Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
ναι και εσυ ταβορακιας εισαι ;Καραμανης σας γαμει καλα και σπαει πλακα
ναι και εσυ ταβορακιας εισαι ;Καραμανης σας γαμει καλα και σπαει πλακα
τυποι κανει καποιος μια συνοψη στο ροστερ του νηματος? ποιοι ειναι απο δεξια βασικοι αναπληρωματικοι και ποιοι ειναι απο αριστερα αντιστοιχως? επισης ποιοι ειναι οι μεταφερομενοι μπαλαντερ που πανε παντου πχ καραμανης κλπ
δεν χρειάζεται να παρουν τις πιατσες ερικ,τους χωνω εγω εδω καθημερινα απο ενα γαμησακι στον καθενα και μετα ηρεμουν.Jean αμα δεν ειχανε και εσενα οι δεξιοι να τους φυστικωνεις καθε μερα θα ειχανε παρει σβαρνα τος πιατσες να βρουν πακιστανους να τους γαμησουν , λειτουργημα κανεις
τετοιο πηδηματακι που τους ειχε ρηξει ερικ δεν το φανταζεσαι.Ο tiger που λετε πρεπει να σα ειχε γαμησει πολυ αγρια τον εχετε καψουρευτει ολοι οι φιλελεδες
αμα δεν βλεπουν εσενα μεσα παρακαλανε οποιον βρουνε για να τους δωσει λιγο σημασιαδεν χρειάζεται να παρουν τις πιατσες ερικ,τους χωνω εγω εδω καθημερινα απο ενα γαμησακι στον καθενα και μετα ηρεμουν.Jean αμα δεν ειχανε και εσενα οι δεξιοι να τους φυστικωνεις καθε μερα θα ειχανε παρει σβαρνα τος πιατσες να βρουν πακιστανους να τους γαμησουν , λειτουργημα κανεις
Οταν πηγα στη πορεια 17 νοεμβρη και ημουν ολιμερις κατω και επαιζα κυνηγητό με τα ματονια ο προμοτορας με τον καργαμουνη εσταζε το μουνι τους απο καβλα για να μπω να τα φυστικωσω.
θα τα τακτοποιησω εγω τα κοριτσακια ερικ.αρχικα θελω να μου ντυθουν χανουμισες να μου χορέψουν χωρο της κοιλιας και μετα δυο δυο να μου ερχονται μεσα στο δωματιο.Παρακαλανε και αλλοι βλεπω οπως ο πολιτις , πεζοπορος , αθηναιος , παιδια στον Ζαν εχει ειδικοτητα στους μαλακες
ο καργαμουνης ειχε μπαναρει τον ταιγκερ και μετα το μετανιωσε και χτυπαγε το κεφαλη του.Λυπηθηκα τον Καραμανη που ζηταγε λιγο σημασια να του δώσω
θα πανε μαζι με ΤαιγκερΑκομα ομως δεν μας ειπες προμοτορα ζαν αν θα κατεβεις στον εορταζμο γρηγοροπουλου να ξαναφας ματσουκι!
3η φορα που ρωταω...
θα πανε μαζι με ΤαιγκερΑκομα ομως δεν μας ειπες προμοτορα ζαν αν θα κατεβεις στον εορταζμο γρηγοροπουλου να ξαναφας ματσουκι!
3η φορα που ρωταω...
3η φορα που ρωταω...
Καταλαβα... παλι τον αρουραιο θα μαεψουνε κι αυτοι πισω κρυμμενοι...
αν με ξαναπεις προμοτορα δεν θα σου απαντησω καργαμουνη,προμοτορας ειναι ο τζον μην αντιγραφεις παρατσουκλια,αν θες βρες αλλο.Ακομα ομως δεν μας ειπες προμοτορα ζαν αν θα κατεβεις στον εορταζμο γρηγοροπουλου να ξαναφας ματσουκι!
3η φορα που ρωταω...
τον αρουραιο κανα 3αρι φορες τον έχουν μαζεψει τον πεταλουδα αμετρητες πανω απο 10 αφού τον εχουν σταμπάρειθα πανε μαζι με ΤαιγκερΑκομα ομως δεν μας ειπες προμοτορα ζαν αν θα κατεβεις στον εορταζμο γρηγοροπουλου να ξαναφας ματσουκι!
3η φορα που ρωταω...
Καταλαβα... παλι τον αρουραιο θα μαεψουνε κι αυτοι πισω κρυμμενοι...
προμοτορα μαχομαι για την ελευθερια και τα δικαιωματα των πολιτων,των ασθενεστερων και των καταπατιμενων απο το κρατος.Η πορνη της πειραιως
Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι εδώ και 8 μήνες, εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων, πολιτικά κόμματα, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, όπως και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζητούν τη δημοσιοποίηση της σύμβασης. «Η Νίκη Κεραμέως κρύβεται και ψεύδεται για άλλη μια φορά. Τι φοβάται και τι αποκρύπτει εσκεμμένα;» αναφέρει.
«Η δήλωση “έχω τη σύμβαση στο γραφείο, ελάτε να τη δείτε” αποτελεί ένα ακόμα σημάδι πολιτικού εκφυλισμού με την ανοχή - αν όχι με την παρότρυνση - του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η σύμβαση δεν αποτελεί ιδιοκτησία της υπουργού, είναι δημόσιο έγγραφο που πρέπει να κατατεθεί και να μελετηθεί. Εξάλλου για αυτό λειτουργεί και η Δι@υγεια» υπογραμμίζει. «Για το λόγο αυτό, η Νίκη Κεραμέως να σταματήσει τα “παιχνιδάκια” και να δημοσιεύσει τη σύμβαση, καταθέτοντάς την στη Βουλή και δίνοντας επιτέλους τις απαραίτητες εξηγήσεις στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» καταλήγει η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ
ζαν δράττομαι της αναρτήσεώς και δεν απαντώ σε αυτήν, και σε ρωτώ...
γιατί όπου βολεύεσαι, για πρακτικούς-πολιτικούς-συνειδησιακούς κλπ λόγους, βολεύεσαι πάντως αυτή είναι η πραγματικότητα, επικαλείσαι τη νομοθεσία, ενώ αντίθετα όποτε (πάλι) σε βολεύει την καταπατάς παίζοντάς το αντιστασιακός?
δεν σημαινει οτι οποιος νομος ψηφιζετε στη βουλη ειναι και δημοκρατικος.Προμοτορα για εμας τους αριστερους κυριο μελημα μας ειναι η ελευθερια και τα δικαιωματα των πολιτων.
Αν οι νομοι προστατευουν αυτα τα δυο τους τηρούμαι,αν ομως οι νομοι ειναι αδικοι και δεν προστατευουν την ελευθερια και τα δικαιωματα των πολιτων τοτε η αντισταση ειναι καθήκον.
δλδ εσύ και οι λοιποί αριστεροί θα κρίνετε κάθε φορά ποιος νόμος είναι σωστός (κατ'εσάς) και ποιος όχι...
θα ακολουθείτε αυτούς που γουστάρετε, θα καταπατάτε τους υπόλοιπους (νόμους)
σου ακούγεται για δημοκρατία αυτό?
μήπως αυτή η αριστερή σου νοοτροπία (και των λοιπών αριστερών δλδ) είναι φασίζουσα?
μήπως βασικά οι αριστεροί απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ?