John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.448
- Πόντοι
- 2.606
Αυτός είναι ανίκανος να τρέξει μια καντίνα ρε μεγάλε, θα μπορέσει να σου προκαλέσει πονοκέφαλο?Εχω ξυπνησει εδω κ λιγη ωρα με φριχτο πονοκεφαλο...
Τι διαλο με καταριονταν ο βανταμ ολη νυχτα ρε πουστη;;;![]()
H Eλλάδα είναι μια από τις υγειονομικά ασφαλέστερες χώρες παγκοσμίως, έχει διαχειριστεί την κρίση κορωνοϊού πολύ καλύτερα από πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως, κι έχει διαχειριστεί και το οικονομικό κομμάτι καλύτερα από πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως. Απόδειξη τα νούμερα τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
Αυτά λένε σε παγκόσμιο επίπεδο και, ω τι σύμπτωση, τα ίδια λένε κι εδώ τελικά!!!!
Άρα κάτι bitches και κάτι καντινιέρηδες καλό θα είναι να ασχοληθούν με τις.... δουλειές τους (?????) και να βάλουν κάτι στον σβέρκο να μην κοκκινίζει από την πολύ καρπαζιά!!! ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!!!!!
Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε για το αν το λαστιχάκι της μάσκας έχει κάτσει καλά στο αυτί του Κούλη ή την γραβάτα του Κικίλια που έχει πάει λίγο προς το πλάι και δεν φαίνεται ωραία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο πεζοδρόμιο πουτανίτσες μου, όπως πάντα, είναι στο στοιχείο σας.
Και ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ έχω πλάκα? Αυτός έχει πλάκα!!!Μπαρμπαστρουμφ πλακα εχεις
Ειναι αρχικο συμπτωμα κοβιντ.Εχω ξυπνησει εδω κ λιγη ωρα με φριχτο πονοκεφαλο...
Ψώφα bitch. Έτσι κι αλλώς άχρηστη είσαιΧεφτιλισμενε χαζογυφτουλα παλι ψευδη νεα ρε σκουπιδι πουτανακι του αδωνη λες ; Ουστουδιαλο ζωον πρωι πρωι
Εχω ξυπνησει εδω κ λιγη ωρα με φριχτο πονοκεφαλο...
Ρε κλωνε του αγγλετερου η καντινα μια χαρα δουλεψε, εβγαζα 3 με 5 κατοσταρικα τη μερα επι 4 μηνες σερι που δουλεψε βγαλε ποσο.Αυτός είναι ανίκανος να τρέξει μια καντίνα ρε μεγάλε, θα μπορέσει να σου προκαλέσει πονοκέφαλο?Εχω ξυπνησει εδω κ λιγη ωρα με φριχτο πονοκεφαλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε βρωμοποδαρα τι ασυναρτησιες λες??H Eλλάδα είναι μια από τις υγειονομικά ασφαλέστερες χώρες παγκοσμίως, έχει διαχειριστεί την κρίση κορωνοϊού πολύ καλύτερα από πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως, κι έχει διαχειριστεί και το οικονομικό κομμάτι καλύτερα από πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως. Απόδειξη τα νούμερα τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
Αυτά λένε σε παγκόσμιο επίπεδο και, ω τι σύμπτωση, τα ίδια λένε κι εδώ τελικά!!!!
Άρα κάτι bitches και κάτι καντινιέρηδες καλό θα είναι να ασχοληθούν με τις.... δουλειές τους (?????) και να βάλουν κάτι στον σβέρκο να μην κοκκινίζει από την πολύ καρπαζιά!!! ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!!!!!
Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε για το αν το λαστιχάκι της μάσκας έχει κάτσει καλά στο αυτί του Κούλη ή την γραβάτα του Κικίλια που έχει πάει λίγο προς το πλάι και δεν φαίνεται ωραία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο πεζοδρόμιο πουτανίτσες μου, όπως πάντα, είναι στο στοιχείο σας.
Και ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψώφα άχρηστη bitchΧεζογυφτουλα ρουφα παρφε σοκολατα![]()