Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Γεια σου ρε Τζιμάρα!!!
θα μας τρελανεις μπαρμπα αποψε
εαν δεν πηγαινε στον βαρδα για ψωνια (κατοπιν εντολων του τρελαντωνη) και πηγαινε σε αλλο καταστημα θα τον εκοβε ο τρελαντωνης απο μελλοντικο υποψηφιο βουλευτη?
ετσι δειχνει η κινηση του
υγ¨τρελαντωνης φραση του καταζταφερη
all right reserved tm 2020
υγ 2 " αλλο να ψωνιζεις σαν πολιτης και αλλο σαν υπουργος
Σωστά τα λες! Αυτό όντως το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου.Από ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό
Προσπαθούν να κάνουν αυτό που δεν τους βγήκε το '45-'49. Αλλά too late... ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά!![]()
εφοσον μας επιβαλλει με τις θεσεις και τις αποψεις του σαν υπουργος τοτε ολοι οι ελληνες πολιτες ειναι χουντικοι σαν αυτον
σε εκφραζει καλυτερα τωρα?
Γλάσκε, αυτό το "κάποια στιγμή" μπορείς να το διευκρινήσεις; Σαν πότε το κοβεις;ολοσωστος ο ζαν κλοντ
το πειραμα απετυχε πραγματι απο την εποχη παπαδημου η νεα δημοκρατια το ξαναεπανελαβε μεσα στο κομμα της
καποια στιγμη θα γινει οπως λεει ο λαος γη μαδιαμ μεσα στην οργανωση του κομματος απο ολες τις συνιστωσες
αριστεροι και δεξιοι σε δεξιο κομμα δεν μπορουν να τα βρουν θα υπαρξει συνεχεις και επαναλαμβανομενες γκρινιες και πισοπλατες μαχαιριες
Παλαιοπασόκος και να μιλάει για.... μίζες!!!!!!!Οι μιζες θα πεσουν κανονικα
Ο καμμενος μην ξεχνας δικο σας παιδι ηταν και οσο τον λασπολογειται ριχνεται λασπη και στον εαυτο σας.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Απορω οι νδ με χρυσοχοιδη αδωνη βοριδη πλευρη κλπ πως το ανέχονται, δεν εχουν τσιπα πανω τους καθολου???
Εδω εσυ ανεχτηκες τον Τσιπρα να οριζει υπουργους τον ακροδεξιο Καμμένο και την Κουντουρά που ο πατερας της εγραψε τον ύμνο των βασιλοφρόνων, αυτοι σε πειραξανε?
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω
Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Απορω οι νδ με χρυσοχοιδη αδωνη βοριδη πλευρη κλπ πως το ανέχονται, δεν εχουν τσιπα πανω τους καθολου???
Έλα είναι χουντικός τελικά αυτός. Για να μην λέει καν "ΟΧΙ δεν είμαι"... καταλαβαίνεις! Τόσες φορές τον ρώτησα και to απέφυγε να απαντήσει!Γλάσκε, αυτό το "κάποια στιγμή" μπορείς να το διευκρινήσεις; Σαν πότε το κοβεις;
Αυτόν λες?Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.
εγω νομιζα οτι θα εβαζαν το βουτυροπαιδο τον κ.καραμανλη του Αχιλλέα αλλα αυτο δεν ειναι ικανο ουτε να μιλήσει.ζαν κλοντ εχει και καραμανλικους
ακομα δεν μπορουν να βγαλουν ηγετη μεσα απο το κομμα ειναι πολυ νωρις για νεο καραμανλη
Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Αν δεν κάνω λάθος έχει δηλώσει απογοητευμένος Καραμανλικός. Ανάθεμα αν ξέρει και ο ίδιος τι είναι.Έλα είναι χουντικός τελικά αυτός. Για να μην λέει καν "ΟΧΙ δεν είμαι"... καταλαβαίνεις! Τόσες φορές τον ρώτησα και to απέφυγε να απαντήσει!Γλάσκε, αυτό το "κάποια στιγμή" μπορείς να το διευκρινήσεις; Σαν πότε το κοβεις;
Άρα...?![]()
τον δικο σας υπ.ναυτιλιας λες???Εκείνον τον πρώην χοντρό, που ντύνονταν κομάντο, πως τον λέγανε ρε; Για θύμισέ μου.Αν ειχαμε κυβερνηση συριζα και εβλεπα οτι ο συριζα μου διοριζε υπουργους τον βουλγαρακη η τον λιαπη θα εβγαινα εδω δημοσια και θα το εβριζα.
Προσοχή: αυτό το λέει ΠΟΛΩΝΟΣ (επαναλαμβάνω: ΠΟΛΩΝΟΣ) μισθοφόρος.
ΠΟΛΩΝΟΣ, έτσι? ΕΣΣΔ! Όχι Αμερικάνος... ούτε Άγγλος... ΠΟΛΩΝΟΣ!!!!![]()