Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
μονο με Καραμανη γελαω εδω μεσα βλακακοΗρθε ο Καραμανης τωρα να γαμησει λιγο πιτσιρικο καταθλιπτικο ταιγκερ![]()
μονο με Καραμανη γελαω εδω μεσα βλακακοΗρθε ο Καραμανης τωρα να γαμησει λιγο πιτσιρικο καταθλιπτικο ταιγκερ![]()
ρε αθηναιε τωρα σοβαρά πιστευεις οτι καργαμμουνης μπορεί να πηδησει εδω μεσα σε αντιλογο?Ηρθε ο Καραμανης τωρα να γαμησει λιγο πιτσιρικο καταθλιπτικο ταιγκερ![]()
Δεν κανει το παιδι τσαμπα το εχετε βαλει υπερωριες εδω μεσα.
καλα καλα θα με δεις στο συνταγμα.Αυτη τη βδομαδα δε θα θελα να μουν καθολου αριστερος τιγροπουστας...
Εχει ΜΑΤΣΟΥΚΙ απο ΧΡΥΣΟΧΟ και ΜΗΝΥΣΗ απο ΑΔΩΝΙ...![]()
Παρε πατατακια κολα και βαλε σκαι.
ξερεις καλα τη σημασια της λεξης και την ορθογραφία της προμοτορακο?ενας βαμμένος δεξιος είναι που θέλει να επιβληθεί αλλα δεν του βγαινει.Εμενα ρουφιανος μου φενετε κωλογλυφτης και πολυ δηθεν κλασικος δεξιος δηλαδη
Τον αλλον τον τραμου εκεινος περα απο φασιστομουτρο ψωναρα λοποδιτης μούτρο που ηταν ηθελε να βλεπει τριγυρω του κόσμο να πεθαινει απο την πεινα και αυτος να ζει καλα,ηδονιζοταν βλεποντας φτωχεια παντου και αυτος να ειχε λεφτα και να εκμεταλλευοταν τους φτωχους, να τρώνε απο τα σκουπιδια ελεγε κλπ και ηταν μεγας θαυμαστης της πουτανας της Θάτσερ.
Τον εκανα τον αγγλετερο τραμου τ αλατιού του πηδησα σωμα ψυχή και ολοκληρο του το ειναι και τωρα γλιτωσαμε που δεν ξαναμπαινει στο μπου και αν μπει τον περιμενω μ ανοιχτες αγκαλες.
ωραία δύο σε ένα το μάθημα στα απροσάρμοστα
φαίνεται (δημοτικού βρε, ξανακύλησες. ως γατούλης είχες αρχίσει να στρώνεις)
λωποδύτης (οκ κάπως πιο δύσκολο. γράψτο 100 φορες μεχρι αυριο. αν θες ανοίγουμε και σχετικό νήμα)
ηρθες παλι να μυρισεις πουτσιλα εσυ ;Ρε Ξευτιλισμενοι δεξιοι ρουφιανοι τωρα που καθε μερα πεθαινει τοσος κοσμος με ευθηνη του ΠΘκουλη εχετε μουγκαθει γαμω τη βλαχιά σας τοσο ανανδροι εισαστε ;
ευθύνη
μαλακάκο τιγρούλη πρόσεχε λίγο
να σου πω την ιστορια του προμοτορα ερικ.ηρθες παλι να μυρισεις πουτσιλα εσυ ;Ρε Ξευτιλισμενοι δεξιοι ρουφιανοι τωρα που καθε μερα πεθαινει τοσος κοσμος με ευθηνη του ΠΘκουλη εχετε μουγκαθει γαμω τη βλαχιά σας τοσο ανανδροι εισαστε ;
ευθύνη
μαλακάκο τιγρούλη πρόσεχε λίγο
εχω ετοιμο αλο κλωνο βλακακο εδω θα τρωτε πουτσα μεχρι να βγει ο συριζαΚλαστε μας τον μπουτσο δεξια καθικια
Τιγρούλη, άρχισες να ανεβάζεις στροφές.
Θα προλάβεις Χριστούγεννα;![]()
οταν σε γαμαγανε τα μπαρμπαδια στους τσοντοσινεμαδες αυτο ειχες καυμο ;εχω ετοιμο αλο κλωνο βλακακο εδω θα τρωτε πουτσα μεχρι να βγει ο συριζαΚλαστε μας τον μπουτσο δεξια καθικια
Τιγρούλη, άρχισες να ανεβάζεις στροφές.
Θα προλάβεις Χριστούγεννα;![]()
Ρε πούστη Σκατοκέφαλε Νο1, τάμα το έχω κάνει και συ και ο άλλος να γράψετε ΕΝΑ ποστ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ωραια εγω δεν ξερω,περιμενω να μεν διαφωτισεις εσυ.Που να καταλάβει το ορφανό του Στάλιν τη διαφορά στις έννοιες φοροΑΠΟΦΥΓΗ και φοροΔΙΑΦΥΓΗ.
Εδώ δε μπορεί να γράψει το όνομά του και υπογράφει με σταυρό.
Αν δεν πεις για αλλη μια φορα θα ξεφτιλιστεις.
Ο τραμου η εταιρα δεν ειπε οσες φορες και να τον ρωτησα.
Περιμενω εσενα να απαντήσεις