Καλά εντάξει... το έχεις κάψει κι εσύ...
Μην σε δω λοιπόν έξω από φαρμακείο να αγοράζεις ούτε ασπιρίνη, οκ? Δεν πιστεύω να δώσεις cent σε αυτούς που μας αντιμετωπίζουν σαν υποχείρια και οι παλιοπουσταράδες έχουν πάει το προσδόκιμο ζωής από τα 50 στα 80 μέσα σε 100 χρόνια... οι ξεφτιλισμένοι αυτοί και αιμοσταγείς τύποι!!!
Α! Κι όταν έχεις χρόνο, τράβα καμιά βόλτα από Ευελπίδων ή Αλεξάνδρας και μπες σε καμιά αίθουσα να δεις δίκη να χορτάσεις!!!! Επιτρέπεται, μπαίνεις κανονικά!
A! Και κάτι τελευταίο: καταλαβαίνεις τώρα γιατί ποτέ δεν θα μπορούσες να γίνεις CEO μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, έτσι?
τα εχεις κανει αχταρμα
αστο μπαρμπα
μια συγνωμη δεν εχει πει ακομα η κυβερνηση σου για οποιοδηποτε θεμα και λανθασμενη αποφαση
ραντεβου την ημερα των εκλογων και θα ειναι Η ΠΛΕΟΝ συμαντικοτερη μερα εκλογων απο τις διπλες εκλογες του 1989 και 1990
Γλάσκε απαντάω στο μήνυμά σου αλλά δεν απευθύνομαι σε σένα. Εσύ είσαι πολύ βλάκας για να το καταλάβεις. Το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πως λειτουργούν οι εταιρείες.
Στις εταιρείες υπάρχει αυτός που έχει και βάζει τα λεφτά (μέτοχος), αυτός που δανείζει λεφτά (τράπεζα), οι πωλήσεις, η παραγωγή, το μάρκετινγκ, το νομικό τμήμα, το τμημα αποστολών/διακίνησης, ο έλεγχος ποιότητας, η υγειινή και ασφάλεια και πολλοί άλλοι με σαφείς και διακριτούς ρόλους.
Ας πούμε οτι η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτέλεση κάποιου πρότζεκτ. Ενα γεφύρι στα Ανω Δρυμίκλανα ή ένα εμβόλιο κορωνοιού.
ΠΡΙΝ απο την εκτέλεση του έργου αυτός που βάζει τα λεφτά (μέτοχος/τραπεζίτης), στο εξής αρχικαπιτάλας, πηγαίνει στο γραφείο του επικεφαλής νομικού συμβούλου, στο εξής αρχιχασοδίκη.
Αρχικαπιτάλας:Θα βάλω χ εκατομύρια στο έργο και περιμένω να πάρω 1,3χ. Δεν πιστεύω να γινει καμιά μαλακία και να χάσω τα λεφτά μου,ε; Πως μου το εγγυάσαι αυτό χρυσοπληρωμένε μου αρχιχασοδίκη;
Ο αρχιχασοδίκης πηγαίνει στην παραγωγή, στο εξής αρχιμηχανικό ή αρχιφαρμακοτρίφτη.
Αρχιχασοδίκης: Το αφεντικό μου ανέθεσε να διερευνήσω οτι δεν θα γίνει καμία μαλακία. Μου εγγυάσαι οτι δεν θα φουντάρει κανένας απο το γεφύρι ή δεν θα τα κακαρώσει κανένας απο το εμβόλιο;
Αρχιμηχανικός: Ρε 40 χρόνια η εταιρεία μας φτιάχνει γεφύρια, κανένας δεν φούνταρε.
Αρχιφαρμακοτρίφτης:Ελα ρε, μηνιγκήτιδα βγάλαμε είναι οκ, ιλαρά το ίδιο, τώρα θα κολώσουμε;
Αρχιχασοδίκης: Φιλε μου αυτά που λες είναι καλά για το τμήμα μάρκετινγκ. Εγω μιλάω για νομικές συνέπειες και η δουλειά μου είναι να προστατέψω την εταιρεία. Μπορείς εσύ ως επικεφαλής της παραγωγής να εγγυηθείς οτιδεν θα γινει καμιά στραβή;
Αρχιμηχανικός/Αρχιφαρμακοτρίφτης: Οχι ρε τύπε(καρφώθηκε ως μέλος bou), εγώ δεν εγγυώμαι ούτε για το τι θα κάνει ο κώλος μου. Μην με μπλέκεις τώρα.
Ο αρχιχασοδίκης πηγαίνει στον αρχικαπιτάλα.
Αρχιχασοδίκης: Δεδομένου του μεγέθους του έργου, της πολυπλοκότητας και της καινοτόμου φύσης του δεν είναι δυνατό να διασφαλιστεί οτι δεν θα υπάρξουν νομικές επιπλοκές. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί μεσομακροπρόθεσμα η οικονομική βιωσιμότητα του πρότζεκτ ειδικά αν συνυπολογίσουμε τους μεγάλους χρόνους απονομής δικαιοσύνης στην χώρα μας.
Αρχικαπιτάλας: Δηλαδη ρε μαλάκα, μου λες οτι θα ρίξω τα χ εκατομύρια και μπορεί να βγω και ζημιωμένος;
Αρχιχασοδίκης:....
Αρχικαπιτάλας:Ξέχνα το. Δεν αρχίζει τίποτε αν δεν διασφαλιστεί πρώτα η εταιρεία. Είπαμε να κάνουμε ένα εργο, να βοηθηθεί η κοινωνία, να κονομήσουμε και εμεις. Αν είναι να τα δώσω σε δικαστήρια τα επόμενα 20 χρόνια καλύτερα να τα φάω σουβλάκια.
Αρχιχασοδίκης: Ο μοναδικός τρόπος είναι να υπάρξει προκαταβολική αποποίηση ευθύνης και ασυλία.
Αρχικαπιτάλας: Α να γειά σου πασάκα μ'. Αυτό. Αν θέλουν γεφύρι/εμβόλιο προχωράμε έτσι. Αλλιώς ας το φτιάξουν μόνοι τους. Την εταιρεία μου εγώ δεν την ρισκάρω.
Και κάπως ετσι γίνονται ΟΛΕΣ οι μεγάλες δουλειές που έχουν μη υπολογιζόμενο νομικό ρίσκο. Απο διαγραφές δανείων μέψρι εμβόλια. [/quote]
ΜΗΝΥΜΑ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ
καλα σε λεω εγω πασιγνωστη και γελαω,ο γλασκος καλα τα λεει εσυ εχεις μπερδεψει τις μπουτινες σου.
Αν ηταν ετσι οπως τα λες τοτε κανενα εργο δεν θα γινοταν και κανενας μετοχος δεν θα αναλαμβανε να χρηματοδοτησει κανενα εργο χωρις να υπαρχει εγγυηση απο τις πιθανες επιπτωσεις.
Ελα ομως που εργα γίνονται και φαρμακα κυκλοφορουν και εμβολια.
Αρχικα μαθε να ξεχωριζεις τους κλάδους αλλο τα εμβολια αλλο το γεφυρι του χωριού σου.
Δευτερον μετοχοι υπαρχουν παρα πολλοι για το κορονοεμβολιο χιλιαδες μην πω εκατομμυριο και ταυτοχρονα πολλες εταιρείες ανα το κοσμο που βαινουν προς παραγωγη.
Εδω ομως στο θεμα του εμβολιου υπαρχει ενας παραγοντας η ασφαλεια του εμβολιου οι πιθανες ανεπ.ενεργειες η ανοσολογικη αποκριση και το χρονικο διαστημα ανοσιας στον οργανισμο και πολλοι αλλοι παραγοντες οι οποιοι σχετίζονται για τη δημοσια υγεια και ασφαλεια του εμβολιου.
Λεφτα υπαρχουν και επενδυουν οι καπιταλες οπως λες,χασοδικηδες επίσης να αναλαβουν τα διαδικαστικα και οι επιστημονες οι οποιοι παρασκευαζουν το εμβόλιο,ελα ομως που η παραγωγη αυτου του εμβολιου εγινε διαφορετικα,επεσαν πρωτα τα λεφτα και πολλα και οι εταιρείες μπηκαν σε μια διαδικασια γρηγορης παραγωγης οι επιστημονες να δουλευουν πυρετωδως για τον μαραθωνιο και φτασαμε σε ενα σημειο ανακάλυψης εμβολιου το οποιο ομως εγινε βιαστικα χωρις πολλες μελετες χωρις πολλους εθελοντες χωρις καλη καταγραφη των αποτελεσματων του και δοθηκε για δημοσια παραγωγη.
Οταν για ενα εμβολιο οι επιστημονες ασχολούνται χρονια και οταν ειναι ασφαλες μετα πεφτουν τα λεφτα για την παραγωγη,με το κορονοεμβολιο εγινε ακριβως το αντιθετο.
Τωρα ομως έρχεται το ερωτημα καλυπτει η εταιρεία τις πιθανες ανεπιθύμητες ενεργειες του εμβολιου η και τους θανατους? Οχι
Γιατι?
Γιατι το εμβολιο παρασκευαστηκε βιαστικα χωρις τις απαραίτητες μελετες ερευνες και δοθηκε στην παραγωγη η οποια ομως θα αποτελει συνεχεια των ερευνων,με αποτελεσμα γινομαστε ολοι εθελοντές και πειραματοζωα στο βιαστικο αυτο εμβολιο των διαφορων εταιρειων.
Οι καπιταλες οπως ο μπιλ γκειτζ θα κερδίσουν οι εταιρείες επισης οι επιστημονες ,χαμενοι θα βγουν οι χωρες γτ ολες θα χρεωθουν αυτο το εμβολιο και οι πολιτες σε θεμα αν ειναι ασφαλες η οχι.