athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756
για γραφε ομορφα απολειφαδι για τον ΚαραμανηΚαργαμουνη θα ερθω σπιτι σου με Jean και θα σε κανουμε τοπι
για γραφε ομορφα απολειφαδι για τον ΚαραμανηΚαργαμουνη θα ερθω σπιτι σου με Jean και θα σε κανουμε τοπι
Καργαμουνη θα ερθω σπιτι σου με Jean και θα σε κανουμε τοπι
Χλεχλε πες μας για το σπιτι στο σουνιο ρε πόσα μπανια εχει ; 500 λίγα ειναι για 3 χρονια η επρεπε να δινει 700 ;
Δεν τολμας
Εισαι κοτα
Ρε χλεχλε εισαι βλακας ρε ; Ο Τσιπρας το νοικιασε για 3 χρονια τι παπαριες λες απο κει και περα
Χλεχλε πες μας για το σπιτι στο σουνιο ρε πόσα μπανια εχει ; 500 λίγα ειναι για 3 χρονια η επρεπε να δινει 700 ;
Εντάξει κονόμησε ο ιδιοκτήτης.
Με τα 3 χρόνια προκαταβολής ξεχρέωσε την ανακαίνιση και τώρα θα περιμένει να περάσουν 1000+ μέρες για να παίρνει από το σπιτάκι πρώτη μούρη θάλασσα 1,3 ευρώ την μέρα.
700 η 900 ρε ξεβρακωτε?Ρε χλεχλε εισαι βλακας ρε ; Ο Τσιπρας το νοικιασε για 3 χρονια τι παπαριες λες απο κει και περα
Kαι γιατί είπε οτι τα πρώτα τρία χρόνια συμφώνησαν στα 500 και μετά θα πάει στα 700;
700 η 900 ρε ξεβρακωτε?Ρε χλεχλε εισαι βλακας ρε ; Ο Τσιπρας το νοικιασε για 3 χρονια τι παπαριες λες απο κει και περα
Kαι γιατί είπε οτι τα πρώτα τρία χρόνια συμφώνησαν στα 500 και μετά θα πάει στα 700;
Παμε παλι , το σπιτι θα το νοικιασει για 3 χρονια , οκ ;δεν σας αρεσε το deal που εκανε , δικαιωμα σας
παλι εβρισες τωρα ξερειςΝταιμα σου εχω πει κοψε τη μαλακια αγορι μου , αυτα τα συζηταγαμε πριν μηνες , που ησουνα ;τωρα κοβεσε και ξανα ελα απο σεπτεμβρη
γειτονας του τρουμπακη εισαι τυπε?Παμε παλι , το σπιτι θα το νοικιασει για 3 χρονια , οκ ;δεν σας αρεσε το deal που εκανε , δικαιωμα σας
Να μου δωσει τα κλειδια να μενω το χειμωνα που μενω στους δρομους
Να βαλει ιντερνετ πρωτα
νταιμα γκασμα παλι τα ιδια η δημοσκοπηση εχει παλιωσει πλεον κανε λιγο υπιμονη θα βγει καινουργιαπαλι εβρισες τωρα ξερειςΝταιμα σου εχω πει κοψε τη μαλακια αγορι μου , αυτα τα συζηταγαμε πριν μηνες , που ησουνα ;τωρα κοβεσε και ξανα ελα απο σεπτεμβρη
Στο ερώτημα πως θα διαχειρίζονταν την πανδημία μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες που ρωτήθηκαν απάντησαν σε ποσοστό 52% μάλλον και σίγουρα χειρότερα, σε ποσοστό 28% μάλλον και σίγουρα καλύτερα και σε ποσοστό 16% το ίδιο με τη Νέα Δημοκρατία.