εγω να σοβαρευτω? εχεις ακιουσει τις τελευταιες δηλωσεις του αδωνη τι λεει για το εμποριο?
Ναι, εσύ να σοβαρευτείς. Και ναι άκουσα, εσύ άκουσες? Κι αν άκουσες τι κατάλαβες?
blackjack μια φορα εγινε το καλοκαιρι του 2019 δεν προκειται να ξαναυπαρξει αλλο
Μεγάλε άστο... στην κυριολεξία μας λυπήθηκε ο θεός, ο Αλλάχ, ο Μωάμεθ και ο Δίας όλοι μαζί. Μην το συζητάς καν τι θα γινόταν αν το καλοκαίρι δεν είχε γίνει το Blackjack... Ούτε να το συζητάς καν μεγάλε!
με τα χαρτια για μη ευθυνη της εταιριας σε οσους εμβολιαστουν συμφωνεις η οχι?
Φυσικά και συμφωνώ!!! Με την έννοια ότι κι εγώ το ίδιο ακριβώς θα έκανα! Και να σου πω κι ένα μυστικό? Κόβω την πούτσα μου σε κύβους ότι και ΕΣΥ το ίδιο θα έκανες, αν ήσουν ο CEO της εταιρείας. Να σου πω και το γιατί? Να σου πω:
Το εμβόλιο αυτό θεωρητικά θα γίνει σε 7 δις ανθρώπους... υποτίθεται σε όλο τον πλανήτη... σωστά? Άντε να μην είναι 7 δις, να είναι 6 δις? 5? 3? Ας πούμε ότι θα το κάνουν 3 δις. Κι ας πούμε ότι υπάρχουν παρενέργειες στο 0,5%.
Είσαι λοιπόν CEO της εταιρείας. Θα αποφασίσεις να αναλάβει το κόστος η εταιρεία σου για 15.000.000 (δέκα πέντε εκατομμύρια) ανθρώπους και να τους αποζημιώσεις? Αυτούς και τις οικογένειές τους?
Περιμένω την απάντησή σου.