kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Το καλυτερο κρεας τυπε. Το καλυτερο κρεας. Εσυ κερνας ,εσυ οδηγας
εξαρτάται τι πορεια θα γινει και τι αντιδρασεις θα υπαρχουν.4 η 5 του μηνα κατεβαινω αθηναΤεσπα... αυτα ειναι επιστημονικη φαντασια... 100 χρονια θα κυβερνα η ΝΔ!
Προς το παρον ας απολαυσουμε το ΜΑΤΣΟΥΚΙ που θα πεσει στους απλυτους στις 6/12
Θα μαι με τον ποντικο πισω ενω ο πεταλουδας μπροστα ο φιλος του δεν θα ειναι γιατι εσπασε ποδι.
Παλι με τη καροτσα;;
Και το μοτοσικλετικο μπουφαν;;
Παλι τον αρουραιο θα μαζεψουνε...
Όταν ο ανήμπορος φτωχός ζει με επιδόματα είναι βάρος της κοινωνίας. Όταν ο πλούσιος ζει με κρατικές ενισχύσεις είναι ανάπτυξη Νέας Δημοκρατίας
λεξικο μπαμπινιωτη: δεξιος= μαλακας
δεξιος=τυμβωρυγχος
δεξιος=καθικι
δεξιος=ρουφιανος
πες μια καλημερα μωρη κακιωσα σοραγια.Κακημερα!
θα απαντησω για το δευτερο γιατι ημουν αυτοπτης μαρτυρας.κάπου είχε γράψει ο πούσυ ότι ξελόγιασε νεαρή, 4-6 εβδομάδες απαιτούνται, και μετά την εξεδιδε,
ή
ότι ζητούσε σκόντο εκβιαστικά από την άρτεμη
ή
ότι του αρέσει να πάει σε μπουρζουάδικα μαγαζιά και να πιστολιάζει τον λογαριασμό
Ο βαγκον ειπε στην κοπελα να του κανει μια εκπτωση στη τιμη και ως αντάλλαγμα να της γραψει μια καλη κριτικη η σχολιο,που ειναι το κακο?αυτη αρνηθηκε και πανω στα νευρα του της ειπε θα σου γραψω ασχημη κριτικη και τρεχει η κοπελα και βγαζει ολα τα π.μ στη φορα,ταυτοχρονα οι δεξιοι του σαιτ θειτσος προμοτορας και κανα 2 αλλοι βρηκαν πατημα και μπαναραν τοτε τον βαγκον.
Θα μας πουν τα δεξια καθικια τωρα για το αν γαμαμε πουτανες η αν πινουμε κοκες εινα μαρξιστικο, οτι γουσταρουμε κανουμε [b]με τα λεφτα που τιμια βγαζουμε[/b]
Κλαστε μας τον μπουτσο δεξια καθικια
μ αρεσει που θελετε να λέγεστε και καπιταλιστες.θα απαντησω για το δευτερο γιατι ημουν αυτοπτης μαρτυρας.κάπου είχε γράψει ο πούσυ ότι ξελόγιασε νεαρή, 4-6 εβδομάδες απαιτούνται, και μετά την εξεδιδε,
ή
ότι ζητούσε σκόντο εκβιαστικά από την άρτεμη
ή
ότι του αρέσει να πάει σε μπουρζουάδικα μαγαζιά και να πιστολιάζει τον λογαριασμό
Ο βαγκον ειπε στην κοπελα να του κανει μια εκπτωση στη τιμη και ως αντάλλαγμα να της γραψει μια καλη κριτικη η σχολιο,που ειναι το κακο?αυτη αρνηθηκε και πανω στα νευρα του της ειπε θα σου γραψω ασχημη κριτικη και τρεχει η κοπελα και βγαζει ολα τα π.μ στη φορα,ταυτοχρονα οι δεξιοι του σαιτ θειτσος προμοτορας και κανα 2 αλλοι βρηκαν πατημα και μπαναραν τοτε τον βαγκον.
Ρε Ζανούλη μου φτιάχνεις τη μέρα.
Το ανάρχιδο πουστράκι που εκβίαζε με κακή κριτική το περιγράφεις ως κάποιον "πάνω στα νεύρα του".
Σαν κάτι τύπους που ενώ έχουν κάνει ότι μαλακία φανταστείς μπροστά στον πρόεδρο ψελλίζουν "η κακιά η ώρα κε πρόεδρε"
σιγα ρε παντογνωστη η επιτομη της φοροδιαφυγης,που εδω ολοι οι νδ βουλευτες για να μην πληρωσουν ευρω εχουν φτιαξει οφσορ εταιριες σε φορολογικους παραδεισους και το ελληνικο δημοσιο δεν τσεπωνει μια απο αυτούς.Θα μας πουν τα δεξια καθικια τωρα για το αν γαμαμε πουτανες η αν πινουμε κοκες εινα μαρξιστικο, οτι γουσταρουμε κανουμε [b]με τα λεφτα που τιμια βγαζουμε[/b]
Μπα σε καλό σου ρε γατούλη, μας πέθανες.
Αν έβαζες μόνο τον εαυτό σου δεν θα σχολίαζα αλλά όταν λες "τίμια λεφτά" για τον Ζανούλη που είναι η επιτομή της απάτης, φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τότε δεν μας μένει άντερο.
τι τζιπαρα εχεις πες μας εδω και φωτογραφια με το κωλοδαχτυλο θα την περιμενουμε αλλη μερα.αν με δει μεσα θα βγει παλι,χεζεται.Προμοτορα σαραβαλων αυτοκινητων ζα κλων υπομονη ερχεται σε λιγο ο μπαμπας!
Ρε καργαμουνη τι αμαξι εχεις?
Αν ειναι να σου πουλησω κανένα
Προμοτορα σαραβαλων εχω αμαξαρα τζιπαρα καινουρια δεν εχω αναγκη εσενα!!!
Τιγροπουστα απ τα 18 μου οδηγαω και εχω διαλυσει ολικη καταστροφη 3 αμαξια απο ποτο...
Τα παντα κυβικα μοντελο κλπ
ζαν πουλάς και τζιπάκια?
Θείο συνέχιζε να αμφιβαλλεις..Το έχει δηλώσει ο ίδιος ότι παρακολουθεί μόνος του τα κανάλια του και το διαδίκτυο. Αν έχει ΚΑΙ σπιούνους, αυτό δεν το ξέρω. Αν και αμφιβάλλω γιατί είναι δεξιός. Να μου πεις για τους αριστερούς.... σπιουνιά και χαφι τοεδιλίκι τρελό!Θείο παρακολουθεί ο ίδιος ή έχει σπιουνους μυστικοσύμβουλους τυπου γ' βάρδια;
σκασε ρε βλαμενεΤο καλυτερο νημα στην ιστορια του μπου!