jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε πασιγνωστη μπορει να μην εχει μείνει κοκκαλο απο τους τοτε γερμανοτσολιαδες αλλα ξεχνας οτι αυτοι έχουν απογονους οι οποίοι ειναι χειροτεροι και απο τους προγονους τους.Σκάσε λούγκρα βλαρόκ, barock ,
γέρο γκέουλα απόγονε ταγματασφαλιτών που
έγλειφαν τους ναζί.
Αμόρφωτε και αστοιχείωτε, λούγκρα απόγονε ταγματασφαλιτών
γερμανόφιλων , σαν τον Κούλη
αυτό τον όρκο λες όταν πιπώνεις λάθρο:
ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 30/4/1944
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."
Αυτόν τον όρκο έδιναν κάποιοι Έλληνες και γι' αυτόν τον όρκο πήραν τον έπαινο του ίδιου του Χίτλερ. Οι Γερμανοί αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και ο Χίτλερ ακόμα ευγνωμονούσε τους Ταγματασφαλίτες. Το Ράιχ κατέρρεε και ο Χίτλερ δεν "λησμονούσε" τους ομοϊδεάτες και χαφιέδες του στην Ελλάδα.
Αυτοί οι Ταγματασφαλίτες ήταν που είχαν το θράσος να παρουσιάζονται σαν προστάτες της Δημοκρατίας. Αυτοί λοιπόν οι δωσίλογοι ταγματασφαλίτες, που ρήμαξαν τον κόσμο στην Κατοχή, "έβλεπαν" τα "αφεντικά" τους να "πακετάρουν" και όπως ήταν φυσικό αγωνιούσαν για την επόμενη "ημέρα". Είχαν υπόψη τους κάποια σχέδια επιβίωσης, αλλά όλα αυτά ήταν στον "αέρα". Ο φόβος τους ήταν να μην "εγκλωβιστούν" ...Να μην "εγκλωβιστούν" ανάμεσα σε έναν λαό, που "πανηγύριζε" την απελευθέρωσή του και στους Άγγλους, οι οποίοι θα ήθελαν να τον ικανοποιήσουν με τιμωρίες προδοτών, προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη την παλινόρθωση του "θρόνου" ...Να μην εγκλωβιστούν ανάμεσα στους βασιλικούς, οι οποίοι τους μισούσαν και θα έκαναν "δώρα" στον λαό, προκειμένου ν' ανακτήσουν την εύνοιά του.
Οι βενιζελικοί ήταν οι γερμανοτσολιάδες , ταγματασφαλίτες.
Ήρθε η ώρα να ψοφολογήσετε , γλείφτες γερμανοτσολιάδες !
Ρε τύπε, 3:23 τα ξημερώματα μελετάς/αντιγράφεις/στοχάζεσαι τα εγκλήματα των ταγματασφαλιτών και ποστάρεις το άρθρο της Καθημερινής του 1944 με τον όρκο τους;
Οκ σεβαστό, ο καθένας με τα γούστα του. Στο κάτω-κάτω η μελέτη της ιστορίας είναι καλό πράγμα.
Τα γράφεις όμως όλα αυτά για να καταλήξεις "Ήρθε η ώρα να ψοφολογήσετε , γλείφτες γερμανοτσολιάδες !".
Δεν ήρθε η ώρα τύπε μου. Η ώρα πέρασε προ πολλού.
Δεν ξέρω τι συναισθηματικό φορτίο κουβαλάς αλλά αυτά έγιναν πριν 76 χρόνια και δεν έχει μείνει κόκκαλο από τους γερμανοτσολιάδες.
Οχι μόνο η original αλλά και η πρόσφατη καπηλεία του όρου αυτού το 2015 έχει ξεπεραστεί.
Δικαίωμά σου βέβαια να τα λες, μην περιμένεις όμως με τέτοια φαντάσματα του παρελθόντος να σε πάρουν στα σοβαρά.
Οι μισοι δεξιοι εδω μεσα απογονοι αυτων των στοιχειων εισαστε,νομιζεις οτι πανε αυτοι και τελειωσαν?αμ δε καθε μερα εδω μεσα σας τρωμε στη μαπα φασισταρια.