Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ρε Καραμάνη 65άρης είσαι? Τι λέει αυτός εδώ?Λαδακι ΜΟΥΝΑΚΙ αριστερο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!
Ρε Καραμάνη 65άρης είσαι? Τι λέει αυτός εδώ?Λαδακι ΜΟΥΝΑΚΙ αριστερο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!
Γιατι ξεχωριζαν τον κοσμο ,διναν μονο σε ελληνες κι οχι σε οποιον εχει αναγκη,η αλληλεγγυη και η βοηθεια στο συνανθρωπο δεν κοιταει χρωμα,θρησκεια ,εθνικοτητα ειναι για ΟΛΟΥΣ!Πολύ σωστά, συμφωνούμε 100%!!!Αυτα τα ερωτηματα τυπου ή το ενα ή το αλλο ειναι εντελως ακυρα αλλα θα σου απαντησω για να μη νομιζεις οτι σε αποφευγω:Αν ειχα ενα πενηνταλεπτο θα το εδινα σε οποιο παιδακι ερχοταν πρωτο,αν ειχα να δωσω στο παιδι μου κι οχι στου γειτονα θα μαθαινα στο παιδι μου τη ρηση του Χριστου οτι πρεπει να μοιραζεται αυτο που εχει με αυτον που δεν εχει και βρισκεται σε αναγκη,καλο ειναι να μαθαινεις χρησιμα πραγματα στο παιδι σου κι οχι να μισει ανθρωπους με διαφορετικες πολιτικες αντιληψεις ,ελπιζω να σε καλυψα.
Άρα γιατί τα συσσίτια της ΧΑ ήταν συσίτια του μίσους?
ακομα εκει είσαι σε καργαμουνη μια ζωη παλαιομοδιτης.Καραμανη τι παπουτσια φορας ρε αλανι
Τωρα με τη καραντινα σνικερς adidas κ nike
ASICS η Salomon.
Εγω μονο Salomon φοραω
Φυσικά.Να σου κανω κι εγω μια ερωτηση;
Πουστρατογαμημενος Λαλακης
Αν ησουν αρρωστος κι επρεπε να σου κοψουν ενα ποδι για να ζησεις ποιο θα ηθελες να χασεις,το αριστερο ή το δεξι;Φυσικά.Να σου κανω κι εγω μια ερωτηση;
Είναι και τα δύο δικά μου πόδια, δεν είναι συγκρίσιμο, ουσιαστικά καμία σχέση!Αν ησουν αρρωστος κι επρεπε να σου κοψουν ενα ποδι για να ζησεις ποιο θα ηθελες να χασεις,το αριστερο ή το δεξι;
Ετσι ακριβως Μπαρμπα αυτα τα ερωτηματα στερουνται λογικης,απο κει και περα πρεπει να κοιτας και το συνανθρωπο σου κι αν μπορεις να βοηθας,αν δηλαδη μπουν ληστες στο σπιτι του γειτονα δεν θα καλεσεις την αστυνομια,θα αφησεις να τον ρημαξουν;,ασε το η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες ηταν συνθημα του Αντρεα που δεν σε κοβω για θαυμαστη του !!!Λοιπον,καλο βραδυ,εσκασα με τον θρυλο σημερα,παω για υπνο,εχω τραπεζες αυριο!Είναι και τα δύο δικά μου πόδια, δεν είναι συγκρίσιμο, ουσιαστικά καμία σχέση!Αν ησουν αρρωστος κι επρεπε να σου κοψουν ενα ποδι για να ζησεις ποιο θα ηθελες να χασεις,το αριστερο ή το δεξι;
Είναι σαν να σε ρωτούσα παραπάνω σε ποιο θα έδινες, στον γιο σου ή την κόρη σου.
Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό η χώρα να κοιτάξει τους Έλληνες πρώτα. Γιατί? Γιατί είναι Έλληνες κι είσαι κι εσύ το ίδιο. Κατ' επέκταση και στο σπίτι σου... το σπίτι σου θα προστατεύσεις, όχι του γείτονα. Εσύ και πολλοί άλλοι αυτά δεν τα δέχονται, θέλουν τα πάντα όλα ίσα κτλ, κτλ. Όταν όμως πρόκειται για εαυτόν, τότε αλλάζει το πράγμα! Κι είναι ελεεϊνό ρτε φίλε!!!!
Θαυμαστή του Αντρέα??? Έλεος,πάρτο πίσω θα σου κάνω αναφορά!!!!!!Ετσι ακριβως Μπαρμπα αυτα τα ερωτηματα στερουνται λογικης,απο κει και περα πρεπει να κοιτας και το συνανθρωπο σου κι αν μπορεις να βοηθας,αν δηλαδη μπουν ληστες στο σπιτι του γειτονα δεν θα καλεσεις την αστυνομια,θα αφησεις να τον ρημαξουν;,ασε το η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες ηταν συνθημα του Αντρεα που δεν σε κοβω για θαυμαστη του !!!Λοιπον,καλο βραδυ,εσκασα με τον θρυλο σημερα,παω για υπνο,εχω τραπεζες αυριο!
με νοιάζει τι κάνει
καλό κουράγιο!
Αλήθεια, τράπεζες
στειλε φοτο σε πμΚαραμανη τι παπουτσια φορας ρε αλανι
Τωρα με τη καραντινα σνικερς adidas κ nike