Ο μπαρμπαγυφτουλας το αδωνοτρολ που ξευτιλιζετε εδω τζαμπα καθε μερα που ειναι ; Παιζει να ειπε εξω στον κοσμο τις μαλακιες που λεει εδω μεσα καιννα τον σαπισανε στο ξυλο
1oν: έχω κι άλλες δουλειές, εδώ το bou το έχω για την αποφόρτιση και για να τρολάρω αριστερές κουράδες!
2ον: Ως ελεύθερος επαγγελματίας, δεν έχω ωράριο... το φτιάχνω μόνος μου. Παρόλα αυτά δεν είμαι 24 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα. Με καταλαβαίνεις...!!!
3ον: Παρόλο που τα μπουρδέλα είναι κλειστά (εγώ το έχω κόψει από το Μάρτιο), κάτι πηδάω από δω κι από κει! Χθες είχα ολονυχτία! Εσύ?
4oν: Για να φάω ξύλο, λίγο δύσκολο...!!! Για να φάω ξύλο για αυτά που λέω, είναι σχεδόν αδύνατον!
5ον: Την Παρασκευή που μας πέρασε έβγαλα κοντά 2μιση... δες φωτό το εξτρέ της τράπεζας (έχω σβήσει μόνο καταθέτη και υπόλοιπο λογαρισμού). Εσύ?
Κάτσε εσύ εδώ λοιπόν να με περιμένεις στο bou για να μου πεις καμιά παπάρα μπας και νιώσεις καλύτερα!!!
Βy the way δεν είμαι αδωνοτρολ, είμαι τρολ των αριστερών σκουπιδιών όλης της υφηλίου... οπότε μην το παίρνεις προσωπικά!