Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Ναι, να μιλήσουμε σοβαρά, χωρίς μπλέ παρωπίδες και γαλάζιο σανό. Αν αγαπούσαν πραγματικά την πατρίδα τους οι σύγχρονοι πολιτικοί, όπως οι πολιτικοί της παλαιάς κοπής. Δεν θα έπαιρναν εντολές απ' εξω..απο τον άγνωστο Χ. Και αντι να δίνουν σπίτια, επιδόματα, 5αστερα, διατροφή, σε αλλόθρησκους τζιχαντιστές, που στόχος τους είναι να εδραιώσουν το ισλάμ στην Ευρώπη, (βλέπε συνοικίες Αγγλίας). Αυτά τα χρήματα και όλη αυτή 'η βοήθεια' να δινόταν για τον επαναπατρισμό χιλιάδων νέων ελλήνων, που εξ αιτίας των κακής πολιτικής του τόπου, τους εξόρισαν με τον τρόπο τους.για να μιλήσουμε σοβαρά
ο ταιγκερ παντογνωστη μπλοκαριστηκε πως γινετε να τον αναζητας ακομα?Αριστερες καλημερες στα αλανια του σαιτ
Α ρε γατούλη, από γαμωμάνες κατέληξες στις γλυκές καλημερούλες.
Πως σε μάδησαν έτσι ρε καημένε!
Ναι σίγουρα.. και το 1εκ. αλβα.. που κάποιοι τους έβαλαν ' μέσα' δεν ξεχνιούνται.. Η διαφορά μας είναι ότι, εγώ μπορώ να σκέφτομαι, να κρίνω, ελεύθερα και ανεξάρτητα, ενω εσύ οπαδικά και με έναν πυρσό πάνω απ το κεφάλι σου, για να μην βγαίνεις έξω απ το μπλε κουτί σουΜεγάλα παιδιά είμαστε και κρινόμαστε από τις επιλογές μας.
Αριστερες καλημερες στα αλανια του σαιτ
απο λεοντιο ειμαι αλλα κατεβαινω πατρα τωρα στη καραντινα.ρε μιναρα συντροφε πατρινος εισαι
απο τα μερη μου και εγω ηλιεια αχαια
γι αυτο ταιριαζουμε κουμπαρακι μου
ποιος ειναι ρε ο ταιγκερ που ολο λες οτι γυρισε?Αριστερες καλημερες στα αλανια του σαιτ
Κοπελιτσα γυρισε ο τιγροπουστας!
Πανε κι οι πηγαδες πανε κι οι γαμομανες...
ποιος ειναι ρε ο ταιγκερ που ολο λες οτι γυρισε?Αριστερες καλημερες στα αλανια του σαιτ
Σου λειπει τοσο πολυ?
Γιατι τον μπαναρες τοτε μωρη φωκια,σε παρεσυρε η θειτσα?
Αντε σαχλοκουδουνο και εσυ,αν γυρισει ρε ο ταιγκερ σκαψε λακο να κρυφτεις
εγω ημουν φιλος με τον ταιγκερ αν εκανε αλλο προφιλ θα μου το λεγε.ποιος ειναι ρε ο ταιγκερ που ολο λες οτι γυρισε?Αριστερες καλημερες στα αλανια του σαιτ
Σου λειπει τοσο πολυ?
Γιατι τον μπαναρες τοτε μωρη φωκια,σε παρεσυρε η θειτσα?
Αντε σαχλοκουδουνο και εσυ,αν γυρισει ρε ο ταιγκερ σκαψε λακο να κρυφτεις
Ζανκλοντουλι αντε κανε κανα σπαγγατο στις...νταλικες! Παλιοζιγκουλαγκουλα!
Ο ταιγκεροπουστας ειναι ο... Ερικ!!
Ολο το σαιτ το ξερει...
Ναι, να μιλήσουμε σοβαρά, χωρίς μπλέ παρωπίδες και γαλάζιο σανό. Αν αγαπούσαν πραγματικά την πατρίδα τους οι σύγχρονοι πολιτικοί, όπως οι πολιτικοί της παλαιάς κοπής. Δεν θα έπαιρναν εντολές απ' εξω..απο τον άγνωστο Χ. Και αντι να δίνουν σπίτια, επιδόματα, 5αστερα, διατροφή, σε αλλόθρησκους τζιχαντιστές, που στόχος τους είναι να εδραιώσουν το ισλάμ στην Ευρώπη, (βλέπε συνοικίες Αγγλίας). Αυτά τα χρήματα και όλη αυτή 'η βοήθεια' να δινόταν για τον επαναπατρισμό χιλιάδων νέων ελλήνων, που εξ αιτίας των κακής πολιτικής του τόπου, τους εξόρισαν με τον τρόπο τους.για να μιλήσουμε σοβαρά
Προσπερνάω τον γαλάζιο σανό και προχωρώ.
1.Δεν δέχομαι τσουβάλιασμα των πολιτικών γενικά. Αυτά τα 'οι πολιτικοί είναι έτσι και γιουβέτσι' δεν οδηγούν πουθενά. Σε μια δικτατορία ίσως.
Στην δημοκρατία όμως έχουμε εκλεγμένους πολιτικούς.
2. Ποιός άγνωστος Χ; Εκλεγμένη κυβέρνηση έχεις. Αν δεν σου αρέσει η πολιτική της ψήφισε τον επόμενο. Εγώ αυτό έκανα στις προηγούμενες εκλογές για να μην έχω τον Μουζάλα και την Τασία. Μην αρχίσουμε τώρα μπουρδολογία για Σόρος, παγκόσμιες συνωμοσίες και λέσχες μποντυμπίλντερ .
3. Τα 5στερα και τα σπίτια είναι σαχλαμάρες. Προσωρινή στέγαση δίνουμε. Και καλά κάνουμε αν πρόκειται για πρόσφυγες. Για περιορισμένο χρόνο και μετά όποιος θέλει να φάει να πάει να δουλέψει.
Και πάμε σε αυτά που ίσως να συμφωνήσουμε.
Κλειστά σύνορα για παράνομους οικονομικούς μετανάστες. Μόνο αυτοί που χρειάζονται κατά την κρίση της πολιτείας.
Πούλο σε όσους δεν προσαρμόζονται στο δυτικό κοσμικό κράτος. Δηλαδή όχι μπούργκες σαρίες κλπ
Οι Αγγλοι δεν ξέρω αν το κατάλαβαν αλλά οι Γάλλοι που έχουν τα αντίστοιχα προβλήματα βλέπω οτι το γυρίζουν.
Οι Ελληνες που μετανάστευσαν δεν χρειάζονται 'βοήθεια'. Ανάπτυξη χρειάζονται και δουλειές. Από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς σήμερα το κυβερνών κόμμα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τις φέρει.
Εσύ ίσως να προτιμάς τον Κασίδα, ή τον κηραλοιφή ή κάποιον άλλον.
Μεγάλα παιδιά είμαστε και κρινόμαστε από τις επιλογές μας.
Τύπε με εσάς απλά λιαζονταν στην Ομόνοια..Η νδ τα δινει σε λαθρομεταναστες και αφηνει τους ελληνες πολιτες να ψωμοζουν.
Εμεις ως συριζαιοι αυτα δεν τα λεμε αλλα βλεπετε καποια φορα πως διαμορφωνονται οι καταστασεις?
Ολα αυτα ειναι λαθη της κυβερνησης
Τυπε ο φαηλος είναι σκληρός δεξιος καριολης..Νέο κόμμα Τζημερου και Κρανιδιώτη;
Εντάξει όλοι οι απογητευμενοι ακροδεξιοί που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν Μητσοτάκη και με τον Κασιδιαρη και λοιπούς φυλακή, βρήκαν στέγη
Τύπε είστε χειρότεροι λαθρολαγνοι από τους συριζαιους..
δεν δίνετε προσωρινή στέγη,
οι Αφγανοί κ οι κογκολεζοι δεν είναι πρόσφυγες κ το κυριότερο με τα επιδόματα που τους δίνετε δεν θα πάνε να δουλέψουν ποτέ..