fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Δες το βίντεο ....
Βάλε μας ακόμα μια φορά το εισητήριο του μετρό της Νέας Υόρκης του ξαδέρφου σου.
Ξεφτιλισμένε άνανδρε .... το εισιτήριο ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 03.30 ...
Εκείνη την ώρα ένας λατζέρης από το χομπόκεν , αμφισβητούσε ότι έχω πάει στη ΝΥ ....
Αν υπάρχει ΑΝΔΡΑΣ που πιστεύει ότι ο οποισδήποτε θα έτρεχε στις 03.30 να βρει εισιτήριο από ξάδελφο ή οποιοδήποτε άλλο ....
Ο λατζέρης πάντως , είχε ίχνη ανδρισμού και φιλότιμου και εξαφανίστηκε μετά την ήττα που έφαγε.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΕΣΥ.
Εσύ δεν έχεις αποδείξει τίποτε.
Δεν έχεις γράψει ποτέ τίποτε, για τζάδικο , για βίζιτα .... για τίποτε ....
Είσαι το απόλυτο μηδενικό .
Μια τρύπια των τσοντοσινεμά .
μην μιλας ρε βλαροκ σημερα στα εβγαλα στη φορα ολα.Ο βλαρόκ που πήγε να την πει στο δημητράκη που είναι ;;
Και με τα 3 προφίλ του ;;;
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΣΕ ΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝ .
Ότι μένει στην αγία πατρούπολη, ότι έχει ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .... ότι έχει τουαρέγκ στη ρωσία ...
ότι έχει ακριβά μπουφάν και μπότες από φίδι ...
Ο ΒΛΑΡΟΚ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ;;;;;; ΤΙΠΟΤΕ
Ίσως πίνει ζεστό κάτουρο τώρα και είναι απασχολημένος ...
Μην ξεχνάμε ότι του αρέσουν πορνοστάρ που γαμάνε με στράπον Φ40 και ... ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ !!!!!!!
τύπε πρεπει καποια στιγμη να τα βρειτε με τυπο μπαρόκ ειναι κριμα να τσακώνεστε μεγάλοι άνθρωποι. καπου πρεπει να μπει ενα όριο
και εσυ τύπε πρεπει να δειξεις μεγαλοψυχία και αυτοσυγκράτηση . οσο και αν σε κατηγορει ο τυπος μπαρόκ εσυ δεν πρεπει ποτε να μπεις στο παρακατω νήμα
και να διαβασεις την σελίδα 3651 (ποστ #54758)
Τι ψάχνουμε τύπε σε αυτό το ποστ;;
Καργαμουνη αυτο εννοει.
barock barock Κανονικό Μέλος
Elena xatzi
Aν αφηνει ο καθηγητης Coffee
Ήθελα να με βιάσει η καθηγήτρια μου, Κυρία καθηγήτρια.
Στο νημα της χατζη σελιδα 3651
Ρε μαλάκα Λάκη, όνομα και πράμα λάκης είσαι, κανείς δεν αμφισβήτησε το εισητήριο που έβαλες τα χαράματα. Σου το έχω γράψει 100 φορές οτι το ξέρουμε πως έχεις στα συρτάρια σου το εισητήριο-ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΥ.
Δίπλα στα τηλεκοντρόλ το έχεις φυλαγμένο.
Ρε μαλάκα Λάκη, όνομα και πράμα λάκης είσαι, κανείς δεν αμφισβήτησε το εισητήριο που έβαλες τα χαράματα. Σου το έχω γράψει 100 φορές οτι το ξέρουμε πως έχεις στα συρτάρια σου το εισητήριο-ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΥ.
Δίπλα στα τηλεκοντρόλ το έχεις φυλαγμένο.
Εδώ είμαστε να μας .... διαψεύσεις ....
καπως πρεπει ο ερικ να στματησει να βριζει για αυτο το βαζω παλι οταν βριζειτο εχεις πει 100 φορες και βλεπεις δεν υπάρχει αντικτυπος.αγαπητε φυσικα πανεξυπνε υπεροχε καταπληκτικε γεματε μα επιχειρηματα μορφωμενε ερικ θα σε αφησω για λιγο θα τα ξαναπουμε αργοτερα
και προκαταβολικα για τις επομενες βρισιες
Στο ερώτημα πως θα διαχειρίζονταν την πανδημία μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες που ρωτήθηκαν απάντησαν σε ποσοστό 52% μάλλον και σίγουρα χειρότερα, σε ποσοστό 28% μάλλον και σίγουρα καλύτερα και σε ποσοστό 16% το ίδιο με τη Νέα Δημοκρατία.
ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi
Ο τύπος ρετρο μας έδωσε και τον αριθμό ενός μηνύματος και το έβαλα σκρινσοτ. Τι γράφει το μήνυμα ρε ΤΡΥΠΙΕ;
ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi
Ο τύπος ρετρο μας έδωσε και τον αριθμό ενός μηνύματος και το έβαλα σκρινσοτ. Τι γράφει το μήνυμα ρε ΤΡΥΠΙΕ;
Τα ξεχασες??τελικα σε βιασε με το στραπον
εγ το μετεφερα αυτούσιο και εδωσα αριθμο σελιδας να μπουν οσοι θελουν να το δουν.ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi
Να βρεις τέτοιο ποστάρισμα ρε ΤΡΥΠΙΕ. Αυτό που έβαλε ο τύπος ρετρο δεν είναι καν δικό μου. Άρα εσύ είσαι ΤΡΥΠΙΟΣ και ο τύπος ρετρο την πάτησε πιστεύοντας έναν ΤΡΥΠΙΟ.
Λακη περιμενουμε την δεσμιδα με τα φραγκα που μας εχεις ταξει....Μπαροκ την εβαλε σειρα σου τωρα....
θα βρεις τα ξυρισμενα μου αρχιδια εκει στο εγγυωμαιεγ το μετεφερα αυτούσιο και εδωσα αριθμο σελιδας να μπουν οσοι θελουν να το δουν.ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi
Να βρεις τέτοιο ποστάρισμα ρε ΤΡΥΠΙΕ. Αυτό που έβαλε ο τύπος ρετρο δεν είναι καν δικό μου. Άρα εσύ είσαι ΤΡΥΠΙΟΣ και ο τύπος ρετρο την πάτησε πιστεύοντας έναν ΤΡΥΠΙΟ.
Και εχω ακομα να τσεκαρω αλλες 3000 σελιδες ολο και κατι αλλο θα βρω μεσα.
ρε σας ειπε τον κουλη γρουσουζη και γιο του τερι και δεν βγαλατε τσιμουδια.θα βρεις τα ξυρισμενα μου αρχιδια εκει στο εγγυωμαιεγ το μετεφερα αυτούσιο και εδωσα αριθμο σελιδας να μπουν οσοι θελουν να το δουν.ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi
εγ το μετεφερα αυτούσιο και εδωσα αριθμο σελιδας να μπουν οσοι θελουν να το δουν.ρε βλαροκ εσυ παρακαλαγες την κοπέλα να σε βιασει.Βασικα ουτε γω καταλαβα τι εννοει ο τυπος ρετρο μ αυτο το ποστ...![]()
Καργαμουνη αυτο εννοει.
Elena xatzi