αγαπητε φυσικα πανεξυπνε υπεροχε καταπληκτικε γεματε μα επιχειρηματα μορφωμενε ερικ θα σε αφησω για λιγο θα τα ξαναπουμε αργοτερα
και προκαταβολικα για τις επομενες βρισιες
Στο ερώτημα πως θα διαχειρίζονταν την πανδημία μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες που ρωτήθηκαν απάντησαν σε ποσοστό 52% μάλλον και σίγουρα χειρότερα, σε ποσοστό 28% μάλλον και σίγουρα καλύτερα και σε ποσοστό 16% το ίδιο με τη Νέα Δημοκρατία.
μαστορα...ασε τι θα εκανε ο συριζα..μπορει καλυτερα μπορει χειροτερα εμενα στο πουτσο μου.Εγω μιλαω για τις μαλακιες που κανει ο κουλης για το ποσο σωστος-λαθος ειναι εγω δεν εχω τιποτα προσωπικο με καποιον επειδη ειναι δεξια η αριστερα δε με νοιαζει πλεον το εχω ξανα πει ετσι οπως ειναι ολοι για το πουτσο ειναι,αλλα ολους αυτους που φορανε παρωπιδες με την εκαστοτε κυβερνηση και κοιτανε μονο πως να σε ταπωσουν επειδη το μυαλο τους ειναι μπλε-πρασινο-κοκκινο/δε με νοιαζει,εγω ολους αυτους τους θεωρω οχι απλα γκαου,αλλα σκουληκια!! και επειδη πεταχτηκε ενας εξυπνακιας εδω και κατι μ ειπε για τη φωτο επειδη εχει κραγιον (απο μια ταινια ειναι με τον kurt russell χαμος στη τσαινα ταουν-ταινιαρα) θα του πω αφου λοιπον πιστευει οτι ειμαι γκει απο τη φωτο,φανταζομαι δε θα εχει θεμα να μου εμπιστευτει τη γκομενα του για ενα βραδυ μαζι μ ???