Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Και επειδή έπαιρνα .. Τόσο απλά.
Ρε μπας και φοβηθήκανε μη και τους φας του πελάτες...τους Πακιστανούς;
Και επειδή έπαιρνα .. Τόσο απλά.
ησύχασε.. το γνωρίζουμε ότι σου γρασσάριζαν τη σούφρα με ένα δεκάρικο, επειδή σου σηκώνεται τώρα πια μόνο από πίσω.. για αυτό και τους γουστάρεις..μέσα με τους Πακιστανούς
ολοσωστο αυτο που λες ερικ.Δηλ εσυ εχεις αλλάξει τροπο ζωης ; Σκεψου μονο οτι χωρις ολους αυτους τους ξενους ποσο λιγα μπουρδελα θα λειτουργουσαν στο μεταξι , μπορει και κανενα γιατι οι ελληναρες δεν γαμανε τραβανε μαλακια ολη μερα
μου γρασσάριζαν τη σούφρα με ένα δεκάρικομέσα με τους Πακιστανούς
ναι τύπε αλλά δεν εκτιμούν τις γυναίκες απ ότι έχω ακούσει, και ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο για θέματα τιμήςΤυπε nio επειδή εχω ταξιδέψει ασια θα σου πω οτι δεν εχω και σε πολυ εκτίμηση τους πακιστανους
και χωρια απο αυτο η Αθηνα θα ηταν μια νεκρη πολη , μονο γεροντια θα κυκλοφορουσαν και πιτσιρίκια οπως στα χωριαολοσωστο αυτο που λες ερικ.Δηλ εσυ εχεις αλλάξει τροπο ζωης ; Σκεψου μονο οτι χωρις ολους αυτους τους ξενους ποσο λιγα μπουρδελα θα λειτουργουσαν στο μεταξι , μπορει και κανενα γιατι οι ελληναρες δεν γαμανε τραβανε μαλακια ολη μερα
Αν δεν υπηρχαν οι ξενοι τα μπουρδελα δεν θα επιβιωναν στη χωρα.
Απο τα 600 που εχει η αθηνα συνολικα θα υπηρχαν ουτε 50 και με τιμες πολυ παραπανω απο τωρα.
τους δεχονται εσυ νομιζεις οτι δεν τους δεχονται.τόσες πλούσιες αραβικές χώρες υπάρχουν με τα ίδια ήθη και έθιμα.. γιατί δεν τους δέχονται εκεί.. για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, αλλά απευθύνονται στους άπιστους χριστιανούς της ευρώπης, που απαιτούν να αλλάξουν οι ευρωπαίοι τρόπο ζωής για να μπορούν να συμβιώσουν..και να τους παρέχουν τα πάντα όλα, γιατί..εσας γιατι σας απασχολει τι φοβοσαστε ;
το γνωρίζουμε όλοι.. don' t worry ..Τύπε sorry, αλλά έχω περάσει πολλά... τίγκα στα ψ/χ φάρμακα και στην ανικανότητα
απο 3,1 εκ που έχει σημερα η αθηνα αν δεν υπηρχαν οι ξενοι θα ειχει γυρω στα 2 εκ με 2.3 εκ το πολυ.και χωρια απο αυτο η Αθηνα θα ηταν μια νεκρη πολη , μονο γεροντια θα κυκλοφορουσαν και πιτσιρίκια οπως στα χωριαολοσωστο αυτο που λες ερικ.Δηλ εσυ εχεις αλλάξει τροπο ζωης ; Σκεψου μονο οτι χωρις ολους αυτους τους ξενους ποσο λιγα μπουρδελα θα λειτουργουσαν στο μεταξι , μπορει και κανενα γιατι οι ελληναρες δεν γαμανε τραβανε μαλακια ολη μερα
Αν δεν υπηρχαν οι ξενοι τα μπουρδελα δεν θα επιβιωναν στη χωρα.
Απο τα 600 που εχει η αθηνα συνολικα θα υπηρχαν ουτε 50 και με τιμες πολυ παραπανω απο τωρα.
Αν θέλεις ξένους για να τονόσουν την οικονομία πάρε απο τα πρώην ανατολικά κράτη σλάβους που έχουν σχεδόν την ίδια νοοτροπία με εμάς.. Και αντί να δίνεις σαν χώρα επιδόματα και σπίτια σε λάθρο, δώσε τα καλύτερα για τον επαναπατρισμό χιλιάδων ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό.Βεβαια δεν ειπα να ερθουν 5 εκ στην ελλαδα αλλα καθε χρονο η χωρα αντεχει να δεχεται γυρω στους 50 χιλιαδες ξενους
καμμία σχέση κυρ ανίκανε.. εκεί το μυαλο σου, στους μαυριδερούςας είσαι και μαυριδερός.
καμμία σχέσηας είσαι και μαυριδερός.
Αυτος ειναι ο γκομενος του καραμουνη