Δημαρ μπαρμπαφωτης
Να μην ξεχνιομαστε
λαος καρατζεφερης ακροδεξια θυμάσαι???
Μωκο πασοκε
εσυ θυμασαι τον καμμενο???
Ρε αρνιακε δεν ειναι καλος ο καμμενος??
Εγω μια χαρα παιδι το βλεπω.
ρε ζανουλη θα σε μαλωσει ο ηγετης...δεν τα εμαθες οτι δεν ειναι πια ερωτευμενοι?
και τι εγινε ρε αρνιακε που τωρα δεν ειναι ερωτευμενοι?
Εσεις ειστε ακομα ερωτευμενοι με τους πασοκους?
ζανουλη θα σου πω κατι για να τελειωνουμε με τη μαλακια..οπως ειμαι αθρησκος ειμαι και ακομματιστος..με ενδιαφερει βεβαια η πολιτικη αλλα για να ειμαστε στο ελαχιστο σοβαροι ανθρωποι που να γνωριζουν,να εχουν σπουδασει και να ασκουν πολιτικη στην χωρα μας απλα δεν υπαρχουν...ετυχε επισης να πηγαινω στο ιδιο λυκειο με τον τσιπρα και αργοτερα στο πανεπιστημιο..γνωριζω ακριβως την πορεια του ανθρωπου αυτου...σε μια φραση θα σου πω οτι αν ο αλαβανος δεν ειχε παρει απο το χερι αυτο το παιδακι να το παει στην καρεκλα,δεν θα εβγαινε ουτε βουλευτης...για το πτυχιο του δε αμα θες σου λεω την ιστορια και θα γελασουμε πολυ...το να προσπαθεις να διαχωρισεις το πασοκ απο τον συριζα ειναι απλα αστειο..οποιος και αν το κανει ειναι γελοιος..μπορειτε να λετε απειρες μαλακιες για να δικαιολογησετε τις μετακινησεις αλλα η ουσια ειναι οτι αυτο το χαλι κατα τη διακυβερνηση συριζανελ δεν εχει ματαγινει...ουτε οταν εφτιαχνε η μαρικα ντολμαδακια στον κυρκο δεν εγιναν τετοια ξεφτυλικια..
ρε αρνιακε αν εισαι ακομματιστος οπως λες δεν θα μπαινες εδω μεσα να στηριξεις εμμεσα τη νδ και τον κουλη.
Εγω ειμαι μελος στο συριζα και ειμαι μεσα στο κομμα εχω μιλησει με βουλευτες και ομιλιες εχω παει...
Το οτι ησουν συμμαθητης με τον αλεξη δεν μ ενδιαφέρει ουτε με απασχολει οπως και οτι λες τον πηρε ο αλαβανος απο το χερι και τον εκανε προεδρο,για να το κανει ο αλαβανος αυτο κατι ειδε στον αλεξη που στους αλλους δεν εβλεπε.
Η κυβερνηση συριζα ηταν η καλυτερη κυβερνηση μετα την μεταπολιτευση και αυτο δεν το λεω μονο εγω αλλα οι αριθμοι της οικονομιας και της αναπτυξης.
Το πεπλο του κορωνοιου δεν σας καλυπτει την γυμνια.
Βουλιαξατε τη χωρα και θέλετε να βγειτε και απο πανω.
Οσο για τον κουλη ξερεις ποσα πληρωνε ο μπαμπας για να σπουδάσει το βλαμμενο κοινωνιολογια στο χαρβαρντ??? Ξερεις οτι στα ιδιωτικα κολέγια στην ηπα περα απο αυτους που εχουν παρει υποτροφια οι υπολοιποι ειναι παιδια πλουσιων ανα το κοσμο δικτατορων βασιλιαδων κλπ τα οποια με τα λεφτα των μπαμπαδων βγαινουν απο τα κολεγια με ενα τιτλο και μετα πανε στις χωρες τους και το παίζουν φωστηρες.
Τα καλυτερα κεφαλια του χαρβαρντ βρισκουν δουλεια σε εταιρειες με παχυλους μισθους των 200χιλιαδων ετησίως αλλα ο κουλης τι αναγκη εχει αυτα τα λεφτά μιας και τα λεφτα μιας χωρας ολοκληρης τα κανει οτι θελει.
Γαμω τη νδ