jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ειμαστε αγωνιστες ρε ευαισθητουλη.Ρε μαλάκες Eric, Pussy Wagon και Jean Claud, είστε αληθινοί άνθρωποι; Υπάρχετε; Δηλαδή αν πλησιάσετε σε έναν καθρέπτη και κοιτάξετε, βλέπετε μπροστά σας έναν κανονικό άνθρωπο; Πολύ αμφιβάλλω! Είναι αδύνατον να υπάρχουν άνθρωποι τόσο ηλίθιοι, αφελείς και κακιασμένοι σε μία δυτική κοινωνία! Εκμεταλλεύεστε τις ελευθερίες που σας παρέχει το δημοκρατικό πολίτευμα για να το ανατρέψετε. Όμως, άδικα ψυχορραγείτε μαλάκες μου! Και να αυτοπυρποληθείτε στο Σύνταγμα δεν θα καταφέρετε τίποτα. Και 80% να πάρετε σε δημοψήφισμα! Η Ελλάδα ανήκει στη δύση μουνόπανα! Χωνέψτε το!
Εμεις οταν στις 17 ειμασταν στους δρομους εσεις καθοσασταν στο καναπε με τα πατατακια και ενα λιτρο κοκα κολα η τηλεοραση να παιζει σκαι και εσεις ξαπλα στο καναπε να τρωτε και να κοιτατε το σανο που σας σερβίρουν.το βραδι τσοντιτσα ξαπλα με μαλακιουλα και μετα νανι,ετσι σας θελει ο κουλης μπουντουχλες και απαθής.
Εγω επαιζα κυνηγητο στους δρομους και διαδηλωνα και αν μου δινοταν η ευκαιρία θα δινα και κανα μπερντακι.