακια
Είσαι σκούρος εσύ?Γκετσης???
Γιατί??? ενδιαφέρεσαι??
ΌχιΚαι εσυ πακογαμημενος εισαι σαν τον καραμουνη ;
εγω δεν μασαγα στην πρωτη καραντινα ρε αθηναιε,οταν εσεις εισασταν μεσα στα διαμερισματα το πασχα εγω ειχα παει χωριο και σας το ελεγα τσαμπα καθεστε μεσα και μαλακιζεστε η χουντα του κουλη δεν εχει να κανει με την πανδημια.παπαρια μπλοκα εχει στους δρομους περα απο τη πλακα..τα φουσκωνουν τα Μ.Μ.Ε.για να φοβαται ο κοσμος αλλα η αληθεια ειναι οτι αρχιδια ελεγχους κανουν..τα βλεπω στην δουλεια καθε μερακανω βολτα ρε με τη δανεικη μοτοσικλετα ενος φιλου γιατι το αμαξι το εχω στο χωριο.θα κοιμουνται φιλτατε αφου βαρανε δωδεκαωρα εδωΚαλημερα τεραστιε αθηναιεκαλημερα στο νημα και στον Καραμαναρο![]()
![]()
Που ναι οι τιγρουλης και βανταμ;;;;![]()
![]()
Ναι.τον δικο σας υπ.ναυτιλιας λες???Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Απορω οι νδ με χρυσοχοιδη αδωνη βοριδη πλευρη κλπ πως το ανέχονται, δεν εχουν τσιπα πανω τους καθολου???
ΟΧΙ ΡΕΑπο πιο υπονομο βγηκε και αυτο το γιδι, ΞΟΥ ΡΕ !!!!
ΡΕ ΞΟΥ !!!!
ΡΕ ΟΥΣΤΡΕ ΞΟΥ !!!!
ΟΥΣΤ ΡΕΑντε περαστε καμια δεκαρια σελιδες με καντηλια τωρα, παω για φαγητο!
γιατι τοτε τον ελεγες μαλακα??τι δεν εκανε σωστα και σπαστηκες??Ναι.τον δικο σας υπ.ναυτιλιας λες???Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Απορω οι νδ με χρυσοχοιδη αδωνη βοριδη πλευρη κλπ πως το ανέχονται, δεν εχουν τσιπα πανω τους καθολου???
Και τότε μαλάκα τον έλεγα και τώρα μαλακα τον λέω.
Εσύ βέβαια γλύφεις πρόθυμα τα παπάρια του καθότι συγκυβερνήτης του κωλοτούμπα Τσιπρόκιο.
εγω ποτε δεν ψηφισα κουλη αυτα να τα πεις σ αυτους που τον ψηφισαν.εγω δεν μασαγα στην πρωτη καραντινα ρε αθηναιε,οταν εσεις εισασταν μεσα στα διαμερισματα το πασχα εγω ειχα παει χωριο και σας το ελεγα τσαμπα καθεστε μεσα και μαλακιζεστε η χουντα του κουλη δεν εχει να κανει με την πανδημια.παπαρια μπλοκα εχει στους δρομους περα απο τη πλακα..τα φουσκωνουν τα Μ.Μ.Ε.για να φοβαται ο κοσμος αλλα η αληθεια ειναι οτι αρχιδια ελεγχους κανουν..τα βλεπω στην δουλεια καθε μερακανω βολτα ρε με τη δανεικη μοτοσικλετα ενος φιλου γιατι το αμαξι το εχω στο χωριο.θα κοιμουνται φιλτατε αφου βαρανε δωδεκαωρα εδωΚαλημερα τεραστιε αθηναιεκαλημερα στο νημα και στον Καραμαναρο![]()
![]()
Που ναι οι τιγρουλης και βανταμ;;;;![]()
![]()
Να μην τον ψηφίζατε
Βέβαια από την άλλη μοιράζει κ επιδόματα
Δύσκολο το διλημα αφραγκος κ να κόβεις βόλτες χωριά σμσ η με το 500αρικι και σμσ...