Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Συμμορία κανονικότατη... since 1945Οχι οτι έχει καμιά αξία το πολιτικό πτώμα αλλά για να θυμόμαστε ποιοι μας συγκυβέρνησαν.
Συμμορία κανονικότατη... since 1945Οχι οτι έχει καμιά αξία το πολιτικό πτώμα αλλά για να θυμόμαστε ποιοι μας συγκυβέρνησαν.
ειπα 3 μοναδες μπροστα στην αττικη ειναι ο συριζα και κραταει υπεροχη σε αχαια ηλεια αρτα χανιων ρεθυμνο ηρακλειο λασιθι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα εξηγείται ποιον ακούν τα σούργελα εδώ και τα αναμασάνε!!!
σιγα ρε αντρα εσυ,θα πας να βαρεσεις κ εσυ τον τσιπρα οπως ο λοβερδος??Εγώ είχα πετύχει τον Μπάρκα! Κατέβασα παράθυρο και ούρλιαξα "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!". Και μάντεψε... γύρισε και με κοίταζε όντως σαν μαλάκας καράφλας!!! Ακολούθησε ένα "ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ!!!" με μούτζα βασιλικιά και συνέχισα το δρόμο μου!βιτσας τον ειχα πετυχει στο Συνταγμα και πιασαμε κουβεντα...μιλαμε για μπετοστοκο..συντηρουσε μονος του ενα προποτζιδικοκαημος του ηταν να μην κανει γηπεδο η αεκ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι γελοιο να λες οτι ο κουλης ειναι μορφωμενος και φωστηρας,γελανε και οι πετρες.αστα δεν ειναι επιχειρημα703 μην το ψαχνεις 7,5 χρονια δουλεψε ο κουλης μεχρι τα 36 που πολιτευτηκε
Αλλοι στην ηλικια των 36 εχουν 15 και 17 χρονια εργασιας.
πηρες λεπτομερη απαντηση
μερικοι που δεν εχουν σπουδασει μπορει
εκατο φορες ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΣΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΑΣΤΑ ΑΣΥ
ενας οποισδηποτε
απο 18 4 βασικες σπουδες
4 χρονια μαστερ και διδακτορικο
2 χρονια περιπου στρατο
7,5 χρονια αν δουλεψε που μπορει να ειναι και παραπανω ταυτοχρονα με τις σπουδες ΚΑΝΟΥΝ 35,5 που στα 36 μπηκε στην πολιτικη
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ;;;;;;;;;;;
Μελλοντικα θα τη νομιμοποιησω τη πωληση των αμαξιων,θα φτιαξω μια εικονικη εταιρεια και θα τα πουλαω ετσι αλλα δεν μπαινω σε λεπτομέρειες πως γινεται η μπιζνα,πολλοι μαντραδες δουλευουν ετσιΟσο για τη μπιζνα που κανω αγοραζω αμαξια για ιδιωτικη χρηση δεν μοθ αρεσουν και τα πουλαω.
Που ειναι το προβλημα ?
Ζανούλη εγώ δεν είμαι ΣΔΟΕ για να μου λες παπαριές. Αυτές κράτα τες αν σε φωνάξουν ποτέ για έλεγχο.
Αν πιστεύεις οτι θα δεχθούν οτι αγοράζεις ΚΑΘΕ χρόνο 2~3 μεταχειρισμένα και τα μεταπωλείς με κέρδος χωρίς να θεωρείται επαγγελματική δραστηριότητα τότε οκ. Καλή τύχη (και καλό κουράγιο)!
Εγώ σε ρώτησα αν αυτόν τον έκνομο τρόπο βιοπορισμού, χωρίς έδρα, χωρίς επαγγελματικό ΑΦΜ, χωρίς εισφορές τον θεωρείς επάγγελμα.
ΥΓ.
Και για να μην παρεξηγηθώ: Αν το συγκρίνω με οποιοδήποτε νόμιμο επάγγελμα είναι κακό. Παραμένει όμως καλύτερο από την αναξιοπρέπεια της ζητιανιάς επιδομάτων.![]()
Μελλοντικα θα τη νομιμοποιησω τη πωληση των αμαξιων,θα φτιαξω μια εικονικη εταιρεια και θα τα πουλαω ετσι αλλα δεν μπαινω σε λεπτομέρειες πως γινεται η μπιζνα,πολλοι μαντραδες δουλευουν ετσιΟσο για τη μπιζνα που κανω αγοραζω αμαξια για ιδιωτικη χρηση δεν μοθ αρεσουν και τα πουλαω.
Που ειναι το προβλημα ?
Ζανούλη εγώ δεν είμαι ΣΔΟΕ για να μου λες παπαριές. Αυτές κράτα τες αν σε φωνάξουν ποτέ για έλεγχο.
Αν πιστεύεις οτι θα δεχθούν οτι αγοράζεις ΚΑΘΕ χρόνο 2~3 μεταχειρισμένα και τα μεταπωλείς με κέρδος χωρίς να θεωρείται επαγγελματική δραστηριότητα τότε οκ. Καλή τύχη (και καλό κουράγιο)!
Εγώ σε ρώτησα αν αυτόν τον έκνομο τρόπο βιοπορισμού, χωρίς έδρα, χωρίς επαγγελματικό ΑΦΜ, χωρίς εισφορές τον θεωρείς επάγγελμα.
ΥΓ.
Και για να μην παρεξηγηθώ: Αν το συγκρίνω με οποιοδήποτε νόμιμο επάγγελμα είναι κακό. Παραμένει όμως καλύτερο από την αναξιοπρέπεια της ζητιανιάς επιδομάτων.![]()
Τύπε σύμφωνα με το μέλος Αλεξ71 ο Κούλης είναι μορφωμένος και καταρτισμένος. (Δικές του λέξεις ακριβώς)Καμαρωνουνε οι κυρ Παντεληδες για τον κουλη που οποτε ανεβαινει να μιλησει στη βουλη γινετε ρεζιλι των σκυλιωνε , δεν θυμοταν αν πηγε Βερολινο το 20 και ειρωνευοταν κιολας , η ομαδα αληθειας εφτιαξε και βιντεο και απο κατω τα γιδια σχολιαζαν κιολας ,δεν μπορουσε να πει την λεξη συνταξιουχος ουτε με την τριτη προσπαθεια . Πηγε να μικησει εκτος κειμενου και εκανε παλι πατατα με τον Φιλη
ειναι γελοιο να λες οτι ο κουλης ειναι μορφωμενος και φωστηρας,γελανε και οι πετρες.
Πηγε να μικησει εκτος κειμενου και εκανε παλι πατατα με τον Φιλη