John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
είμαιΜΟΥΝΑΚΙ ΤΣΙΡΑΚΙ!
Καλώς το πουσταριό
είμαιΜΟΥΝΑΚΙ ΤΣΙΡΑΚΙ!
είμαιΜΟΥΝΑΚΙ ΤΣΙΡΑΚΙ!
Καλώς το πουσταριό
Α, μιλάμε για τρελό σούργελο... η Ελευθερία Χατζηγεωργίου!!!Τυπε μπαροκ, αυτη η χοντρη ξανθια που ποσταρες με τις φωτο απο 1 εως 6 ποια ειναι? τι ακριβως θελεις να πεις?
Για εμας που δε παρακολουθουμε συχνα λογω εξωτερικου.
Τυπε μπαροκ, αυτη η χοντρη ξανθια που ποσταρες με τις φωτο απο 1 εως 6 ποια ειναι? τι ακριβως θελεις να πεις?
Για εμας που δε παρακολουθουμε συχνα λογω εξωτερικου.
Γεια σου re άχρηστη πουστάρα γεροντολάγνα που ούτε καν μια παράθεση δεν μπορείς να κάνεις σωστά ρε σούργελο!!!Μπαρμπαπηδημένος
είμαι σκατιάρα ποντικομαμμή ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΣΙΡΑΚΙ!
Καλώς το γερομπάρμπα(η) ΒΡΩΜΟ πουσταριό..
Mην συγκρίνεις εσένα με τους εδώ. Εσύ είσαι μετανάστης στην Γερμανία, δουλεύεις κι έχεις χαρτιά, πληρώνεις φόρους.Ευχαριστω τυποι.
Καταρχας κατι για το βιντεο, ολοι ξερετε τη γνωμη μου για μεταναστευση. Ομως για μενα καποιος που ΔΟΥΛΕΥΕΙ (οχι αεργος/ανεργος) στην Ελλαδα πρεπει να εχει δικαιωματα στα επιδοματα, λογω του οτι πληρωνει φορους. Εγω για παραδειγμα πληρωσα περσι σε φορους μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω. Εδω που ειμαι, εχω τα ιδια δικαιωματα για επιδοματα. Τωρα το να το δωσουν σε τιποτα "προσφυγες" (που τους εχω ικανους). Το προβλημα ειναι οτι δε φερνουμε οποιους και οσους χρειαζομαστε
Για τη χοντρη τι να πω, δεν εχει πατο το βαρελι. Ισως να εχω μελλον στην πολιτικη με αυτα που βλεπω
703 ειπε οτι αν ειχαμε περισσοτερες μεθ θα ειχαμε και περισσοτερους νεκρους.η μαλακια που μας παει χρονια πισ ειναι αυτη.....
-ρε εκανε τεραστια μαλακια ο υπουργος
-ναι αλλα τι κανανε οι προηγουμενοι?
-ρε δεν με νοιαζει γιαυτο τους σουταραμε αυτους
-ναι αλλα τα κανανε μπουρδελο οι πριν
-ρε δεν με νοιαζει φεραμε τους καινουργιους να τα κανουν σωστα
-φταιτε ολοι σας
δες ολη την δηλωση
Όπως είπε, "δεν είναι η λύση οι ΜΕΘ, θα πρέπει πρώτα από όλα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι". "Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση".
αν παρουμε σημερα την δεδομενη στιγμη με τους αρρωστους με κοβιντ περισσοτερες μεθ σημαινει καλυτερη αντιμετωπιση λιγοτεροι θανατοι
αν ομως παρουμε μια δυναμικη κατασταση που βλεποντας η κοινωνια και η κυβερνηση οτι επειδη υπαρχουν πολλες ακομα μεθ και λογω αυτου τα μετρα θα ηταν λιγοτερο αυστηρα και θα τηρουντο και λιγοτερο τοτε θα αρρωσταιναν πιο πολλοι, μεθ πιο πολλοι θανατοι πιο πολλοι
Mην συγκρίνεις εσένα με τους εδώ. Εσύ είσαι μετανάστης στην Γερμανία, δουλεύεις κι έχεις χαρτιά, πληρώνεις φόρους.Ευχαριστω τυποι.
Καταρχας κατι για το βιντεο, ολοι ξερετε τη γνωμη μου για μεταναστευση. Ομως για μενα καποιος που ΔΟΥΛΕΥΕΙ (οχι αεργος/ανεργος) στην Ελλαδα πρεπει να εχει δικαιωματα στα επιδοματα, λογω του οτι πληρωνει φορους. Εγω για παραδειγμα πληρωσα περσι σε φορους μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω. Εδω που ειμαι, εχω τα ιδια δικαιωματα για επιδοματα. Τωρα το να το δωσουν σε τιποτα "προσφυγες" (που τους εχω ικανους). Το προβλημα ειναι οτι δε φερνουμε οποιους και οσους χρειαζομαστε
Για τη χοντρη τι να πω, δεν εχει πατο το βαρελι. Ισως να εχω μελλον στην πολιτικη με αυτα που βλεπω
Εδώ μετανάστες με χαρτιά είναι η μειοψηφία, οι υπόλοιποι είναι λάθρο χωρίς χαρτιά. Ουδεμία σχέση λοιπόν!
ανοσία σε όλους τους ιούς : Στη ΝΔ υπάρχουν σοβαρά στελέχη στηρίζεις εσύ τη ΝΔ
Νταξ μέχρι να φτάσουμε στο παράδειγμα της Ιταλίας, εδω καναμε το άλλο κουλό..703 ειπε οτι αν ειχαμε περισσοτερες μεθ θα ειχαμε και περισσοτερους νεκρους.η μαλακια που μας παει χρονια πισ ειναι αυτη.....
-ρε εκανε τεραστια μαλακια ο υπουργος
-ναι αλλα τι κανανε οι προηγουμενοι?
-ρε δεν με νοιαζει γιαυτο τους σουταραμε αυτους
-ναι αλλα τα κανανε μπουρδελο οι πριν
-ρε δεν με νοιαζει φεραμε τους καινουργιους να τα κανουν σωστα
-φταιτε ολοι σας
δες ολη την δηλωση
Όπως είπε, "δεν είναι η λύση οι ΜΕΘ, θα πρέπει πρώτα από όλα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι". "Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση".
αν παρουμε σημερα την δεδομενη στιγμη με τους αρρωστους με κοβιντ περισσοτερες μεθ σημαινει καλυτερη αντιμετωπιση λιγοτεροι θανατοι
αν ομως παρουμε μια δυναμικη κατασταση που βλεποντας η κοινωνια και η κυβερνηση οτι επειδη υπαρχουν πολλες ακομα μεθ και λογω αυτου τα μετρα θα ηταν λιγοτερο αυστηρα και θα τηρουντο και λιγοτερο τοτε θα αρρωσταιναν πιο πολλοι, μεθ πιο πολλοι θανατοι πιο πολλοι
Αυτο σημαινει πολλα , ωραία η εξηγηση που δινεις αλλα το θέμα παει αλλου.
Ειναι γνωστο στο κοσμο πια οτι στη Θεσσαλονίκη πολλοι πεθαίνουν εκτος μεθ,που αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχουν μεθ για να τους νοσηλευσουν.
Εδω εχει να γινει το εξης.
Στην ιταλια και συγκεκριμενα στο μπεργκαμο οορισμενοι νεκροι απο κοβιντ δεν καταγραφηκαν μεσω νοσοκομειων αλλα εκτος.
Τι εκανε το ιταλικο κρατος κατεγραφε αυτους που πεθαιναν ενδονοσοκομειακα και οι υπολοιποι ναι μεν δηλωνονταν αλλα οχι ολοι.
Αυτο εγινε ετσι ωστε να μην καταμετρηθουν πολλοι νεκροι με κοβιντ.
Η ελλαδα τι να πει τωρα πως αυτοι που πεθαναν εκτος μεθ αν ηταν στις μεθ καποιοι θα ζουσαν?δεν το λεει αλλα τα κουκουλωνει,το επομενο βημα ειναι η καλυψη των εκτος νοσοκομειων θανοντωναπο κοβιντ οπως εκανε η ιταλια.
Νταξ μέχρι να φτάσουμε στο παράδειγμα της Ιταλίας, εδω καναμε το άλλο κουλό..
όταν έφευγε σε νοσοκομείο ένας άνθρωπος
(συνήθως ηλικιωμένος)
από άσχετο λόγο με το χτικιο κ ρωτουσαν τους συγγενείς αν θέλουν να τον καταγράψουν σαν περιστατικό κοβιντ
(να πληρώσει το δημόσιο τα έξοδα της κηδείας)
για να αυξήσουν τους νεκρούς..
Πολύ πιθανό.. στις μέρες μας.. Δεν ξέρεις πια τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, με τους δημοσιογράφους με τα bonus...Νταξ μέχρι να φτάσουμε στο παράδειγμα της Ιταλίας, εδω καναμε το άλλο κουλό..
(συνήθως ηλικιωμένος)
από άσχετο λόγο με το χτικιο κ ρωτουσαν τους συγγενείς αν θέλουν να τον καταγράψουν σαν περιστατικό κοβιντ
Νταξ μέχρι να φτάσουμε στο παράδειγμα της Ιταλίας, εδω καναμε το άλλο κουλό..
(συνήθως ηλικιωμένος)
Ρε πανέξυπνε, ποιός κλώνος είσαι;
Έχουμε χάσει τον λογαριασμό.
Ρε βλάκα, και γιατί να ρωτήσουν τους συγγενείς και να μην τον καταγράψουν όπως θέλουν;
Τι ηλίθιοι είστε.
να σου πω εγώ τι ηλίθιοι είναι ...
σίγουρα..Τα καταστήματα με περικεφαλαίες είναι ανοιχτά; Γιατί υπάρχει ζήτηση
Γιατι ρε φιλλε, κριμα ειναι ,Κακημερα αριστερα σκουληκια και θασοκοι!
Μαυρη να ναι...